παιδια τα ΦΩΤΑ σασ παρακαλω!
Μενω Λαρισα και επειδη ειμαι και ΝΕΟΥΔΙ ακομη…...θελω να παω σε ενα δοκιμαστηριο με στοχους σε διαφορα μεγεθη-βαθη να δω τι ψαρια πιανω......
Επειδη δεν εχω χωραφια/κτηματα να εφτιαχνα ενα δικο μου......
Ξερει/εχει κανεις ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ στη θεσσαλια δοκιμαστηριο που να ειναι διακριτικο για να κανω "προπονηση" χωρις αγχος??
-
ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ?
-
τωρα φιλε θα σου την πω, μια λες για δουλια οτι δεν σε βοειθαει κανεις,σου λεω περνα να γνωριστουμε και δεν περνας,λες δεν θυμαμε και οτι θα περασεις να τα πουμε, μια λες να βρεθουμε για να σου εξηγησω καπια πραγματα
τωρα θες δοκιμαστηριο,ε οταν βρεθουμε θα σε παω και σε δοκιμαστηριο, -
τωρα φιλε θα σου την πω, μια λες για δουλια οτι δεν σε βοειθαει κανεις,σου λεω περνα να γνωριστουμε και δεν περνας,λες δεν θυμαμε και οτι θα περασεις να τα πουμε, μια λες να βρεθουμε για να σου εξηγησω καπια πραγματα
τωρα θες δοκιμαστηριο,ε οταν βρεθουμε θα σε παω και σε δοκιμαστηριο,Ενταξει ρε γρηγορη….μη βαρας.........Εχω μια γυναικα εγχειρισμενη στη μεση που τωρα αναρωσε.....και 2 μωρα 6 και 21 μηνων......
Επειδη η δουλεια μου ειναι εκτος λαρισας για αυτο δε περασα τοσο καιρο..........λες να ημουνα 4-5 τετραγωνα μακρια σου και να μη περνουσα?