συναδελφοι (σσες) καλο μηνα
το πιο πιθανο ειναι να φαω κραξιμο για αυτα που θα γραψω ισως και μπαναρισμα
ειναι αποκλειστικα δικη μου πρωτοβουλια χωρις καμια επικοινωνια με την διευθυνση αλλα επειδη ο μπαρμπας φροντιζει και ενημερωνετε για τα δρωμενα (μεσω τριτων ) αποφασισε να παρει μια πρωτοβουλια και να κανει μια προταση
πριν ομως προτεινω αυτο που εχω στο μυαλο μου θελω να επισημανω οτι το forum psaxtiria που συμμετεχουμε ειναι το πρωτο και με διαφορα σε αριθμο μελων και επισκεψημοτητας απο ολα τα Ελληνικα forum χωρις βεβαιως αυτο να σημαινει οτι και τα υπολοιπα forum δεν εχουν και αυτα το δικο τους ειναι
θα το πω λοιπον στα ισια και θελω κα την γνωμη σας
για να συντηρηθει ενα forum της εμβελειαςτης δικης μας χρειαζονται καποια εξοδα
ειτε αυτος λεγεται server ειτε προγραμματιστης
εμεις μπαινουμε καθημερινως και κανουμε τον χαβαλε μας και καλα κανουμε
αλλοι ρωτανε...... αλλοι γνωριζονται μεταξυ τους...... αλλοι εχουμε αποκτησει ακομα και οικογενειακες σχεσεις...... και πολλοι απο εμας κανουν και αγοροπωλησιες
που θελω να καταληξω???
περα απο τα εσοδα παιδια των διαφημησεων που υπαρχουν στην κεντρικη σελιδα το forum δεν εχει αλλα εσοδα
οι διαφημηζομενοι ειναι εδω και μπορουν να σας πουν ποσα πληρωνουν
ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εφοσων λοιπον δεν φτανουν η προταση η δικη μου ειναι οτι πρεπει να κλειστουν οι αγγελιες και για καθε μια που αναρτηται να προσφερετε το ποσο των 5 γιουρο
ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΔΙΑΦΗΜΗΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
δεν νομιζω να ειναι και το τοσο τρομερο ποσο??????????????
με αυτον τον τροπο αποψη μου ειναι οτι καποιοι χρυσοπληρωνουνε το χομπυ τους
αγοραζοντας ιδεες μηχανηματα καποιοι αλλοι τις απολαμβανουν και καποιοι αλλοι τις πληρωνουν
ο μπαρμπας σας λοιπον προτεινει για να γινει βιωσιμο αυτο το χομπυ σας μεσα αυτου του σαιτ οποιος πουλαει η ζηταει να υπαρχει αντιτιμο των 5 γιουρο
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δεν νομιζω να ειναι και τοσο τρομακτικο ποσο οταν πουλας ενα μνηχανημα εστω και 200 γιουρο???
ολο το ποσταρισμα αυτο το εκανα και ετσι πρεπει κατα την αποψη μου να γινει γιατι υπηρχαν προτασεις κατοπινσυζητησεων να υπαρχει ετησια εισφορα
ειμαι καθετα αντιθετος ειδικα με τις σημερινες καταστασεις και οποιος θελει να πουλησει ας κερασει και μια μπυρα το forum
στην χρυση ευκαιρια δεν θα πληρωνε????
η κριση πρεπει να μας ενωνει οχι να μας χωριζει
ο μπαρμπα σας
-
ΨΑΧΝΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΘΕΜΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ
-
χριστινα αν θελεις να ακουσεις τον μπαρμπα σου
καμια εισφορα σε μελος
οποιος θελει να πουλησει η να ζητησει ας το πληρωσει και 5 γιουρο παραπανω
θα τα βρουνε αυτοι μεταξυ τους
διαβαζεις σημερα ενα μηχανημα πωλειται 800 γιουρο την αλλη μερα 700 στο ταληρο θα κολησουνε??? -
@dimitrisps
Σε αφηνω στο Ελεος της Χριστινας."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Ο/Η @moyia είπε στο ΨΑΧΝΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΘΕΜΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ:
@dimitrisps
Σε αφηνω στο Ελεος της Χριστινας.ουρακουταγκο οι μπανανες αυτη την εποχη ειναι ακριβες
βολεψου με κανα καστανο που ταχετε αφθονα -
Το σωστο ειναι να πληρωνουνε κατι ολοι οσοι το χρησιμοποιουν το φορουμ για οποιαδηποτε λογο.
