:36_21_4::36_2_50::36_4_2::36_2_50::36_11_14::36_33_15::36_33_3::36_3_6:ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
-
Μας εκφράζει 'η οχί;;;
Καταρχην ευχαριστω για την ανταποκριση.Χαιρομαι, που παρολη τη μιζερια που επικρατει, υπαρχουν ανθρωποι που διατηρουν το χιουμορ τους και τη διαθεση για κατι καλυτερο.Δεν μπορειτε να φανταστητε ΤΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ειναι η παρουσια σας στο forum..Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ,που μοιραζεστε τις γνωσεις και τις εμπειριες σας.ΟΙ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΙ ΔΩΣΤΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
Youtube Video -
Μας εκφράζει 'η οχί;;;
Καταρχην ευχαριστω για την ανταποκριση.Χαιρομαι, που παρολη τη μιζερια που επικρατει, υπαρχουν ανθρωποι που διατηρουν το χιουμορ τους και τη διαθεση για κατι καλυτερο.Δεν μπορειτε να φανταστητε ΤΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ειναι η παρουσια σας στο forum..Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ,που μοιραζεστε τις γνωσεις και τις εμπειριες σας.ΟΙ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΙ ΔΩΣΤΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
Youtube VideoΔεν μπορειτε να φανταστητε ΤΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ειναι η παρουσια σας στο forum.
νιωθεις παρηγορια με αυτα τα βρωμοψαχτηρια?????
προβλημα εχεις και εσυ μου φαινεται
-
Μας εκφράζει 'η οχί;;;
Δεν μπορειτε να φανταστητε ΤΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ειναι η παρουσια σας στο forum.
νιωθεις παρηγορια με αυτα τα βρωμοψαχτηρια?????
προβλημα εχεις και εσυ μου φαινεται
Γιατι συμμετεχεις στο foroum,αν δεν εισαι και εσυ ετσι ;;;Κριμα ,γιατι σε εχω παρακολουθησει να συμμετεχεις σε πολλά θεματα και λες ελευθέρα τη γνώμη σου…Και τυγχανεις και κάποιο σεβάσμο....
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ::::Ζηταω προκαταβολικα συγγνωμη ,αν σε προσβαλα, χωρίς να το θέλω...