@dimitrisps χα χα καλο δημητρη..
τελικα η αποδοση κρυβεται στην απλοτητα..
μπραβο δημητρη.
-
δοκιμαστηριο κεντρικης Ελλαδος
Ο/Η @agrinio είπε στο δοκιμαστηριο κεντρικης Ελλαδος:
@dimitrisps mμραβο μητσο ειναι πολυ ωραιο μηχανακι
ευχαριστω πολυ φιλαρακι και αμα δυνασαι ευπροσδεκτος να το δεις και να το δουλεψεις μονος σου στην συναξη
-
Ο/Η @dimitrisps είπε στο δοκιμαστηριο κεντρικης Ελλαδος:
εγω το ειδα και δεν το πιστευα
το τελαρακι αυτο που βλεπετε εχει διαφορα 5 ποντους απο αυτο που σας ειχα παρουσιασει
στο προηγουμενο βιντεο
έλλλλλλαααααα.....ομως που οι επιδοσεις του ειναι τουλαχιστον 30% παρα πανω απο το προηγουμενο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εγω τρελαθηκα!!!!!!!
δεν εξηγουνται 5 ποντοι επεκταση στην μια διασταση να δινουν τοσο μεγαλη διαφορα!!!!!!
η μονη λογικη εξηγηση για μενα μετα απο μυριες δοκιμες ειναι οτι το καθε πηνιο πρεπει να ταυτιζεται με το μηχανημα αναλογα με το μεγεθος του την χωρητικοτητα του και την ωμικητου αντισταση
δεν μπορει ενα καλωδιο να τα κανει ολα!!!!
επρεπε να περασουν 40 χρονια σχεδον για να το καταλαβωδες τε το βιντεο με το μηχανακι στην μιση του ισχυ
κατι πολυ σημαντικο που ξεχσα να αναφερω οπως φυσικα φαινεται και στο βιντεο οτι το χερι το ελευθερο ειναι στην τσεπη και το μηχανακι ειναι κρεμασμενο στην πλατη μου
το αναφερω αυτο γιατι καθ ολη την διεργασια της ερευνας δεν χρειαστηκε ουτε μια στιγμη να μηδενισω γιατι απλα δεν αποσυντονιζεται με τιποτα -
@dimitrisps να ρωτησω δημητρη απο την εμπειρια σου..
ο ηχος σε συγκεκριμενο ογκο, ο.κ ειναι δεδομενος..
σε μικρα νομισματα η νομισμα, ειναι αλλος?
π.χ ποιο γρηγορος? -
Ο/Η @Τσολιας είπε στο δοκιμαστηριο κεντρικης Ελλαδος:
@dimitrisps να ρωτησω δημητρη απο την εμπειρια σου..
ο ηχος σε συγκεκριμενο ογκο, ο.κ ειναι δεδομενος..
σε μικρα νομισματα η νομισμα, ειναι αλλος?
π.χ ποιο γρηγορος?τσολια μ φαινεται θα σε περιλαβω με κανενα τσαρουχ
μα ορε Θεοσκοτωμενε θα πας με το τελαρο για νομισματα???
μιας ομως και μου εδωσες την αφορμη θα πω δυο κουβεντες οσο αναφορα τα παλμικασυναδελφοι αμα θελετε να το χωνεψετε χωνεψτετο η αληθεια ειναι ΜΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ο διαχωρισμος ειναι ζητημα αναλυσης
σωστα????
η αναλυση για αυτους που γνωριζουν εχει να κανει με την συχνοτητα εκπομπης
οσο πιο υψηλοτερη συχνοτητα εκπομπης εχουμε τοσο και μεγαλυτερη αναλυση θα εχουμε
σωστα????
παμε τωρα στα μηχανακια !!!!!!!!!!!
εχουμε τα vlf
σε τι συχνοτητες εκπεμπουν???
πολυ υψηλες
εεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γιαυτο και κανουν διαχωρισμο
ναι αλλα ελα που οι υψηλες συχνοτητες δεν μπορουν να πανε βαθια!!!!!!!!!!!!!1
αρα εχουμε vlf με διαχωρισμο αιντε και μεχρι 30 ποντους
δεν θα τσακωθουμε γιαυτοπαμε τωρα στους απαιτητικους για βαθη
παμε δλδ στα elf παλμικα
οκ???
elf σημαινει εξτρα λοου φρικενς
πολυ χαμηλη συχνοτητα δλδ
αυτες οι χαμηλες συχνοτητες σε αντιθεση με τις υψηλες εχουν πολυ μεγαλυτερες δυνατοτητες διεισδησης στην γη και λειτουργουν πολυ πιο αξιοπιστα με μεγαλα πηνεια
ΙΔΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Η ΑΠΟΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!1 ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εφοσων γνωριζουμε οτι μονο οι υψηλες συχνοτητες κανουν διαχωρισμο αλλα δεν μπορουν να πανε βαθος ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ γινεται να υπαρχουν elf που εχουν χαμηλες συχνοτητες χωρις αναλυση και να κανουν
ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ?????????????????????
