Το ξενο ειναι πιο γλυκο , ετσι δεν λενε; κανενας δεν εχει δουλειες στα δικα του χωραφια ολοι στα ξενα ψαχνουμε , τα βουνα ,τα ποταμια , και τα δαση ανοικουν σε ολους , οποιος προλαβει κυριοι !
-
προσοχη στα ξενα χωραφια
Ρε που πηγαν παλι τα ποσταρισματα του stampa και η απαντησή μου;
Δε γανιεστε λεω εγω;
Ai sta tsakidia| last edited by PERSEAS Φήμη: 124 | Δημοσιεύσεις: 2136 -
προσοχη στα ξενα χωραφια
http://i64.tinypic.com/bijy2s.jpg
Aυτη ειναι η σελιδα οπως εμφανιζεται σε πολυ τακτα διαστηματα
Κοιταξτε τα ποσταρισματα σε σχεση με το χρονο και τη σειρα εμφανισης.
Οτι ναναι
Γραφεις και δεν ξερεις που θα καταληξει αυτο που γραφεις και αν θα το δει αυτος με τον οποιο συνομιλεις.
Αν πεις παλι εκεινο το θεμα με τη ραβδοσκοπια επι χαρτου εχει τοσες φωτο ανεβασμνενες που κολλαει και δειχνει αλλα αντι αλλωνΑναθεμα και αν εμφανιστει και που αυτο που γραφω τωρα. Ενας Θεος ξερει
| last edited by PERSEAS Φήμη: 124 | Δημοσιεύσεις: 2136 -
προσοχη στα ξενα χωραφια
Ο/Η @PERSEAS είπε στο προσοχη στα ξενα χωραφια:
Χαχααα...
Που εισαι εσυ ρε φιλαρακι;
Θα την ξεπαγιδευσουμε μαζιΓεια σου Γιωργο!!
PS
-
προσοχη στα ξενα χωραφια
λετε για ξενα χωράφια ......εχω μια πληροφορια αρκετα αξιοπιστη ότι σε ενα χωραφι που υπαρχει ενας αρμακας ( σωρρος από πετρες ) εχει από κατω καλη δουλεια , μεσα στον αρμακα εχει φυτρωσει ενα φυτο-δεντριλιο αρκετα πυκνο , εκοψα αρκετα νυχτα με φεγγαρι αλλα παλι δεν μπορω να κανω ερευνα , μπορω να το ισοπεδωσω σε 2 λεπτα με το jcb αλλα θα με παρουν χαμπαρι , επομένως πρεπει να του ριξω φαρμακο για να το ξερανω και να το ψαξω με τη ησυχια μου , και όλα αυτά γιατι είναι σε ξενο χωραφι !
-
προσοχη στα ξενα χωραφια
Πριν κάνα 2 -3χρονια είμαι παρέα με κάποιον κύριο που έχω γνωρίσει τότε πρό 6μηνου κ με πάει σε ένα κουμπάρο του σε μία κωμόπολη της Βόρειας Θεσσαλίας, όπου εκεί μας περίμεναν πλήν του κουμπάρου ο πεθερός του με τον κουνιάδο του συν ένα φίλο του πεθερού όλοι σκληροπυρηνικά ψαχτιρια κλπ,κλπ. Βλέποντας ο φίλος μου που παρεπιπτόντως είναι καμία 35αρια χρόνια μεγαλύτερος μου τον φίλο του πεθερού του κουμπάρου (συνομήλικοος του) και το αμάξι του του λέει: Εσύ δεν είσαι που τότε(10χρόνια πριν)σε βρήκα στο χωράφι μου στο τάδε χωριό και σε κυνήγησα μέχρι την τάδε πόλη, (50 χλμ μακριά) και στο ταδε χωριό σου έσκασε το λάστιχο και έκανες 30 χλμ τουλάχιστον με 3 λάστιχα (είχε citroen zx ο μάγκας); Όταν πήγα πίσω στο χωράφι βρήκα του λέει 3 χρυσά, εσύ πόσα πήρες; Και ο μάγκας του απαντάει τουλάχιστον 10!!!!! Και μπορεί να του είπε έτσι δηλ. λιγότερα από φόβο, μπορεί να του είπε και την αλήθεια!!! Όποτε ο καθένας μας ας μπεί στην θέση του φίλου μου!!!💊💊💊💊
-
προσοχη στα ξενα χωραφια
@RG.Pagou ε καιιιιι???
σπαρμενα η αγορασμενα τα ειχε ο φιλος σου
για μενα μακακας ητανε που εφυγε -
προσοχη στα ξενα χωραφια
@dimitrisps Αν λες, καλημέρα μπάρμπα κιόλας!!τα λεφτά αν είχε σπαρμένα;; Όχι, αλλά το χωράφι κ σπαρμένο ήταν κ δικό του!!!!Αλλά είχε ένα ξάδερφο που ταν κ αυτός ψαχτιρι σα τον δικό μου και κοιτούσε ο ένας να μην πάει να τα βγάλει ο άλλος ξάδερφος και έτσι κάνουν ακόμα!!! Ου μπλέξεις και είναι και συγχωριανοί μου απ'τό χωριό του πατέρα μου...