Re: Αιντε ανεκδοτο
Τα αναπάντητα ερωτήματα του ανθρώπου:
- Υπάρχει ζωή μετά το θάνατο;
- Υπάρχει ζωή στο διάστημα;
- Τι θέλει μια γυναίκα;
- Πώς στο μπουτσο μπλέκονται τα καλώδια πίσω απ τον υπολογιστή, ενώ κανείς δεν τα πειράζει;
ανεκδοτο
Re: Αιντε ανεκδοτο
Τα αναπάντητα ερωτήματα του ανθρώπου:
ανεκδοτο
@πυρσος
Τα σκάγια
« Επιστροφή
Επόμενο »
Τα σκάγια
Ένας κυνηγός γυρίζει στο σπίτι του με ένα λαγό. Η γυναίκα του τον μαγειρεύει και όλη η οικογένεια τρώει το λαγό.
Μετά από δυο ώρες τρέχει ο μικρός γιος στο μπαμπά του:
-Μπαμπά, μπαμπά! Εκεί που κατουρούσα βγήκαν σκάγια.
-Ποπό, θα ξέχασε η μαμά σας να βγάλει τα σκάγια από το λαγό. Υπομονή παιδί μου, θα περάσει.
Μετά από λίγο ο άλλο γιος:
-Μπαμπά, μπαμπά! Εκεί που κατουρούσα βγήκαν σκάγια.
-Ναι, το ξέρω. Τι να κάνουμε, ξέχασε η μητέρα σας να βγάλει τα σκάγια από το λαγό.
Και τέλος ο μεγάλος ο γιος:
-Μπαμπά, μπαμπά!
-Ναι, ξέρω. Εκεί που κατουρούσες βγήκαν σκάγια.
-Καμία σχέση! Εκεί που τον έπαιζα, σκότωσα τον παππού!
ανεκδοτο
@πυρσος
Στον τελικό κυπέλλου ποδοσφαίρου της ζούγκλας αγωνίζονται οι ελέφαντες με τα μυρμήγκια. Ο αγώνας είναι αμφίρροπος και το σκορ 0-0. Στο 89ο λεπτό όμως, με μια καταπληκτική ενέργεια ο επιθετικός των μυρμηγκιών Βαν Μύρμιγκεν αδειάζει όλη την άμυνα και βρίσκεται αντιμέτωπος μόνος με τον ελέφαντα τερματοφύλακα. Η αγωνία είναι στο κατακόρυφο και ο Βαν Μύρμιγκεν έτοιμος να εξαπολύσει τον κεραυνό του. Μπροστά στον κίνδυνο ο τερματοφύλακας, μη βρίσκοντας άλλη λύση, πηδάει πάνω στον επιθετικό και αρχίζει να τον τσαλαπατά. Οι φίλαθλοι ξεσηκώνονται και το ίδιο και ο πάγκος των μυρμηγκιών, ενώ ο προπονητής τους μπαίνει έξαλλος στον αγωνιστικό χώρο και φωνάζει: - Εεεε, τι είναι αυτά; Αμα παίξουμε κι εμείς έτσι...
ανεκδοτο
@πυρσος
είναι ένας ντράμερ στον τρίτο όροφο μιας πολυκατοικίας και κατά τις 3 το πρωί αρχίζει να παίζει ντραμς. Ντουμπ Ντουμπ Ντουμπ Ντουμπ.
Ο από κάτω του, νευρικός όπως ήταν, γύρω στα 50 ανεβαίνει νευριασμένος, χτυπάει την πόρτα με μανία και πριν προλάβει να τον βρίσει του λέει ο ντράμερ: "φίλε συγγνώμη, το καταλαβαίνω ότι είναι αργά αλλά πρέπει να κάνω την τελευταία μου πρόβα γιατί αύριο έχω συναυλία και θα ξεφτιλιστώ στο κοινό"
Τι να κάνει και ο άνθρωπος, σου λέει μια νύχτα είναι, θα περάσει.
Το άλλο βράδυ, την ίδια ώρα πάλι αρχίζει πάλι ό ντράμερ Ντουμπ Ντουμπ Ντουμπ Ντουμπ.
ανεβαίνει νευριασμένος πάλι ο από κάτω του και του λέει τι θα γίνει ρε φίλε σήμερα δεν ήταν η συναυλία;
ανεκδοτο
@πυρσος
Πάει ένας εβδομηντάχρονος στο γιατρό για εξέταση στο σπέρμα του και τη σεξουαλική ικανότητά του!
Ο γιατρός του δίνει ένα βαζάκι και του λέει να βάλει μέσα ένα δείγμα από το σπέρμα του και την επόμενη μέρα να του το επιστρέψει για να το εξετάσει.
Φεύγει λοιπόν ο γεράκος και την άλλη μέρα πηγαίνει στο γιατρό με το βαζάκι άδειο και απείραχτο!
ανεκδοτο
@πυρσος
ΑΥΤΟΣ, μπαίνοντας στο μπαρ
-ρε Μιχάλη, βαλέ μου ένα δυνατό, πάλι είχαμε καυγά με την σύζυγο
-και πώς τα πηγαμε αυτή τη φορά;
-οταν τελειώσαμε, σύρθηκε μπροστά μου στα τέσσερα!...
-άλα-τις! Βλέπω μεγάλες αλλαγές!
-...και μού είπε: βγες απο κάτω απ το κρεβάτι, αν έχεις α****δια, ρε κιοτή!
ανεκδοτο
Θα σας πω και εγώ ένα....ένας τύπος σε ένα χωριό πάει στον παπά του χωριού να τον εξομολογήσει ....τι αμαρτία έκανες τέκνο μου ...να παπά μου ....πήγα με την γυναίκα του προέδρου ....τι λες ...το ήθελε ρωτάει ο παπάς ... ναι λέει ο εξομολογούμενος ....ε αν το ήθελε συγχωρεμένος του λέει ο παππάς.... μετά από δέκα μέρες νάτος πάλι ....τι αμαρτία έκανες πάλι τέκνο μου του λέει ο παπάς....να πήγα με την κόρη του προέδρου....τι λες ....το ήθελε και αυτή; ναι του λέει ο εξομολογούμενος,,ε εαν το ήθελε συγχωρεμένος...μετά από δέκα μέρες νάτος πάλι....τι αμαρτία έκανες πάλι τέκνο μου ,,,,άσε παπά μου αυτή την φορά δεν θα με συγχωρέσεις αλλά με βαραίνει και πρέπει να εξομολογηθώ....για πες ...να πήγα και πή.....ξα τον παπά του άλλου χωριού....καλά βρε τέκνο μου....παπά εδώ δεν είχαμε....