καλημερα σε ολους
ανεβασα αυτο το νημα γιατι εδω και αρκετο καιρο μου εχει κανει εντυπωση και σταυροκοπιεμαι καθε φορα που σκεφτομαι το εξης!!!
φανταζομαι οτι θα το εχετε παρατηρησει και εσεις που συμμετεχετε καθημερινως γραφοντας η διαβαζοντας
εδω και δυο χρονια σχεδον που μας αφησε ο αειμνηστος ( αναντικαταστατος για μενα) σελιδαρχης μας δεν εχει γινει ουτε ενας τσαμπουκας !!!!!!
δεν σας εχει κανει εντυπωση???
ειλικρινα χαιρομαι ιδιαιτερα γιατι αυτο δεν δεχνει μονο τον σεβασμο μας προς το προσωπο του αλλα ταυτοχρονως και την υποστηριξη μας στην νεα διευθυνση που μεχρι στιγμης πιστευω οτι τα παει πολυ καλα αν και οταν ξεκινησε οι εμπειριες της ηταν ελαχιστες
ενα μεγαλο μπραβο λοιπον απο τον μπαρμπα σας (που πρωτος ξεκινουσε τους καυγαδες με τα γνωστα λαμογια και ετρεχε να με συμαζεψει ο συνχωρεμενος) για την σταση ολων των ενεργων μελων οπως και στην διευθυνση αλλα και στους συνδιαχειριστες για το εργο τους
μην παρερμηνευθει ως φιλοφρονηση (((γιατι θα παρω την γκλιτσα)))) απλα για μενα αυτη η σταση ολων μας βοηθαει και την σωστη ενημερωση αλλα προπαντων ανεβαζει το επιπεδο του sait μας
μπραβο σε ολους μας
-
ΨΑΧΤΗΡΙΑ
-
ΨΑΧΤΗΡΙΑ
Δημητρη , πολυ σωστα μιλας κατι που εξαλου το εχω επισημανει και εγω κατ ιδιαν και με ικανοποιει ιδιαιτερα, τοσο γιατι η Χριστινα εχει βγει παναξια και με τα λουκια που τραβηξε με τις αναβαθμησεις , οσο και το ποιο σημαντικο απ ολα ειναι η γενικοτερη συμπεριφορα ολων των μελων κατι που μονο ελπιδοφορο μπορει να ειναι!
Θα ηθελα προσωπικα να εβλεπα τα μελη να εμπλουτιζουν και μα αμαβαθμιζουν ολοι μαζι το φορουμ ωστε να γινει σημειο αναφορας τωρα αλλα και στο μελλον.
Μπορουν ολοι να εμπλουτιζουν π.χ. την βιβλιοθηκη ( το αναφερω ως παραδειγμα) μην τα περιμενουν απο τους λιγους , ετσι εξαλου θα γινει το φορουμ πραγματικα ολων οταν βαζουμε ολοι απο ενα λιθαρακι και το φροντιζουμε!
Ευγε σε ολους και στην Χριστινα!Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
ΨΑΧΤΗΡΙΑ
Μητσο οπωϛ τα λεϛ ειναι. τοτε ομωϛ ειχαμε τουϛ Λορεντζακηδεϛ, που για να συνεννοηθειϛ μαζι τουϛ επρεπε να μιλαϛ λορεντζιδικα. ευτυχωϛ που βγηκε το το ζ1 κι εξαφανιστηκαν. Οντωϛ η Χριστινα εχει φερει την ηρεμια. το παρατηρησε και η γυναικα μου
αμα το διαβασει αυτο ο καραγιαννης δεν σε ξεπλενει ολος ο θερμαικος!!!
χιχι -
ΨΑΧΤΗΡΙΑ
@dimitrisps
Εφαρμοσαμε την αποτελεσματικη τακτικη ή οποια φερει αναμφισβητητα αποτελεσματα και ξερεις πιος την εφαρμοσε.
"όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος"Και ας θεωρηθηκε Κατακριτεα.
