@spyrakos7 φίλε και έτσι να είναι άποψη μου είναι να τσακιστουν και να φύγουν από τη χώρα μας, ας τους αναλάβουν τα άλλα μουσουλμανικα κρατοι, στα τσακιδια.
-
Eως ποτε;
Ο/Η @twins είπε στο Eως ποτε;:
Αφού την Ελλάδα την παραδώσαμε να την κυβερνούν ελληνόφωνοι....όσοι φωνάζουν είναι φασίστες όσοι σηκώνουν την Ελληνική σημαία είναι εθνικιστές .... ντροπή της κοινωνίας και δεν είναι ντροπή της κοινωνίας οι κλέφτες που έχουν 850 δισεκατομμύρια τα κλεμμένα στην Ελβετία....βλέπεις και εκείνοι της Χρυσής Αυγής είναι κοντόμυαλοι ....πήγαν και έμπλεξαν σαν ηλίθιοι....ή μάλλον τους έμπλεξαν ...δεν είχαν την εμπειρία να διαχειριστούν το 8% που τους έδωσε ο λαός...δεν μπορεί πρώην κουμουνιστής όπως ήταν ο δολοφόνος του τραγουδιστή που έβριζε τους αντιπάλους του χυδαία (βλέπε τραγούδια του) να πήγε γραμμή να γράφτεί στην χρυσή Αυγή ....δεν πονήρεψε κανένα ότι σε όλες τις εκδηλώσεις έπαιρνε πόζα στις φωτογραφίες πρώτη μούρη στο καβούρι και μπροστά μπροστά να φαίνεται....και ο εστίαση επάνω του από τον φωτογράφο τυχαίο (στις φωτογραφίες που δημοσιεύτικαν απο τον ελεγχόμενο τύπο).... για εμένα ήταν καλοστημένη η δουλειά....αλλά δυσανασχετώ και με τα ελεγχόμενα ΜΜΕ.... καμία αναφορά στους δύο χρυσαυγήτες που σκότωσαν τα ορφανά του Στάλιν στο Γαλάτσι....εκείνοι δεν είχαν ψυχή...αλλά ήταν μαύροι φασίστες δεν ήταν κόκκινοι φασίστες.... προσωπικά για εμένα κόκκινοι και μαύροι φασίστες ....φασίστες είναι...η ακροδεξιά στην Ελλάδα πρέπει να ενωθεί κάτω απο Σοβαρή ηγεσία.... ο Μηχαλολιάκος και η χρυσή αυγή με τις συμπεριφορές τους έχασαν εν μέρη το δίκιο τους...γιατί εμπιστεύθηκαν κοντόμυαλους.... πρέπει να γίνει κόμμα ακροδεξιό 100% εθνικιστικό 1000% να πάρει την εξουσία από τους ελληνόφωνους τώρα....να τους χώσει στην φυλακή όσοι έκλεψαν και όσους κατασπατάλισαν το χρήμα του κράτους... η κατάσταση δεν πάει άλλο ...δεν μπορεί να είναι έξω οι λωποδύτες της ελίτ πλουτοκρατίας και νο Έλληνας να χάνει το σπίτι του για 3500 ευρώ που χρωστάει στο ΙΚΑ και το ΙΚΑ να ανέχεται όλους του λαθρομετανάστες να δουλεύουν ανασφάλιστοι...στα εργοστάσια της πλουτοκρατίας ...νισάφι ποια ...ρε λωποδύτες ....σας κατάλαβαν και τα παρδαλά κατσίκια .... και αν δεν γίνει αυτό να γίνει ακροδεξιό εθνικιστικό κόμμα ...να ψηφίσουμε χρυσή Αυγή να ξεβρομίζει η Ελλάδα από τους Αδερφούς μουσουλμάνους .....τους πηδήκουλες των συριζέων και δημοκρατικών προκτοκουνίστρων....της βουλής και των οργανισμών ....έτσι και αλλιώς δεν σώζετε ή κατάσταση και να πάμε σε εθνικό νόμισμα και να πετάξουμε έξω όλους αυτούς τους τοκογλύφους....αρκετά πήραν....να δώσουν πίσω το κατοχικό δάνειο να τους δανείσουμε εμείς μετά....
