ανηψουδ εσενα και το αλλο το χαλασμενο γνωριζεις οτι σας εχω ιδιαιτερη αδυναμια
ξερω οτι η αποσταση ειναι αρκετη
αν μιλησετε ομως με τον αντρεα που ειχε ερθει μαζι μου στην βουλγαρια ( ειναι απο Σερρες) παρτε και τον χοντρουλη (storm) που εχω και καιρο να τον δω τα εξοδα θα ειναι λιγα
δεν εχω την απαιτηση να ερθεται αλλα αν μπορειται θα χαρω ιδιαιτερα να σας δω ολους μαζι στην παρουσιαση του μπαρμπας σας
-
δοκιμαστηριο κεντρικης Ελλαδος
-
@dimitrisps
ανεξαιρετως για ολους τους σελιδαρχες εμπορους και αντιπροσωπους περαν της ανοιχτης προσκλησης θα υπαρξει προσπαθεια επικοινωνιας και για προσωπικη προσκληση
οποιοσδηποτε απο αυτους εχει το ελευθερο να φερει και να δοκιμασει οτι μηχανημα θελει
περαν ομως των δοκιμων κατοπιν επικοινωνιας θα τους διατεθει και χωρος(περιπτερο) για εκθεση των μηχανηματων τους στον χωρο συνεστιασης -
Ο/Η @dimitrisps είπε στο δοκιμαστηριο κεντρικης Ελλαδος:
σημερα πεσανε και τα συναζια
ανοιχτηκαν επισης αλλες 6 τρυπες περαν των ηδη υπαρχοντων απο 0.5 εως 2 μ μονον για ευγενη
σιδηρουχα ((((κασες)) ηδη υπαρχουν
τα βιντεο το βραδακιsory για την καθυστερηση
στο δοκιμαστηριο μεχρι στιγμης περαν της ταφρου και των ηδη υπαρχοντων γνωστων στοχων με τις κασες εχουν προστεθει αλλα 5 δοκιμια ευγενη στο μισο στο ενα δυο στο 1.5 και ενα στα 2μ
απομενει η προσωμιωση του αμπριου -
για τα vlf θα υπαρχει τριβελα και επι τοπου θα ανοιγονται τρυπες μεχρι 1.5 βαθος
θα μου πειτε οτι θα ειναι φρεσκες
το καταλαβαινω
συμπερασματα ομως για τις δυνατοτητες του καθε μηχανηματος θα μπορουν να βγουν εφοσων οι συνθηκες θα ειναι για ολα οι ιδιες| last edited by dimitrisps Φήμη: 405 | Δημοσιεύσεις: 7481 -
@dimitrisps μητσο να ερθω κε γω μαζι με τον ταχμαν.ασ μηλησουμε αν θελη ο ταχμαν
-
https://www.facebook.com/kentrotaplatan ... hs?fref=ts
μια εικονα της ταβερνας που θαγινει η συνεστιαση μετα την παρουσιαση και τις δοκιμεςΜΕΝΟΥ βασικο
χοιρηνη μπριζολα με πατατες
σαλατες
χορτοπιτες
τζατζικια
τυρια
αναψυκτικα
αγριογουρουνο δεμα
κοκορετσια
κρασιααυτα ολα ειναι δικα μου
για περαιτερω ορεξεις δικα σας
dimitrispsΔημοσιεύσεις: 64
μια εικονα της ταβερνας που θαγινει η συνεστιαση μετα την παρουσιαση και τις δοκιμεςΜΕΝΟΥ βασικο
αυτα ολα ειναι δικα μου
Εγγραφή: 29 Νοέμ 2010, 13:41Και εγω νόμιζα τα κορίτσια θα τα είχες στο λογαριασμό.
Μιας που είπες για περαιτέρω ορέξεις χαχαχαχαχαχαχα τώρα με βάζεις σε σκέψεις για να ρθου μπάρμπα.
Το ανιψουδ το πρώτο χεχεχεχεΕίμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
χοιρηνη μπριζολα με πατατες
σαλατες
χορτοπιτες
τζατζικια
τυρια
αναψυκτικα
αγριογουρουνο δεμα
κοκορετσια
κρασιααυτα ολα ειναι δικα μου
Εγγραφή: 29 Νοέμ 2010, 13:41MΠαρμαααααααααααα αμα κανω λαθοs διορθωσε με ........ΚΤΛΠ ..........κτλπ ..........χοοχοοχοοχοχο
-
Ο/Η @indiana-jones είπε στο δοκιμαστηριο κεντρικης Ελλαδος:
αυτα ολα ειναι δικα μου
Εγγραφή: 29 Νοέμ 2010, 13:41Και εγω νόμιζα τα κορίτσια θα τα είχες στο λογαριασμό.