Ως ετησια εισφορα μελους και λογω του οτι η επισκεψιμοτητα ειναι μεγαλη το ποσο θα ειναι μικρο και προσιτο για ολους| last edited by PERSEAS Φήμη: 124 | Δημοσιεύσεις: 2136 -
το θεμα που ανοιξε ο δημητρης εχει συζητηθει απο εμενα και ειμαι πλεον σε μεγαλη σκεψη. για 2 χρονια και οσο πληρωνα μονο τον σερβερ ηταν σχετικα ευκολα τα πραγματα. πλεον ομως για να συντηρηθει η σελιδα χρειαζεται και ενας προγραμματιστης μιας και εγω δεν εχω τις γνωσεις για την νεα σελιδα. τα εξοδα της σελιδας πλεον ειναι μη βιωσιμα. ο σερβερ εχει ενα παγιο 77.20 το μηνα απο τα 60 που ηταν περσυ, του χρονου μπορει να ανεβει παλι ειτε λογω αυξησης φπα ειτε λογω χωρητηκοτητας. ενας προγραμματιστης δεν εχει παγιο καθε μηνα, αλλα καθε τι που βγαινει εγω θα πρεπει να τον περνω τηλεφωνο και να ζηταω να επιλυθει και αναλογα με την δουλεια που απαιτειται υπαρχει και μια χρεωση. την τελευταια φορα που εβγαλε προβλημα η σελιδα και ηταν κατω για 5 μηνες μου κοστισε 1500 ευρω και 300 περιπου η αλλαγη σερβερ. αυριο μεθαυριο χτυπα ξυλο μπορει να γινει τιποτα αλλο και θα πρεπει να παρω τηλεφωνο για να διορθωθει με την αντιστοιχη χρεωση και μην μπορωντας να κανω κατι διαφορετικο να πω οκ φτιαξτο....
θα ηθελα πανω σε αυτο τις αποψεις ολων και να βρουμε μια λυση.
φυσικα το θεμα δεν αφορα τους εμπορους που ειδη συνεισφερουν στο να καλυφθουν καποια εξοδα -
Ο/Η @ripper είπε στο ΨΑΧΝΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΘΕΜΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ:
ας στειλουμε οτι μπορει ο καθενας με paysafe, εαν ειναι εφικτο, τους PIN με π.μ. στην ιδιοκτητρια του φορουμ ,των 5ευρ-10ευρ-25ευρ-.. κ.ο.κ., οποιος μπορει και οτι μπορει
τελικα συμφωνω και εγω οτι ολοι πρεπει να συνδραμουμε αλλα διαφωνω κατ αυτον τον τροπο που προτεινεις
οτι εχει ευχαριστηση η οτι μπορει ο καθενας
ειμαι της αποψης οτι πρεπει να μπει μια συμβολικη συνδρομη και μαλιστα εξαμηνη για να διευκολυνθουν καλυτερα και τα μελη
πχ εγω προτεινω 10γιουρο το εξαμηνο
αντιστοιχει σε ενα πενταλεπτο την ημερα
πενταλεπτο που στο δρομο να το δεις δεν σκυβεις να το παρεις οχι πενηνταλεπτο για να μην υπαρχει παρεξηγηση -
@dimitrisps μητσο οποιος και αν ο τροπος και εγω μαζι σου, συμφωνω,αλλα στην ιδεα της συνδρομης ισως να μν μπορεσουν ολοι να δωσουν ,ισως να μν εχουν.ουτε τα 10 ευρω, υπαρχει πολυ φτωχια γυρω μας.. για αυτο ειμαι υπερμαχος της ιδεας της εθελοντικης προσφορας προς το φορουμ μεσου του τροπου που προτεινα, απο οσους εχουν την δυνατοτητα..παντως οποιος και να ειναι ο τροπος, εγω την ολη προταση σου για την στηριξη του φορουμ την βρισκω ορθη
-
Πιστευω αν ηταν ενα ποιο απλο φορουμ και οχι σε τετοιο υφος θα ηταν και ποιο ευκολο να γινει η διαχείριση...
Το καλο που εχει ενα κανονικο φορουμ ειναι οτι μπορεις πολλα πραγματα να κανεις μονος/η και δεν χριαζετε καθε λιγο προγραμματιστης.
Βαζεις 2-3 ατομα που γνωριζουν καποια πραγματα παραπανω και τους βαζεις υπευθηνους σε καποιες κατηγοριες.
Τωρα για ποιο λογο βγαινει 60-70 ευρο το μηνα δεν μπορω να καταλαβω.... Αν Θελεις Χριστινα πες μου και ισως μπορω να βοηθησω καπου γιατι καποιες γνωσεις τις εχω πανω σε αυτο το θεμα.