Είπες τα πράγματα με το όνομα τους , ταυτίζομαι απόλυτα !
-
Eως ποτε;
@twins αυτοι θα βγαλουν νομο οτι καθε ελληνικη οικογενεια να βαλει στο σπιτι της και μια λαθρο οικογενεια.και τα πορνοκαναλα θα λενε οι ελληνες θελεισαν με ευχαριστηση εννω ενα μικρο ποσοστο 0΄/1/1000 ειναι ξενοφοβηκη...και δεν θελουν
-
Eως ποτε;
@agrinio Το πρότειναν στα νησιά και πήραν αρνητική απάντηση.... σήμερα το παραλήρημα της δασκάλας στο Πέραμα..... στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ξεπέρασε κάθε όριο.... .όπως και το τρυφερό τετ τατετ με σύριο πρόσφυγα...μήπως του μάθαινε την αλαφαβίτα....
-
Eως ποτε;
@twins Το πρότειναν στα νησιά και πήραν αρνητική απάντηση.... σήμερα το παραλήρημα της δασκάλας στο Πέραμα..... στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ξεπέρασε κάθε όριο.... .όπως και το τρυφερό τετ τατετ με σύριο πρόσφυγα...μήπως του μάθαινε την αλαφαβίτα....
πιος μιλαει η Τατιανα που τα παιδια της ειναι σε ιδιοτικο σχολειο ,γιατι δεν περνει κανα 2 λαθρομεταναστες στο σπιτι της που ειναι και τεραστιο ,αλλα για να κανουμε εντιποσεις λεμε οτι θελουμε.
Ολοι η λαθρομεταναστες ειναι καλα παιδια αλλα στης ΧΩΡΕΣ τους εκει που θα επρεπε να βρεισκοντε και ΟΧΙ εδω....
-
Eως ποτε;
@gost.... Φίλε μου gost ....30 χώρες μουσουλμανικές υπάρχουν ....πολύ ποιο πλούσιες από εμάς.... θα έλεγα ζάπλουτες ....γιατί δεν πάνε κατά εκεί...αναρωτήθηκε κανείς γατί τους σπρώχνουν προς τα εδώ στην πτωχευμένη Ελλάδα ....μήπως λέω εγώ τώρα (ο ρατσιστής......ο φασίστας... ο κακός...ο εθνικιστής) .... λέω ....μήπως είμαστε μέρος του Σιωνιστικού σχεδίου <<<φτηνά εργατικά χέρια...>>> και τα άλλα όλα είναι παπαριές του συστήματος.... γιατί όλοι αυτοί που είναι στα ΧΟΤ ΣΠΟΤ δεν έχουν τεχνογνωσία για τίποτε....που θα τους βάλουν.να δουλέψουν αυτούς... αφού μέχρι να σηκώσουν το ένα βρομάει το άλλο .... τους τρώνε 20 μύγες στο πρόσωπο ενώ κοιμούνται όπου βρουν και δεν τις διώχνουν από πάνω τους... και από την στεναχώρια τους κάθε βράδυ μου έλεγε ένας που δούλευε σε χοτ σποτ πηδάνε τις γυναίκες τους δίπλα στους υπόλοιπους μέσα στην σκηνή δέκα ατόμων.... μπροστά στα παιδιά τους .... λες και είναι ζώα.... και θα στηριχθεί το ευρωπαϊκό οικοδόμημα σε αυτούς .... να σας πώ εγώ γιατί τους σπρώχνουν κατά εδώ ....γιατί φοβούντε τους Ελληνες....τους φοβούνται γιατί αν τα πάρουμε στο κρανίο θα τους γ.....με και αυτούς και τα τσιράκια τους που είναι μέσα στη βουλή.... εν ευθέτο χρόνο έσωντε τα παλουκόματα .... ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους τα βτσιράκια οι νεοταξίτες του ΣΥΡΙΖΑ της ΝΔ...του ΠΑΣΟΚ...του ΠΟΤΑΜΙΟΥ...του ΛΟΠΟΔΥΤΗ του ΛΕΒΕΝΤΗ κλποί ...οι Έλληνες μπροστά στην εξαθλίωση τους που θα έρθει τα επόμενα τρία χρόνια ....αν δεν ανέβουν οι μισθοί ....θα ξεχάσουν τις δήθεν πολιτικές τους διαφορές που τώρα του χωρίζουν.... και θα ενωθούν.... και τότε τρεχάτε ποδαράκια μου μη σας χέσει ο κώλος...θα το δείτε και αυτό.... ο λαός τώρα τους κοιτάει απορημένος.... τους στέλνει φιλάκια....θα τους πηδήξει που θα τους πηδήξει ε να μην υπάρχει και λίγο αίσθημα....
