Καλησπερα και παλι..
Θα ηθελα να μου πειτε τροπους για να "βλεπω" καλα το βραδυ…στην περιοχη ανιχνευσης και "οργωματος"......Βασικα θελω να μου πειτε οσοι εχετε καποιο τροπο/πατεντα ειτε ειναι φακος..ειτε ειναι κατι σε λεντ ειτε οτιδηποτε αλλο που σας βοηθαει να βλεπετε στο μαυρο σκοταδι...αλλα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ απο μακρυα και να σε προδιδει...ενα πραμα σαν τα φωτα πορειας των ΡΕΟ που ειχαμε στο στρατο....
ΠΡΟΣΟΧΗ.....οιποιος εχει κατι που το χρησιμοποιει..ας μου στειλει τι μαρκα/μοντελο/σε ποιο σαιτ υπαρχει...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ...αλλα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πραγματα....ΕΛΠΙΖΩ να μην κουρασα........
-
ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ….
-
ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ….
Εχει η vlamp νομιζω λεγεται κατι φακουδακια τσεπης με 3 λεντ που μπροστα ειναι σαν σφυριχτρα.βαζεις τον αντιχειρα και η δεσμη πει σε ενα "παραθυρακι" φεγγοντας σε γωνια 90 μοιρων μειωνοντας αισθητα ομως την αποδοση.αν δεν εχω δουλεια μεχρι το απογευμα θα κανω ενα σχεδιαγραμμα να το δεις.στο μαγαζι που ψωνιζω εργαλεια τα εχει 4μισι ευρω αν θυμαμαι καλα.πηρα ενα για το κοριτσι σε χρωμα ρος αλλα δεν ειναι εδω να το φωτογραφησω.
-
ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ….
κατσε να φορτωση η φωτογραφικη και θα σου στειλω φωτο asershon .για να δης τι εχω εγω κουμωνουνε και στο κονταρι του ανιχνευτη αμα θελης και στην οθονη μπαινουν του ανιχνευτη -αν και για την οθονη του garrett ace 250 που εχχω εγω του εχω βαλη led και φεγγουν μονο στην οθονη δε φενομαι απο μακρια ,και ειναι αυτοκολητη η ταινια τους . αυτο που σε ειπε
ο φιλος dimos vol καπωςετσι ειναι για το φακο που θελης πολυ μικρο και με πολυ φως στην περιοχη που θελης να φεγγη οχι διασπαρτο για να σε βλεπουν οι ασχετοι απλα επειδη τα αγοραζω απο μαγαζι εδω θεσσαλονικη δεν ξερω κοδικους και χαζομαρες .θα σου το δειξω για να καταλαβης , 1 εικονα =1000 λεξεις λεει η παροιμια. και φιλε δεν ειναι ευγενικο να την λες σε μελοι για την ορθογραφια τους .για μενα θα ηταν λογος banarismatos,αυτο το πραγμα .αφου βεβαια ειχε ανακοινωθη νωριτερα δημοσια στο φορουμ .
ειναι προσβλητικο. μην το ξανακανεις αυτο .εχει υπωθη εδω μεσα οτι .= μην γραφετε greeklish απαγορευονται γραφετε ελληνικα και ας ειναι και ελληνικα της ζιμπαμπουε . δεν ειναι σωστο να προσβαλης με τετοιο τροπο . σχεδον ολονον μας οι ορθογραφια ειναι θανατος . και τι να λεει ? το νοημα να βγαινη ,αυτο μετραει.μονο . φιλικα στο λεωΑλο τα ματια, του λαγου, κ' αλο της Κουκουβαγιας.
-
ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ….
κατσε να μαξιωση ο θεος Σπυρακο να παω να παρω κανενα πετραδακι,γιαλιστερο ,γιατι εχω μπλεξη με, χοντρους,
Μ@@@ς . να σου λενε δηλαδη εσενα σταματα εδω αυτο και αυτο θα κανουμε 30 λεπτα το πολυ 1 ωρα .και θα φυγουμε γεματη ,και να σου λεει ,εχω δουλεια
-τι δουλεια?
-θα παω για ψαξιμο σε 1μερος με φιλομιλαμε για καψιμο οχι αστεια . μετα παληκαρι μου 100 κοματια σαν αρχη απο μενα θα τα εχεις μεσα σε λιγες μερες και λεω για αρχη εε…
Αλο τα ματια, του λαγου, κ' αλο της Κουκουβαγιας.
-
ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ….
Jerry απο τέτοιες δουλειές έχω καεί και εγώ.. Άστα.. Έτσι ξεκίνησα τα γυαλιά νυχτός, υποτιθέμενο "φιλαράκι" μου ζήτησε 2 κομμάτια, του τα έφτιαξα, του τα έδωσα και ακόμα τον ψάχνω..Την φάγαμε απο πίσω με λίγα λόγια γιατί χρεώθηκα τα υλικά απο την τσέπη μου.. Τουλάχιστον το καλό είναι οτι μου έχουν μείνει τα σχέδια.
