φιλε ιδεα δεν εχω τι γεννητρια κ μενα μου την εδωσαν ετσι κ μολις μου ειπαν βγαζει τετραγωνο την αφησα στην ακρη,φτιαχτη ειναι παντως οχι ετοιμη,κανα δυο κουμπακια θελει μονο κ ειναι ετοιμη αν θες στην χαριζω:36_1_27:δουλευει με 220 βολτ αλλα νομιζω κ με 9 …
-
ΕΡΩΤΗΣΗ DDS
τιποτα φιλε ταχμα, με 5.3 τετραγωνο δε πιανω τιποτα εκτοσ χρυσο, τιποτα απολυτοσ, αλλα πιανω και μεταλευμα φυσικα,με αυτο ειχα προβλημα, ποτε δεν εσκαψα και να μη βρω χρυσοπετρα η ψυγμα, και ποτε δεν εχω σκαψει και να βρω σιδηρο η σκουρια, με την 5.3 ειτε τετραγωνο ειτε ημιτονο εκτοσ απο χρυσο δε παω πουθενα αλου. ενταξει οπωσ ειπα και παραπανω αυτα αλαζουν απο ανθρωπο σε ανθρωπο και οπωσ ξερεισ κιολασ, και γω μεχρι να καταληξω σε μια συχνωτητα μου βγαλαν καλουσ τα χερια απο το σκαμπανι!
-
ΕΡΩΤΗΣΗ DDS
εχω παει και σε αλλα,οπου ητανε χυμα η σε μεταλικο γειωναν και τα επιανα αμεσωσ, καπου αλου που τα ειχαν μεσα σε μπουκαλι καλα κλεισμενο και σε πλαστικο δεν επιασα τιποτα, αν δε γειωνουν εστω και λιγο δεν πιανω τιποτα ουτε με ενα βολτ ουτε με 20, μεσα σε τοιχο τα πιανω αρκει τα χερια μου οταν κραταω τισ βεργεσ να ειναι σε ψηλοτερο επιπεδο απο τον τοιχο,δηλαδη αν ειναι μεσα στον τοιχο στο 1,20 και γω ειμαι ποιο περα και τα χερια μου που κραταν τισ βεργεσ ειναι στο 1,30 τα πιανω,αν ειμαι ποιο χαμηλα δε πιανω τιποτα,,