αυτα ειναι παραμυθια της χαλιμας και δεν εχουν καμοια σχεση με την πραγματικοτητα
οποιος εχει αντιθετη γνωμη εχει υπερνικησει τους νομους της φυσικης
μην σας κοροιδευουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μην μου φερεται ως παραδειγμα γνωστα μηχανακια γιατι θα εκτεθειται
δεστε πρωτα σε τι συχνοτητες εκ πεμπουν και μετα τα ξαναλεμε -
@dimitrisps μαρεσε η απαντηση που εδωσες..απλα ρωτησα τι θα συνεβαινε αραγε, χωρις να ψαχνει κανεις για νομισματα, αν επεφτε σε αυτα..
με λιγα λογια, τι συμπεριφορα θαχε το εργαλειο..
θα τα εντοπιζε με καποιον χαρακτηριστικο ηχο, η θα τα παραμελουσε?
ασχετως παντως της αποριας μου,
συνεχιζω να πιστευω δημητρη οτι εκανες μια πολυ ενδιαφερον δουλεια..
αλλωστε στην ελλαδα, δεν ερευνα κανεις τεμαχια νομισματων, πολυ καλα το εθεσες,
αλλα καποιους συγκεκριμενους ογλους.. -
Ο/Η @Τσολιας είπε στο δοκιμαστηριο κεντρικης Ελλαδος:
@dimitrisps μαρεσε η απαντηση που εδωσες..απλα ρωτησα τι θα συνεβαινε αραγε, χωρις να ψαχνει κανεις για νομισματα, αν επεφτε σε αυτα..
με λιγα λογια, τι συμπεριφορα θαχε το εργαλειο..
θα τα εντοπιζε με καποιον χαρακτηριστικο ηχο, η θα τα παραμελουσε?
ασχετως παντως της αποριας μου,
συνεχιζω να πιστευω δημητρη οτι εκανες μια πολυ ενδιαφερον δουλεια..
αλλωστε στην ελλαδα, δεν ερευνα κανεις τεμαχια νομισματων, πολυ καλα το εθεσες,
αλλα καποιους συγκεκριμενους ογλους..εξυπακουεται τσολια μου εφοσων μιλαμε για μεταλλα οτι θα τα χτυπησει
αυτο που εχω παρατηρησει μεχρι στιγμης απο τις δοκιμες που κανω ειναι οτι τα ευγενη το βολτομετρο που εχει επανω το μηχανακι δεν τα παει ποτε στα κοκκινα ενω τα σιδηρουχα τα τερματιζει
οχι οτι κανει διαχωρισμο!!
ειναι η διαφορα πιστευω απολαβης του παλμου χωρις ποτε αυτη φυσικα η ενδειξη να ισχυει σε ολες τις περιπτωσεις
αν ομως ανιχνευσουμε στο ιδιο βαθος τον ιδιο ογκο αντικειμενου μπορουμε να πουμε με μεγαλα ποσοστα επιτυχιας αν το αντικειμενο ειναι μαγνητικο η διαμαγνητικο
επισης και τα πολυ βαθια τα οριακα ας πουμε παλι το καταλαβαινουμε απο εναν χαρακτηριστικο ηχο που κανει -
@dimitrisps μπαρμπα καλησπερα.ερωτηση η οποια μπορει να ειναι και μαλακισμενη.αποτι καταλαβα εχεις αλλο αντικτυπο παλμου στα σιδηρουχα και αλλο στα μη.επομενος αν βρουμε κιτρινακια και ειναι σε μεταλικο κασονακι θα χτυπηση ως σιδηρουχο η οχι.σε τετοια περιπτοση θα βγουν ασφαλη συμπερασματα για το ειδος του στοχου.ευχαριστω για των χρονο σου
-
Ο/Η @George είπε στο δοκιμαστηριο κεντρικης Ελλαδος:
@dimitrisps μπαρμπα καλησπερα.ερωτηση η οποια μπορει να ειναι και μαλακισμενη.αποτι καταλαβα εχεις αλλο αντικτυπο παλμου στα σιδηρουχα και αλλο στα μη.επομενος αν βρουμε κιτρινακια και ειναι σε μεταλικο κασονακι θα χτυπηση ως σιδηρουχο η οχι.σε τετοια περιπτοση θα βγουν ασφαλη συμπερασματα για το ειδος του στοχου.ευχαριστω για των χρονο σου
ανηψουδ καλα κανεις και ρωτας για να μαθαινεις
λοιπον
οποιοδηποτε μηχανημα και αν ειναι ειτε παλμικο ειτε vlf οταν ανιχνευει οτι μεταλλο βρει μπροστα του θα σε ειδοποιησει ( οταν το φτανει βεβαια σε βαθος)
αν λοιπον εχουμε ενα κασακι σιδηρουχο γεματο λιρες και διαχωρισμο να εχει το μηχανακι το σιδερο θα σου δειξει
δεν μπορει να τοτρυπησει ωστε να σου δειξει το περιεχομενο
το πρωτο μεταλλο που βρισκει αυτο σου δειχνει -
@dimitrisps ευχαριστω για την πληροφορια.