-
Eως ποτε;
αντι να ανοιξουν ΜΚΟ για ερευνητικα και επιστημονικα εστω και τεχνικα κεντρα,ανοιγουν για την λαθρομεταναστευση (τους προσφυγες τους φροντιζει τοκρατος) ο λογος ειναι απλος..για τη μασα,αυτο ειναι το χειροτερο,δεν μας φταινε ουτε οι αλβανοι οι μαυροι οι κινεζοι ομως για την καταντια μας εμεις φταιμε 100% .μπορω να πω 1000λογους για να θελουμε να λεγομαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και να το εννοουμε πρεπει να συνηδητοποιησουμε οτι υπηρχαμε πριν απο ολες τις συγχρονες θρησκειες,πριν το βυζαντιο πριν απο ολα τα υπαρχων κομματα,μεσα σε μια μερα αλλαξαμε θρησκεια και καλα καναμε αλλα γιατι αφανισανε οτιδηποτε ελληνικο και δεν επιτρεποταν να λες τη λεξη Ελληνας?τι τους ενοχλουσε?ευτηχως που σαν λαος ειμαστε πολεμοχαρης..και εχουμε κατι κοινο ολοι μεταξυη μας..το βυζαντιο το αναφερω γιατι καποια εθνικιστικα κομματα λενε οτι η πρωτευουσα της ελλαδος ειναι η Κωνσταντινουπολη η πρωτευουσα της ΕΛΛΑΣ ηταν παντα η Αθηνα.
-
Eως ποτε;
@twins φίλε μου τα ξερό αυτά ολλα .....και απο την ωρα που υπάρχουν και οσο θα υπάρχουν Τατιανες εμεις θα ειμαστε η ρατσιστές ,φασίστες για αυτούς....γιατί είναι κακό για ΑΥΤΟΥ να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ πατριώτης..
-
Eως ποτε;
@vagmos λες οτι υπήρχαμε πριν απ' όλους τους άλλους.
Λάθος φίλτατε. Οι Αρχαίοι Έλληνες υπήρχαν πριν απ' όλους τους άλλους.
Εμείς ουδεμία σχέση έχουμε με τους αρχαίους Έλληνες, τουλάχιστον ως σύνολο.Ο νεοΈλληνας ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει με τους αρχαίους, απλά έτυχε να γεννηθεί στο ίδιο γεωγραφικό μήκος και πλάτος.
