https://youtu.be/G4YOzCoRvjk
Θα ηθελα τη γνωμη του καθενος.Αντεχεται αυτη η κατασταση ήοχι; Ως ποτε θαπληρωνουμε τα @@@@@@@@@@@@@@@@@ των πολιτικων που εμεις εκλεγουμε;;;Ποτε θα παψουμε να ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ τον υπνο τπου δικαιου;;;Ποτε θα παψουμε να ειμαστε ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ;;;Εγω ΒΑΡΕΘΗΚΑ να μου ρουφανε το μεδουλι…....ΦΤΑΝΕΙ...Τι κανουμε ομως;;;
-
Μας εκφράζει 'η οχί;;;
-
Μας εκφράζει 'η οχί;;;
https://youtu.be/G4YOzCoRvjk
Θα ηθελα τη γνωμη του καθενος.Αντεχεται αυτη η κατασταση ήοχι; Ως ποτε θαπληρωνουμε τα @@@@@@@@@@@@@@@@@ των πολιτικων που εμεις εκλεγουμε;;;Ποτε θα παψουμε να ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ τον υπνο τπου δικαιου;;;Ποτε θα παψουμε να ειμαστε ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ;;;Εγω ΒΑΡΕΘΗΚΑ να μου ρουφανε το μεδουλι…....ΦΤΑΝΕΙ...Τι κανουμε ομως;;;πολυ απλες κατανοητες και προπαντων επικαιρες οι παρατηρησεις σου ( αν και λιγο καθυστερημενες )
το τελευταιο τι το ηθελες??? ( Τι κανουμε ομως)????
βεβαια πολλοι συμπατριωτες μας εχουν ( ειχαν και στο παρελθον ) την ιδια απορια οταν απογοητευονταν απο τις εκαστοτε κυβερνησεις
το αποτελεσμα ομως δυστυχως την δευτερη ημερα των εκλογων αναδυκνειε τις ιδιες κυβερνησεις
τα αναφερω ολα αυτα γιατι απ οσα γραφεις δινεις την εντυπωση οτι θελεις να κανεις την δικη σου επανασταση και δεν γνωριζεις τι θα κανεις?? -
Μας εκφράζει 'η οχί;;;
μην τσιμπατε ρε παλικαρια με τον καθενα που προσπαθει να παρει χρονο οποτε του δοθει ευκαιρεια…ανθρωπος του Σωρρα ειναι,,αυτου που με τον αερα θα αγορασει το χρεος της
χωρας μας...δειτε και το δευτερο βιντεο και αν θελετε πληκτρολογηστε το επωνυμο του συγκεκριμενου να δειτε τι ρολο βαραει ο καθεις...
https://www.youtube.com/watch?v=fSIVzJJCfyY τωρα αν θελετε να ψαξετε εχει πολυ υλικο…θα φτασετε μεχρι και τους μαορι που θα μας στειλουν χρημα να ρθουμε στα ισα μας... -
Μας εκφράζει 'η οχί;;;
Ειμαι μανα δυο αγοριων 17 και11 χρονων.Αγωνιουμε πρωτα για το μελλον τους ,γιατι ΑΥΤΑ ειναι το μελλον μας…Σωστη ή λαθος ,δεν ξερω...Θελω την εμπειρια σας.
Ακριβώς για αυτό και πρέπει να τους μάθετε να είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ πρώτα και μετά σωστοί πολίτες.. Γιατί αν υπάρχει μια ελπίδα να αλλάξει κάτι σε αυτό τον τόπο, ξεκινάει απο αυτά τα παιδιά!
-
Μας εκφράζει 'η οχί;;;
και εγω σαν γονιος εχω να κανω μια ερωτηση.ΓΙΑΤΙ πρεπει να περιμενω να με σωσουν οι αλλοι και εγω να καθομαι στην ακρη και να καρπωθω τα καλα και συμφεροντα;ΠΟΤΕ θα κανω την εσωτερικη μου επανασταση;ΠΟΤΕ θα βρεξω κολο για να πιασω ψαρια;ΠΟΤΕ θα αλλαξω νοοτροπια;ΠΟΤΕ θα αλλαξω τον τροπο σκεψης μου;ΠΟΤΕ θα γινω ανθρωπος;ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;για αρχη φτανει η συνιδητη αλλαγη στον τροπο σκεψης,γιατι η σκεψη δημιουργει, αυτη ειναι η πρωτη επανασταση,μετα θα μπει το νερο στο αυλακι.
Οι κοιμισμενοι ειναι εργατες και συνεργοι σε αυτα που γινονται στον κοσμο.ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
-
Μας εκφράζει 'η οχί;;;
Τελικά οι μόνοι που έχουνε δίκαιο σε αυτή τη χώρα είναι οι παοκτζηδες…...
Είναι οι μόνοι που ελπίζουν ακόμη...."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Μας εκφράζει 'η οχί;;;
Θα προσπαθούσα να εξηγήσω και τη διάφορα μεταξύ ευχής και επιθυμίας αλλά δεν θα το καταλάβει κανείς.
"It's only the mind which separates reality from truth."
Μας εκφράζει 'η οχί;;;
Με έχεις διχάσει… Σε λέω αλτρουιστη με κραζεις σε λέω φασίστα πάλι με κραζεις ..θες μπανάνα?
Μας εκφράζει 'η οχί;;;
Φιλοι μου ο αγροτης στον κομβο της Νικαιας καλα τα λεει. Ολοι μας ειχαμε μαθει με τα λεφτα που μας δινανε χωρις να αναρωτηθουμε απο βρισκονται τοσα χρηματα και επισης δεν μας ειπε κανεις τιποτα απο τα κομματα γιατι ετσι τους συνεφερνε.Οσο πιο γρηρορα διωξουμε τα λαμογια της πολιτικης τοσο πιο γρηγορα θα δοθμε ασπρη μερα.Επισης τωρα ειναι ευκαιρια να πεταξουμε απο πανω μαςτις ταμπελες του ΕΓΩ και να βαλουμε το ΕΜΕΙΣ για να δουμε προκοπη στον τοπο μας.
-
Μας εκφράζει 'η οχί;;;
Παρότι Μαϊμού είμαι μεγάλος ανθρωπιστής (Πεοκρούστης για τα ελληνικά δεδομένα ) και μοιραζομαι τις μπανάνες μου!
Μας εκφράζει 'η οχί;;;
@lykos641
Ο αναμάρτητος το λίθο βαλέτω."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's a revised perception that protects you."