Και κατι που ξεχασα να αναφερω οποιος θελει διαφημιση... κανεις 2-3 πακετα διαφημισης για το site και οποιος θελει.... μπορει να ακουγετε λιγο χοντρο αλλα ετσι ειναι....
Η διαφημιση πρεπει να πληρωνετε!!! Και με καμια μακετουλα μπορω να βοηθησω....
Φιλικα παντα και καλος μας σκ -
Το σάιτ θα μπορούσε να καλύψει μέρος τον εξόδων από διαφημίσεις της Google μετα όμως ο κόσμος θα γκρινιάζει.
Είναι καλύτερα να έχεις όμως λίγη γκρίνια παρά πολύ φαγωμαρα.
Από εκεί και πέρα εάν ή χριστινα ήθελε να κάνει το σάιτ μπιζνα θα το είχε κάνει."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."| last edited by moyia Φήμη: 477 | Δημοσιεύσεις: 4808 -
ενα μελος τηλεφωνικα μου προτεινε δωρεες με οτι ποσο μπορει ο καθενας οι οποιες θα αναγραφονται καπου στην σελιδα οι 5 τελευταιες. αν θελει ας σας αναλυσει την αποψη του και ο ιδιος.
οι διαφημιζομενοι ηδη πληρωνουν
ο σερβερ ειναι ιδιωτικος, (δεν μοιραζεται με αλλες σελιδες), εχει 60 γιγα χωρητικοτητα και αν μπουν ταυτοχρονα 3000 μελη μεσα δεν προκειται να κρασαρει -
Ωραια η προταση σας παιδια γιατι δεν γινεται η αφεντικινα αμα δεν βγαινει το φορουμ με νλαβες και εξοδα ναμην πληρωνη απο την τσεπη της το κοριτσι τν κ@υλα καθενος εγω προτεινω να υπολογισει τα εξοδατης για τα ετησια εξοδα και συν καπιο ποσο για πιθανες βλαβες η αναβαθμισεις και να μπει μια συνδρομη μονο ανα ετος δηλ 3 5 10 ευρω δια τα μελη του φορουμ ωστε να δουλευει σωστα η σελιδα αλλα και μεις να μην τρεχουμε καθε μηνα στην τραπεζα
-
Δε χρειαζεται ουτε ετησια συνδρομη, ουτε εξαμηνη, ουτε αγγελιες να πληρωνουμε. Χρειαζεται ενα μηδαμινο ποσο να μαζευτει και καλυπτουμε τα εξοδα για τα επομενα χρονια. Δημιουργουμε ενα αποθεματικο και στην ουσια αποδεσμευουμε τη Χριστινα και τη διαχειρηση, και πληρωνουμε εμεις το κοστος συντηρησης.
παρακατω εξηγω τη σκεψη μου:
Εαν καθε μελος πληρωσει 0,30 € το μηνα = 0.30 χ 12 = 3,60 € το χρονο./ μελος. εαν ειμαστε π.χ 4,000 μελη, = 3,60 χ 4,000 = 14,400€ το χρονο.
Τα εξοδα του server ειναι 80€ / μηνα χ 12 = 960€ το χρονο. 960€ χ 10 χρονια = 9,600 €. Ετσι εχουμε πληρωσει τη συντηρηση του server για την επομενη 10ετια ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ.και ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ και χρηματα στο αποθεματικο μας για μη τυχον χρειαστει ο προγραμματιστης.
14,400€ - 9,600€ για τον server = 4.800 € απομενουν στο αποθεματικο μας για οτιδηποτε αλλο χρειαστουμε.
Οποτε, αν η διαχειρηση συμφωνει στη παραπανω σκεψη, κανουμε ενα ντου και βαζουμε χρονοδιαγραμμα μεχρι το πασχα του 2017 να εχουν μαζευτει τα χρηματα και ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ 10ΕΤΙΑ.
Νομιζω ειναι μια λυση σχεδον δωρεαν για τον καθενα μας. 30 σεντς ουτε καν τα υπολογιζουμε σημερα.Απο κει και περα, θα ηθελα να πω πως για τον server ειναι λογικο και κατανοητο απο ολους μας να χρειαστει τη στηριξη μας. Για τον προγραμματιστη ομως, ειναι υπερβολικα αυτα που ζηταει. Υπαρχουν ανθρωποι με μεταπτυχιακα στα προγραμματα που κανουν παπαδες και δουλευουν delivery. Νομιζω πως με ενα μικρο ποσο, θα δεχτει καποιος να βοηθαει ΟΠΟΤΕ τον χρειαστουμε. Αλλωστε, για αυτον το χομπι του θα ειναι.