:36_1_12::36_1_12::36_1_12:
-
ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ….
Απορίες εξέφρασε και εγώ του εξηγώ.. Δεν είναι κακό να βοηθάμε χρήστες που έχουν απορίες, όποιες και αν είναι αυτές..
Προσωπικά χαίρομαι να βοηθάω κάποιον που θέλει να μάθει κάτι ή να του εξηγήσω κάτι που δεν ξέρει, εφόσον ξέρω εγώ.
Τώρα το γιατί ενοχλείσαι, δεν μπορώ να σε καταλάβω και δεν μου πέφτει και λόγος.. Αλλά μην αποπέρνουμε χρήστες επειδή έχουν απορίες.. -
ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ….
Απορίες εξέφρασε και εγώ του εξηγώ.. Δεν είναι κακό να βοηθάμε χρήστες που έχουν απορίες, όποιες και αν είναι αυτές..
Προσωπικά χαίρομαι να βοηθάω κάποιον που θέλει να μάθει κάτι ή να του εξηγήσω κάτι που δεν ξέρει, εφόσον ξέρω εγώ.
Τώρα το γιατί ενοχλείσαι, δεν μπορώ να σε καταλάβω και δεν μου πέφτει και λόγος.. Αλλά μην αποπέρνουμε χρήστες επειδή έχουν απορίες..τι να του εξηγησεις σπυρο???
ξερεις τι σημαινειnight vision????
ξερεις τι σημαινει infrared???
ξερεις τι σημαινει thermical optical
αν τα ξερεις τα ξερει και αυτος γιατι πρωτος τα δηλωσε
τι ρωταει λοιπον???
τιποτε απο ολα αυτα δεν κανει για ψαξιμο
για γρουνια ΝΑΙ -
ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ….
Τα κανονικα γυαλια η κυαλια νυχτος ειναι πανακριβα,επειδη αυτα ειναι τζαμπα ρωτησα αν τα δοκιμασε κανενας.
για να τελειωνουμε
υπαρχουν night vision 1.2.3.4 γενιας που στηριζονται στην νυχτερινη ακτνιβολια αλλα μπορουν να υποστηρικτουν και σε night vision προβολεις οι οιποιοι ειναι ορατοι αν τους κοιτας στα ματια
υπαρχουν infrared κοινως υπερυθρες οι οποιες δουλευουν με υποστηριξη υπερυθρων προβολεων αορατοι
και υπαρχουν θερμικες καμερες οι οποιες δεν εχουν κανενα προβλημα ορασης υπο υποιδηποτε συνθηκες γιατι βασιζονται στην θερμοτητα
ΓΚΕΚΕ????? -
ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ….
για να τελειωνουμε
υπαρχουν night vision 1.2.3.4 γενιας που στηριζονται στην νυχτερινη ακτνιβολια αλλα μπορουν να υποστηρικτουν και σε night vision προβολεις οι οιποιοι ειναι ορατοι αν τους κοιτας στα ματια
υπαρχουν infrared κοινως υπερυθρες οι οποιες δουλευουν με υποστηριξη υπερυθρων προβολεων αορατοι
και υπαρχουν θερμικες καμερες οι οποιες δεν εχουν κανενα προβλημα ορασης υπο υποιδηποτε συνθηκες γιατι βασιζονται στην θερμοτητα
ΓΚΕΚΕ?????σεξ πιστολς?
Δεν ενδιαφερομε για ακριβα πραγματα,ξερω τι υπαρχει.οταν ποσταρα φιλε ρωτησα για τα συγκεκριμενα αντικειμενα που ειναι πολυ φθηνα.να σαι καλα για την ενημερωση παντος.
-
ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ….
για να τελειωνουμε
ΓΚΕΚΕ?????ΞΕΧΑΣΑ και στα 940nm αορτα led
-
ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ….
Τα 850nm βγάζουν καλύτερο φωτισμό με το μόνο αρνητικό οτι εκπέμπουν ελάχιστο κόκκινο φως, φυσικά δεν φαίνεται σε απόσταση άνω των 8-10 μέτρων.
Εαν βάλεις αρνητικό απο παλιά κάμερα μπροστά στα 850nm LED δεν φαίνονται καθόλου και δεν επηρεάζεται η απόδοση τους.γρουνια κυνηγας???????????
-
ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ….
Όχι φίλε dimitrisps, απλά έχω κάνει αρκετά πειράματα με infrared LEDs και κάμερες.. Αν θες να σου φτιάξω ένα να κνιγας γρούνια
σπυρο δεν ξερω τι εισαι ικανος να κανεις εσυ αλλα εγω και στα940 καμερες εχω και infrared εχω kαι night vision 4 γεννιας καιιιιιι ασεμε σπυρο
αμα νομιζεις οτι μπορεις να κανεις κατι καλυτερο ανοικυος