@simone
Αυτό είναι το πιο επικρατέστερο σενάριο για ένα μέλλον πόλεμο.
Το άλλο είναι ή Ρωσσοι να βρουν αφορμή να πατήσουν μεσόγειο.
Οι λόγοι είναι και στις δύο περιπτώσεις οικονομικοί.
-
Μου μυριζει πολεμος
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."| last edited by moyia Φήμη: 477 | Δημοσιεύσεις: 4808 -
Μου μυριζει πολεμος
@simone Μαλλον απο κει πρεπει να φοβομαστε κι οχι απο ανατολικα τουλαχιστον τωρα.Με τους Τουρκους θα εχουμε θεμα οταν ανατραπει η ισσοροπια στον αερα.
-
Μου μυριζει πολεμος
το σιγουρο ειναι οτι θα το ξεψυχισουν το θηριο (Ερτογαν)τωρα λετε να ειναι στην χωρα μας!!παντως βολευει τους ρωσους ενα επεισοδιο Τουρκια-Ελλαδα να το παιξουνε σωτηρες παλι να ερχονται ολο και ποιο κοντα στη παγκοσμια δυναμη το αεριο,παντως προβλεπω οτι αν δε κανουμε τα χατηρια στους ρωσους οταν ερθει εκεινη η ωρα θα μας χορεψουν ταμτιριρι!!!
-
Μου μυριζει πολεμος
Και ποιον να ρωτησουν αδερφε οι Ρωσσοι αμα ερθει εκεινη η ωρα; O ιδιος ο Πουτιν το ειπε οτι μας κυβερνανε προδοτες και δε τους γουσταρει μία αντιθετως με τον Ελληνικο λαο.
Θα πουνε οταν ερθει η ωρα οτι πρεπει η σταση σας να ειναι αυτη και εμεις θα ζαρωξουμε και μονο ετσι θα γλυτωσουμε. -
Μου μυριζει πολεμος
@georgiadis1967 φίλε έτσι ακριβώς είναι μόλις τα παραλάβουν την βάψαμε ο Τούρκος δεν έχει μπεσα, για αυτό όπως έγραψα στην αρχή είναι καλύτερα να τους την πέσουμε εμείς πρώτη τώρα πριν τα παραλάβουν γιατί μετά θα είναι αργά.
-
Μου μυριζει πολεμος
Μακάρι φίλε να πάμε σε πόλεμο τώρα με τα μεμετια που έχουν εσωτερικά προβλήματα, το κακό είναι ότι δεν θα το τολμήσουν ποτέ η δική μας πολιτικανη γιατί ξέρουν ότι εάν ισχύσει στρατιωτικός νόμος τα πρώτα κεφάλια που θα παρθούν θα είναι τα δικά τους, για αυτό μια ζωή θα κάνουμε της κότες μπροστά στους μογγολους.
-
Μου μυριζει πολεμος
Μην φοβάστε .... σκυλοκαβγάς είναι μεταξύ κοπρόσκυλων ...για να φοβηθούν Ελληνες και Τούρκοι πολίτες ... από πλευράς Τσιπραίων αυτών των Κόκκινων γερμανοτσολιάδων που δήθεν κυβερνάνε ... ο καυγάς γίνεται .για τα εξοπλιστικά προγράμματα που θα χρυσοπληρώσει πάλι ο Ελλην κόπανος ....και για τα μέτρα των θεσμών ξεπούλημα της ΔΕΗ της ΕΥΔΑΠ κόψιμο συντάξεων ,κλείσιμο εταιριών υπέρ των πολυεθνικών εδώ (αφού υπερυφανευονται οτι έκαναν τους τοκογλύφους θεσμούς) και μας το κοπανάν οι καλοπληρωμένοι δημοσιογραφίσκοι καθημερινά ....τονα οι θεσμοί τάλλο οι θεσμοί ... έρχονται οι θεσμοί δεν έρχονται οι θεσμοί .....μα τα κάνανε τούμπανο με του θεσμούς τους ....(αϊ σιχτίρ)....και απο πλευράς Τουρκίας όλα αυτά γίνονται για να περάσει το δημοψήφισμα στην Τουρκία υπέρ του Ερτογάν για να γίνει σουλτάνος ....τι λες μωρέ ....δεν καταλαβάινει ο υπερβλάξ θα πάθει ότι έπαθε ο Μόρσι των αδελφών μουσουλμάνων στην Αίγυπτο...για φαντάσου πρόεδρο τον Γκιουλέν στην τουρκιά... θα βαράει ο ερτογάν το κούφιο του κεφάλι σε κοφτερή γωνία ....αλλά θα είναι αργά...άσε που θα πεθάνει στην φυλακή αν δεν προλάβει να φύγει)... δείτε το Video με τον σκυλοκαβγά και αφού καταλάβετε ξαναψηφίστε τους.
ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ....ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΑΔΕΣ (ερτογαν και Τσιπροκαμένοι ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ....
http://www.diaforetiko.gr/dio-skili-malonoun-brosta-se-anichto-frachti/