-
ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ….
Jerry απο τέτοιες δουλειές έχω καεί και εγώ.. Άστα.. Έτσι ξεκίνησα τα γυαλιά νυχτός, υποτιθέμενο "φιλαράκι" μου ζήτησε 2 κομμάτια, του τα έφτιαξα, του τα έδωσα και ακόμα τον ψάχνω..Την φάγαμε απο πίσω με λίγα λόγια γιατί χρεώθηκα τα υλικά απο την τσέπη μου.. Τουλάχιστον το καλό είναι οτι μου έχουν μείνει τα σχέδια.
φιλε σπυρακο τα γιαλια αυτα οταν τα χρησημοποιουμε βλεπουμε σε αποχρωση πρασινη οπως του στρατου ηοπως σε μια καμερα με καλο δεικτη night vision ?
-
ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ….
φιλε σπυρακο τα γιαλια αυτα οταν τα χρησημοποιουμε βλεπουμε σε αποχρωση πρασινη οπως του στρατου ηοπως σε μια καμερα με καλο δεικτη night vision ?
Σε νυχτερινή λήψη η εικόνα είναι ασπρόμαυρη με φακό Sony που έχει λειτουργία νυχτερινής λήψης (0.01 lux) με υποβοήθηση 28 infrared LED στα 850nm.
-
ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ….
@ASTERIS:
Φίλε spyrakos7 είδα εδώ το ποστ και θέλω να σε ρωτήσω κάτι αν γνωρίζεις άσχετο με το θέμα της έρευνας αλλά σχετικό με κυάλια,υπάρχουν κάτι κυάλια τα λεγόμενα θερμικά και αυτά δεν είναι τα γνωστά κυάλια νυχτός τα infrared που βλέπεις σε πράσινο φόντο μέσα στην νύχτα αρκεί ο άλλος να είναι κάπου σε καθαρό φόντο αλλά και κρυμμένος να είναι κάποιος πιάνεις την ακτινοβολία του σώματος του είτε είναι άνθρωπος είτε είναι κάποιο ζώο,τα γνωρίζεις αυτού του τύπου τα κυάλια?
Οι θερμικές κάμερες έχουν χαμηλή ανάλυση και υψηλή τιμή… Μια φθηνή στα 260x120 pixel κοστίζει γύρω στα 1400€ μόνο ο φακός.
-
ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ….
Τον λαγο σε καμια 40αρια μετρα πισα νυχτα τον βλεπει?
Εξαρτάται τι LED χρησιμοποιείς. Τα συγκεκριμένα που χρησιμοποιώ έχουν ορατότητα γύρω στα 26-28 μέτρα σε απόλυτο σκοτάδι. Μπορώ να κάνω και κατασκευή με 4 LED των 1 ή 2W έκαστος, αλλά θα έχει μικρότερη διάρκεια ζωής η μπαταρία. Υπόψιν οτι πολλά ζώα μπορούν να δουν την υπέρυθρη ακτινοβολία που εκπέμπουν τα LED.
-
ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ….
@ASTERIS:
Φίλε spyrakos7 είδα εδώ το ποστ και θέλω να σε ρωτήσω κάτι αν γνωρίζεις άσχετο με το θέμα της έρευνας αλλά σχετικό με κυάλια,υπάρχουν κάτι κυάλια τα λεγόμενα θερμικά και αυτά δεν είναι τα γνωστά κυάλια νυχτός τα infrared που βλέπεις σε πράσινο φόντο μέσα στην νύχτα αρκεί ο άλλος να είναι κάπου σε καθαρό φόντο αλλά και κρυμμένος να είναι κάποιος πιάνεις την ακτινοβολία του σώματος του είτε είναι άνθρωπος είτε είναι κάποιο ζώο,τα γνωρίζεις αυτού του τύπου τα κυάλια?
τα night vision τα ξερεις
τα infrared τα ξερεις
τα therrmical optical τα ξερεις
τι αλλο θελεις να μαθεις αστερη ? γιατι η υπομονη εχει και τα ορια της
κανενα δεν κανει για αυτο που ζητας
και μην μου πεις οτι σου μιλω εχθρικα γιατι με τις γνωσεις που εχεις εσυ μας δουλευεις -
ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ….
τα night vision τα ξερεις
τα infrared τα ξερεις
τα therrmical optical τα ξερεις
τι αλλο θελεις να μαθεις αστερη ? γιατι η υπομονη εχει και τα ορια της
κανενα δεν κανει για αυτο που ζητας
και μην μου πεις οτι σου μιλω εχθρικα γιατι με τις γνωσεις που εχεις εσυ μας δουλευειςΜην τον αποπέρνεις τον άνθρωπο βρε dimitrisps, άστον να μάθει…
Καλύτερα να συμμετέχει έστω και με απορίες παρά να είναι χρήστης-φάντασμα όπως το 85% των χρηστών..