Όσο γνήσιος Έλληνας είναι ένας Αφρικανός που γεννήθηκε στην Ελλάδα, άλλο τόσο Έλληνες είναι και οι υπόλοιποι. -
Eως ποτε;
ηρθε ο εβραιος και ειπε θα ανοιξω τα συνορα
θα καταργησω μνημονια, θα αυξησω συνταξεις, θα μειωσω την ανεργιαολοι κοιταξανε τα ψιλα μουτζουρωμενα γραμματα και τον ψηφησαν κανεις δεν κοιταξε την ουσια και το οφελως της χωρας! εεεεε και ....ας τα ανοιξει στον σβερκο μας θα κατσουν? (σκεφτηκαν)
τωρα θα ερθει ο μητσοτακης και θα πει θα δωσω ελληνικες ταυτοτητες και δικαιωματα ισα με των ελληνων στους προσφυγες πολεμου ( ο θεος να τους κανει)
και κατι αλλα ψιλα γραμματακια περι οφελως της παρτης μας που μονο αυτος ξερει....και θα τρεξουν ολοι να ψηφισουν το οφελως της παρτης τους και οχι το συνολικο καλο.......το καλο της χωρας μας.......και μετα απο μια τετραετια και αν θα υπαρχει ζωντανος ελληνας σε αυτη την χωρα θα συνεχηζετε ο φαυλος κυκλος της καταστροφης της.....αν φυσικα εχουμε ψοφησει ολοι και η χωρα γινει μια χωματερη απο την ¨ελιτ¨ κοινωνια ολων των χωρων τοτε θα εχουν εκπληρωσει τον στοχο τους και αυτοι που μας κυβερνησαν τοσα χρονια θα απολαμβανουν την ζωη τους σε καποιο τροπικο νησι που επενδυσαν με τα χρηματα του ελληνα.
και τοτε θα βγει ενα παραμυθακι για τα παιδακια που θα λεει καποτε υπηρχε μια χωρα που την λεγανε ελλαδα.......
-
Eως ποτε;
@spyrakos7 δεν ειπα απο ολους,μιλησα για τα συγκεκριμενα πραγματα που εχουν πνιξει τον ελληνισμο μας θρησκειας κομματα και πολιτισμο.αυτα που καταστρεφουν οτι καλο παει να γινεικαι οτι ειχε γινει πριν χιλιαδες χρονια ,,υπαρχουν ακομη γνησιοι ελληνες φιλε μου αρκει να το αισθανεσε,βεβαια δε μπορουμε να ζουμε και σε πυθαρια!!
-
Eως ποτε;
οι αριστεροί απέδειξαν διαχρονικά οτι δεν είναι Έλληνες.... αν εννοείς αυτούς spyraco έπεσες διάνα ....εγώ Ελληνας γεννήθηκα και Έλληνας θα πεθάνω ,,,, αλλά όταν έρθει η ώρα μου να μην ακούω τον ιμάμι στον μιναρέ.... μέσα στην Ελλάδα ....γιατί θα πάω σκαστός .... αυτά φίλε μου τα περί αλλοιώσεως του DNA είναι λάθος .... κοίτα γύρω σου δεν βλέπεις ρήτορες...δεν βλέπεις λαοπλάνους....δεν βλέπεις γλύφτες.... δεν βλέπεις προδότες....δεν βλέπεις παλικάρια....και γυνεκάρες....δεν βλέπεις οτι ο ένας θέλει να βγάλει το μάτι του αλουνού.... σε τί άλλαξε το DNA...
-
Eως ποτε;
εχετε συνηδητοποιησει οτι εφτιαξαν το συστημα ετσι που το μεγαλυτερο δικαιωμα ενος ανθρωποτυ σε μια δημοκρατια <<η ψηφος>>η μονη αντιδραση που εχεις στο να μπορεις να αλλαξεις τα δεδομενα, εχεις χασει καθε αξια και εννοια.Ολοι τους μα ολοι τους ειναι μερος ενος συστηματος που φτιαχτηκε για να χειραγωγει να ριχνει σταχτι στα ματια του κοσμου και να τον αποπροσανατολιζει οταν χρειαζεται, δυστυχως το χρημα ειναι πιο ισχυρο απο καθε ιδεολογια και πιστευω,ειναι δυσκολο να υπαρξει καποιος που θα μπορεσει να νικησει ολη αυτη την παγειωμενη κατασταση.
