καλοριζικη!!!
-
Άντε να δουμε
@Περιτας ! Θα γίνουν όλα σιγά σιγά
Την Καλημέρα μου σε όλουςΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
Άντε να δουμε
@fisherman κυλας την ροδελα σιγα σιγα για να μην τρεχει σαν τρελλη. το λογισμικο αυτο δεν εχει σελιδες!
οσο για τις φωτο τις τραβας απο τον φακελο που τις εχεις στον υπολογιστη και τις βαζεις στο πλαισιο που γραφεις και διπλα σου δειχνει την προεπισκοπηση -
Άντε να δουμε
@goldmaniac Σε μενα κυλαω ενα κλικ τη ροδελα και γυρναει σαν τρελο.Δεν ξερω μπορει να μην συνεργαζεται καλα με το ποντικι μου.Aν εχουμε ενα μεγαλο θεμα και θελουμε να παμε πχ στη μεση τι κανουμε κυλανε επααπειρον μεχρι να φτασουμε?Πιστευω ειναι λιγο εκνευριστικο,Επισης η αναζητηση δε δουλευει,Σορρυ για τις παρατηρησεις αλλα επισημαινω αυτα που δε μου αρεσαν.
| last edited by fisherman Φήμη: 29 | Δημοσιεύσεις: 118 -
Άντε να δουμε
Θα σας παρακαλεσω για τις πρωτες αυτες μερες να μη μπαινετε στο φορουμ με την επιλογη ΑΟΡΑΤΟΣ-Η.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Άντε να δουμε
Ο/Η @moyia είπε στο Άντε να δουμε:
Θα σας παρακαλεσω για τις πρωτες αυτες μερες να μη μπαινετε στο φορουμ με την επιλογη ΑΟΡΑΤΟΣ-Η.
εγω παλι γιατι δεν καταλαβαινω τον λογο που καποιος αν και ειναι εγγεγραμενο μελος οταν μπαινει στο φορουμ θελει να μενει αορατο???
-
Άντε να δουμε
-
Άντε να δουμε
@fisherman και ολοι οι υπολοιποι υπαρχει στις επιλογες στο προφιλ σας ρυθμιση για να κανετε το φορουμ να φαινετε σε σελιδες. απλα βαλτε τικ στο paginate. υποψην οτι αυτο θα μειωση λιγο την ταχυτητα του φορουμ σε εσας μονο, για ολους τους υπολοιπους που θα κρατησουν την κυλιση προς τα κατω η ταχυτητα θα παραμεινει ιδια οπως τωρα.
για οσους κρατησουν την κυλιση προς τα κατω πανω δεξια εκει που γραφει τον αριθμο σελιδων καντε κλικ και βαλτε πχ τον αριθμο 20 θα σας παει αμεσως στην σελιδα 20| last edited by goldmaniac Φήμη: 434 | Δημοσιεύσεις: 17160