Μιας που είπες για περαιτέρω ορέξεις χαχαχαχαχαχαχα τώρα με βάζεις σε σκέψεις για να ρθου μπάρμπα.
Το ανιψουδ το πρώτο χεχεχεχεχιιχιχι
εγω ανηψουδ εγραψα για ορεξεις οχι για εξορεξια!!!!
θα με κρεμας η λενη
ο αντρεας ειναι σερρες
θα σου στειλω το φωνι του
το αλλο το ανηψουδ απο εκει ειναι
βρεστε και καποιον αλλον και ελα για τον μπαρμπα σου
ορχηστρα εχω και ξερει και ποντιακα
σε περιμενω -
@goldmaniac ετσι οπως το λες για να μπορει καποιος να βρει τα δειγματα αυτα μεσα σε ενα στρεμα χωραφι,,,,,,πρεπει να βαλει τενιες ανα 50 ποντους σε ολο το μακρος του χωραφιου...για να ειναι συγουρος οτι περασε απο επανω....ενω αν περασει απο επανω οπως λεει ο μητσος αν το μηχανακι εχει το βαθος παλη θα ακουστη....
-
εγω το ειδα και δεν το πιστευα
το τελαρακι αυτο που βλεπετε εχει διαφορα 5 ποντους απο αυτο που σας ειχα παρουσιασει
στο προηγουμενο βιντεο
έλλλλλλαααααα.....ομως που οι επιδοσεις του ειναι τουλαχιστον 30% παρα πανω απο το προηγουμενο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εγω τρελαθηκα!!!!!!!
δεν εξηγουνται 5 ποντοι επεκταση στην μια διασταση να δινουν τοσο μεγαλη διαφορα!!!!!!
η μονη λογικη εξηγηση για μενα μετα απο μυριες δοκιμες ειναι οτι το καθε πηνιο πρεπει να ταυτιζεται με το μηχανημα αναλογα με το μεγεθος του την χωρητικοτητα του και την ωμικητου αντισταση
δεν μπορει ενα καλωδιο να τα κανει ολα!!!!
επρεπε να περασουν 40 χρονια σχεδον για να το καταλαβωδες τε το βιντεο με το μηχανακι στην μιση του ισχυ
-
@dimitrisps
Μητσο ,εμεις οι ραδιοερασιτεχνες , μετραμε παντα το SWR πριν συντονισουμε την κεραια στην αναλογη συχνοτητα
Πες τους ηλεκτρονικους σου να σε βαλουνε ενα πυκνωτη και ενα πηνιο (μικρο χειροκινητο touner ) και ετσι θα εχεις τα βελτιστα αποτεσματα με οποιο τελαρο η δισκο
Αντε , να μην λες οτι δεν σε βοηθαει το φιλαρακι σουευχαριστω
-
Ο/Η @storm είπε στο δοκιμαστηριο κεντρικης Ελλαδος:
@dimitrisps
Μητσο ,εμεις οι ραδιοερασιτεχνες , μετραμε παντα το SWR πριν συντονισουμε την κεραια στην αναλογη συχνοτητα
Πες τους ηλεκτρονικους σου να σε βαλουνε ενα πυκνωτη και ενα πηνιο (μικρο χειροκινητο touner ) και ετσι θα εχεις τα βελτιστα αποτεσματα με οποιο τελαρο η δισκο
Αντε , να μην λες οτι δεν σε βοηθαει το φιλαρακι σουευχαριστω
εσυ μωρη Σερραια στρογγυλοσιγανοπαπαδια κανε κουμαντο εκει με τα υπολοιπα ανηψουδια και καντε τον κατηφορο για να μην κανω εγω τον ανηφορο και δεν σας ξεπλενει τιποτα μετα
-
Ο/Η @Τσολιας είπε στο δοκιμαστηριο κεντρικης Ελλαδος:
@dimitrisps απλα, φοβερα αξιοπροσεκτο..
τσολια στειλε καμοια φουστανελα extra large για την παρουσιαση γιατι αμα φορεσω αυτη που εχω θα ειναι ολα στη λακα