-
Eως ποτε;
@spyrakos7 φίλε είσαι λάθος όταν λες ότι δεν έχουμε καμία σχέση με τους αρχαίους Έλληνες, κοντεύω τα 60 και θυμάμαι πολύ καλά έως και την δεκαετία του 70 στο χωριό μου ήταν αδιανόητο παράδειγμα ένας ντόπιος να παντρευοταν μια βλάχα και το αντίθετο, που και η δύο είναι Έλληνες, όλα άλλαξαν μετά, και εσύ μου λες ότι είμαστε μπερδεμένη φάρα?
-
Eως ποτε;
@Krikos πόσοι "καθαροί" Έλληνες πιστεύεις ότι υπάρχουν μετά από 400+ χρόνια σκλαβιάς;
Να σου απαντήσω εγώ.. Λιγότερο απο το 10% του συνολικού πληθυσμού της χώρας.Μπορεί γεωγραφικά να γεννηθήκαμε στον ίδιο τόπο με τον Πλάτωνα, τον Αριστοτέλη κλπ αλλά ουδεμία σχέση έχουμε μαζί τους, ούτε σε DNA ούτε σε τρόπο σκέψης (δυστυχώς).
Αν είχαμε έστω και μια μικρή σχέση μαζί τους, δεν θα ήμασταν στα χάλια που είμαστε.
-
Eως ποτε;
@spyrakos7 η Οθωμανοί η πέρναν τα παιδιά και τους κάναν γενητσαρους άρα τους κάναν δικούς τους και γυναίκα να παίρναν και αυτήν την κάναν δικια τους, μην νομίζεις ότι και αυτή δεν σεβονταν τα ήθη και έθιμα τον άλλον λαόν. Όσο για τους αρχαίους λειτουργούσαν όπως ο νεοέλληνας ποτές ενωμένοι, αλλιώς θα είχαν κατάκτηση όλο τον κόσμο, διαβασε και λίγο για της μελέτες που γίνανε τελευταία για το ελληνικό DNA και θα καταλάβεις.
-
Eως ποτε;
@spyrakos7 συνονοματε δε συμγωνω καθολου με την αποψη σου,αλλα και ετσι να ναι το οτι ειμαστε οι τυχεροι που κληρονομησαμε αυτον τον τοπο δεν νομιζω να ναι τυχαιο,αλλα και παλι ρε φιλαρακι τι εγιναν οι αρχαιοι Ελληνες εξαφανιστηκαν απο προσωπου γης και ηρθαμε εμεις σαν αποικοι απο καπου δε νομιζω.Το χωριο μου ειναι κτισμενο διπλα στο ιερο του Απολλωνα της πρωτης πρωτευουσας της Λακαιδεμονος πριν ακομη και απο την Σπαρτη ο παππους εφτασε το 22 μεχρι το Εσκι Σεχιρ και γυρισε κυνηγημενος με τα ποδια οι μπαρμπαδες μου πολεμησαν το 40 ολα αυτα για μια ιδεα που λεγεται Ελλαδα, Ενθος,γιατι λοιπον να μην νοιωθω ΕΛΛΗΝΑΣ και αν δεν εχω εγω αυτο το δικαιωμα ποιος το χει.Ανα τους αιωνες προσπαθησαν να μας αλλοιωσουν το DNA και δε νομιζω να τα καταφεραν στις μερες βρηκαν μια κερκοπορτα την αλαζονιας μας την ματαιοδοξια μας τα καλιεργησαν μας εταξαν ενα ψευτικο κοσμο και μας εφεραν μεχρι εδω.Μην αφησουμε τα κουτσαβακια της πολιτικης να παιξουν παιχνιδια στις πλατες τις δικες μας μονο ενωμενοι και οδηγουμενοι απο τις ιδεες των προγωνων μας που νικησαν ορδες βαρβαρων μπορουμε παλι να μεγαλουργησουμε