Μαθατε να γραφεται Ελληνικα, να μιλατε κοσμια και να εχετε αρχη και τελος.
Μπραβο σας."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
ΨΑΧΤΗΡΙΑ
@dimitrisps
Εφαρμοσαμε την αποτελεσματικη τακτικη ή οποια φερει αναμφισβητητα αποτελεσματα και ξερεις πιος την εφαρμοσε.
"όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος"Και ας θεωρηθηκε Κατακριτεα.
Μαθατε να γραφεται Ελληνικα, να μιλατε κοσμια και να εχετε αρχη και τελος.
Μπραβο σας.εγω παντως μαιμου σε ελεγα
μαιμου θα συνεχισω να σε λεω -
ΨΑΧΤΗΡΙΑ
αυτη ειναι η σωστη λειτουργεια ενος φορουμ να μιλαμε και να ανταλλαζουμε αποψεις και οχι να ξεκατινιαζομαστε. δεν ειμαι μονο εγω περιφανη που το καταφεραμε αλλα και ο μπαμπας γιατι ετσι ηθελε να λειτουργει. θυμαμαι μεσα στα αγρια χαραματα να χτυπαει το τηλεφωνο του και να ειναι καποιος απο εσας και να του λεει οτι ξεκινησε καβγας....ηταν το χειροτερο του....να σηκωθει να κανει καφε και να μπει μεσα για να βαλει ταξη.
αν καταφερετε τωρα να πετυχετε και συνεργασια μεταξυ σας γιατι ολοι εχετε και ενα κομματι απο καποιο παλζ τοτε θα εχετε φτασει στην κορυφη του χομπυ μας και θα δειτε αποτελεσματα -
ΨΑΧΤΗΡΙΑ
@goldmaniac ενωση κομματιων του παζλ..
κρατηστε αυτη τη σοφη φραση, και με κοινη αποφαση για ομαδικοτητα και οχι το προσωπικο συμφερον,
ξεπεραστε τον εαυτο σας για αποτελεσματα..
και θαρθουν αν το θελησουμε.οποτε, τουλαχιστον για τον κοσμο των ραβδοσκοπων, ας αρχισουμε αν το θελετε απο την αρχη..
τι εννοω..
νιωθουμε ικανοι οτι τα καταφερνουμε?
νιωθουμε οτι αυτο που θα αναζητησουμε δεν θαναι μια φαντασιωση αλλα μια πραγματικοτητα?τεστ ικανοτητων το ξεκινημα..
για ολους μας..ετσι προτινω να εμφανιστουν δοκιμαστηρια ετων, οχι απαραιτητα χρυσου, καλο αν υπαρχει και τετοιο,
οπου ο ιδιοκτητης του, εν αληθεια να φανερωνει τα αληθη αποτελεσματα μετα απο τον δικο μας ελενχο..μονο ετσι θα ερθει προκοπη, μονο ετσι θα βουλωσουν στωματα που πρεσβευουν την αποψη οτι ειμαστε αστειοι..
η πυραμιδα της γνωσης και των αποτελεσματων εχει σκαλοπατια..
ας αρχισουμε απο το πρωτο..ανεφ εγωισμων..ακομα και μια αποτυχια, δημιουργει ταση για περισσοτερη μελετη πειραματισμο και συμπερασματα..
ο δημητρης ανοιξε των δρομο στα παλμικα..
η σειρα μας να ανοιξουμε τον δρομο στα αποτελεσματα επι φωτο..και επειδη ηταν αυτος ο μπροσταρης,
εμπρος στο δρομο που ανοιξε ο δημητρης.. -
ΨΑΧΤΗΡΙΑ
@Τσολιας και οντως συνχαρητηρια χριστινα, που μαζεψες τα αμαζευτα..
ειχες υπομονη..
μεγαλο χαρισμα.. -
ΨΑΧΤΗΡΙΑ
@dimitrisps ας ερθει στη συναντηση να μας δειξει πως ξεπλενουν. βεβαια δεν θυμαμαι και ποιον ακριβως εννοεις