δεν κανει τιποτα
να προσεχεις ομως γιατι απ οσο καταλαβα εισαι ακομα στην αφετερια και ο δρομος αυτος οσο και autobank θελουν να τον δειχνουν ξερεις ποσες λακουβες εχει????? -
@dimitrisps ποιο φρεσκαδουρα πεθενεις.τραβιεμαι με αυτα 2 χρονια και σε επιπεδο ραυδοσκοπιας.καλα τα παω αλλα θελω και ενα μηχανα να εχω.δεν ξερω τι ομως;βαλε βρε μπαρμπα μια τιμη για το μηχαμημα να ξερουμε τι κομποδεμα να κανουμε.εκτος αν θες να τα βρουμε με ρακι
-
@dimitrisps ποιο φρεσκαδουρα πεθενεις.τραβιεμαι με αυτα 2 χρονια και σε επιπεδο ραυδοσκοπιας.καλα τα παω αλλα θελω και ενα μηχανα να εχω.δεν ξερω τι ομως;βαλε βρε μπαρμπα μια τιμη για το μηχαμημα να ξερουμε τι κομποδεμα να κανουμε.εκτος αν θες να τα βρουμε με ρακι
Εδω και χρονια ψαχνεις "μηχανημα" ο μπαρμπας δεν θυμαται αλλα θυμαμαι εγω. Το νου σου....
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Ο/Η @moyia είπε στο δοκιμαστηριο κεντρικης Ελλαδος:
Εδω και χρονια ψαχνεις "μηχανημα" ο μπαρμπας δεν θυμαται αλλα θυμαμαι εγω. Το νου σου....
@moyia δεν πηρα χαμπαρι τι συνεβη
Λαθος μου , σε περασα για καποιον αλλο.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
μια κουβεντα θα σου πει ο μπαρμπας και βαλτη καλα στο μυαλος
ξεκινας με λαθος ερωτηση κατ αρχαςμπαρμπα μια τιμη για το μηχαμημα να ξερουμε τι κομποδεμα να κανουμε.
εδω γναικα περνεις γιωργη μου και την δοκιμαζεις πρωτα και εσυ μηχανακι χωρις να το δοκιμασεις ζητας τιμη???
100000γιουρο και τι σημαινει αυτο???
οτι ειναι καλο επειδη ειναι ακριβο???
επειδη την στρατα που ξεκινας εσυ τωρα πολλοι απο εμας την εχουμε διαβει εδω και χρονια
και επανειλημενα εχουμε φαει τα μουτρα μας γιαφτο και γραφουμε να μην τα φατε και εσεις οι νεοτεροιμη με παρεξηγας που θα στο πω αλλα εισαι λιγο ασχετος. μηχανακια υπαρχουν πολλα
το καθενα ειναι για την δικια του δουλια
ξεκαθαρισε πρωτα στο μυαλο σου γιατι θελεις να κανεις μια τετοια αγορα και ο μπαρμπας αν του εξηγησεις θα σου πει αν κανει το να αγορασεις το δικο του το μηχανακι η να πας καπου αλλου
τυρεμπορας -
@dimitrisps μπαρμπα να ξερεις οτι δεν ειμαι ψιλο ασχετος οπως λες ειμαι παντελος ασχετος και γιαυτο περνω γνωσεις απο εσενα και πολλα αλλα μελη και σας ευχαριστω απο καρδιας.νομιζω ομως οτι βαση κρισης σε ρωτησα τιμη γιατι διαβασα οτι περνει και δισκο για να γινει τοπικο και τελαρο για παλμικο με περισοτερο βαθος ερευνας.επομενος κανει ολα τα γουστα.αν λεω κοτσανες σχοραμε.και δεν παρεξηγουμε με αληθειες.ευχαριστω και καλη νυχτα