Απο οτι φαινετε ήρθε η ωρα να αφήσω την ωραία παρέα που είχα για αρκετά χρονια. Η παρέα μας αυτή ξεκίνησε απο τους Αντάρτες και συνέχισε για αρκέτα χρονια με τα Πσαχτιρια. Χαιρετω ολους τους φιλους που γνώρισα μέσα απο το φόρουμ και τους ευχομε να πραγματοποιησουν τα όνειρα τους.
Γεια σας
-
Γεια σε ολους
-
Γεια σε ολους
@katerini Ελπίζω να μην έχεις μπλεξίματα και αποχωρείς!
Καλά να περνάς, άσχετα αν δεν γνωριζόμαστε.
| last edited by spyrakos7 Φήμη: 267 | Δημοσιεύσεις: 1618 -
Γεια σε ολους
@katerini Τι μύγα σε τσίμπησε και έγινε όλο αυτό.... νομίζω ότι το γινάτι βγάζει μάτι.... δες πρώτα κάτι και μετά το τουφεκάς... έτσι έκαναν εδώ μέσα (στην Ελλάδα) και στο φόρουμ παλαιότερα με το κυκλοτρον και τώρα που το αγόρασαν την πατέντα ξένα κράτη ,ζητάνε να το δουν οι εδώ ειδήμονες....και εμείς τι κερδίσαμε σαν κράτος.... λοιπόν μην πυροβολέτε τον πιανίστα .... οτι σκατολοϊδι το αγοράζετε αρκεί να είναι απέξω γιατί δεν διαμαρτύρεστε σε όλους αυτούς οταν χτυπάνε πετρώματα .....γιατί δεν πάτε τα μηχανήματα πίσω να σας δώσουν τα λευτά σας .... γιατί εκεί δεν έχετε άντερα και καταπίνετε το φαρμάκι και παμε γιά άλλα ....δυστυχώς ουδείς προφήτης στον τόπο του.....
-
Γεια σε ολους
Ο/Η @twins είπε στο Γεια σε ολους:
@katerini Τι μύγα σε τσίμπησε και έγινε όλο αυτό.... νομίζω ότι το γινάτι βγάζει μάτι.... δες πρώτα κάτι και μετά το τουφεκάς... έτσι έκαναν εδώ μέσα (στην Ελλάδα) και στο φόρουμ παλαιότερα με το κυκλοτρον και τώρα που το αγόρασαν την πατέντα ξένα κράτη ,ζητάνε να το δουν οι εδώ ειδήμονες....και εμείς τι κερδίσαμε σαν κράτος.... λοιπόν μην πυροβολέτε τον πιανίστα .... οτι σκατολοϊδι το αγοράζετε αρκεί να είναι απέξω γιατί δεν διαμαρτύρεστε σε όλους αυτούς οταν χτυπάνε πετρώματα .....γιατί δεν πάτε τα μηχανήματα πίσω να σας δώσουν τα λευτά σας .... γιατί εκεί δεν έχετε άντερα και καταπίνετε το φαρμάκι και παμε γιά άλλα ....δυστυχώς ουδείς προφήτης στον τόπο του.....
Αλεξανδρε δεν με ενδιαφέρει αν κάποιο μηχάνημα δουλεύει η δεν δουλεύει, αν αυτό καταλαβες δεν έχω λογο να σε αλλάξω γνώμη. Δεν είμαι ο ειδικός σε μηχανήματα για να τα κρίνω.
-
Γεια σε ολους
Γιώργο νομίζω οτι όλα έγιναν από παρεξήγηση ....δεν νομίζω πως πρέπει να χαλάτε τις καρδιές σας ....επειδή σε ξέρω τι άνθρωπος είσαι νομίζω ότι κάποιος άλλος είναι η αιτία και φόρτωσες ....δεν χρειάζεται νομίζω να φύγεις από την παρέα γιατί στο κάτω κάτω εδώ μία παρέα είμαστε και κανέναν δεν πειράζουμε ....και η διαχείριση του forum έπραξε σύμφωνα με τον κανονισμό ... αν σας άφηνε θα γινόταν πόλεμος .... βόρειοι και νότιοι.... και χωρίς λόγο ....νομίζω οτι πρέπει να δώσετε τα χέρια με τον Δημήτρη και να λήξει η παρεξήγηση....και να παραμείνεις στον χώρο....είδες που σου έλεγα για το θέμα στα Τέμπη.... υπήρχαν....