Πολυ γρηγορα απενεργοποιησαν την βομβα στο κορδελιο, λετε αντι για εκρηκτικα να ηταν γεματη λιρες;;;; σας περασε απο το μυαλο;;;
-
βομβα στο κορδελιο
@macgyver ολα γεινοντε κ μολογιουντε λεμε εμοισ εδω .. ξερουν τι κανουν . τα παντα ξερουν κ τα περουν οποτε γουσταρουν . μια μερα που ειμουν βουνο , βλεπω πανομου ενα μικρο ασπρο αεροπλανακι να ερχετε γυρα κ οχι μια φορα , αλα εκανε τι διαδρομη 4-5 φορεσ ..μηπωσ φωτογραφιζε τα ΚΟΚΙΝΑΔΙΑ??
απο τοτε φοβαμε , μη δω το μουτρο σε καμια εκπομπη......χαχα -
βομβα στο κορδελιο
@macgyver τωρα καταλαθος η την βρηκε ενας και την εθαψε εκει στα γρηγορα και θα ξαναγυρνουσε ποιος ξερει
-
βομβα στο κορδελιο
@kostas-mpat αυτα τα σημαδια φιλε που εχουν σκαλισμενα στα βραχια... εγω <<κριβομουν >> μεσα στα κλαδια ,, ξερεισ το αροπλανο αλου εινε κ αλου ακουγετε , νωμιζα εχει φειγει σικονα το κεφαλι κ αυτο ειταν πανομου
καπου θα δειτε το μουτρο μου καμια μερα .......χαχαχα -
βομβα στο κορδελιο
@kostas-mpat αυτα
βιαζοντε να τα μαζεψουν οτι υπαρχει μην γεινει καμια κολοτουμπα κ τα χαρει αλοσ χαχαχα
-
βομβα στο κορδελιο
@JONY σοβαρά το λες ή κάνεις πλάκα;
| last edited by spyrakos7 Φήμη: 267 | Δημοσιεύσεις: 1618 -
βομβα στο κορδελιο
@spyrakos7 τι πλακα να κανω φιλε μου εγω εψαχνα στο βουνο ταχα ειμουν για κινιγι , κ ξαφνικα ακουσα κ μετα ειδα ενα ασπρο μικρο αροπλανο επανο μου , σε καπιο υψοσ , .εκανε καπιεσ βολτεσ σε ευθια παραλιλεσ γραμεσ αλα πολυ αργα, στην περιοχη υπαρχουν αυτα που βλεπουμε.......
μπορει κ σημτοση , τι να πω.......................... -
βομβα στο κορδελιο
Δεν υπάρχει περίπτωση φίλε μου για πολλούς λόγους και οι περισσότεροι στηρίζονται στην απλή λογική.
1.) Τι κάμερα θα μπορούσε να τραβήξει με τόσο καλή ανάλυση τόσο μικρά σημάδια;
2.) Με τους κραδασμούς που έχει το αεροπλάνο, πως ακριβώς θα έβγαζαν λεπτομερείς & καθαρές φωτογραφίες;
Μπορώ να γράψω πολλά ακόμα, απλά σκέψου μόνο τα παραπάνω.Πιο πιθανό είναι να είχανε κάποιο ραντάρ ανίχνευσης παρά φωτογραφική μηχανή.
Αν ήταν μυστήριο το αεροπλάνο και είχε στο κάτω μέρος κάποιο αντικείμενο που δεν "κολλούσε" με το υπόλοιπο αεροπλάνο, τότε πιθανότατα να έκαναν ανίχνευση με Lidar (κάτι σαν ραντάρ με λέιζερ) για χαρτογράφηση.