Δεν κάνουμε διαγωνισμό ποιος έχει τα καλύτερα μηχανήματα ή ποιος έχει τις πιο πολλές γνώσεις..
https://www.youtube.com/watch?v=a4J5YBsHjCQ
Youtube Video
-
ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ….
Δεν κάνουμε διαγωνισμό ποιος έχει τα καλύτερα μηχανήματα ή ποιος έχει τις πιο πολλές γνώσεις..
https://www.youtube.com/watch?v=a4J5YBsHjCQ
Youtube Videoτο ξερω σπυρο οτι και ο προβολεας φεγκει καλυτερ ελα ομως που τα 940 ειναι αορατα
-
ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ….
πωπω ρε φιλε απο ορθογραφια εισαι θανατος!!με πονεσανε τα ματια μου…ελπιζω στα μηχανηματα να τα πας καλυτερα....χαχα..φιλικα στα λεω
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι προσβαλης το μελος ( ANRY ) για την ορθογραφια του…. Φιλε μου εγω εχω ακρη για αυτο που ζητας!!! Αλλα με την συμπεριφορα σου δεν προκεται να σου πω που θα απευθυνθείς!!!!!!
-
ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ….
πρωτον το μελος αστερις εχει ηδη ζητησει συγνωμη στον anry…..αν δω να επαναλαμβανετε κριτικη για το ποσταρισμα του θα εχουμε θεμα
δευτερον δημητρη αν εμενα με ρωτησεις τι θα πουν αυτα infrared, thermal optical και night vision ξερω να απαντησω αν μου τα φερεις ομως να τα δω τοτε ενδεχετε να τα περασω για απλα κυαλια ή αν δεν μοιαζουν τοτε να σου πω οτι ειναι γυαλια ηλιου...
ο αστερις ρωτησε το εξης απλοΦίλε spyrakos7 είδα εδώ το ποστ και θέλω να σε ρωτήσω κάτι αν γνωρίζεις άσχετο με το θέμα της έρευνας αλλά σχετικό με κυάλια,υπάρχουν κάτι κυάλια τα λεγόμενα θερμικά και αυτά δεν είναι τα γνωστά κυάλια νυχτός τα infrared που βλέπεις σε πράσινο φόντο μέσα στην νύχτα αρκεί ο άλλος να είναι κάπου σε καθαρό φόντο αλλά και κρυμμένος να είναι κάποιος πιάνεις την ακτινοβολία του σώματος του είτε είναι άνθρωπος είτε είναι κάποιο ζώο,τα γνωρίζεις αυτού του τύπου τα κυάλια?
τα εχεις δει (οπτικα)? τα γνωριζεις? αυτος ξερει οτι υπαρχουν και ψαχνει (πολυ πιθανως) να βρει τα συγκεκριμενα ή αν μπορει να του τα φτιαξει καποιος, στην προκειμενη ο spyrakos…..δεν ρωταει αν υπαρχουν με αυτες τις δυνατοτητες
-
ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ….
@metal:
που ειδες φιλε μου σε αυτο το θεμα να γινει μπαχαλο????
και ποιοι ειναι η μπαχαλακηδες που τρολαρουνε ονοματα δεν εχουν???????/Αγαπητε μεταλ….θα προσεξες οτι καποιοι λενε οτι κατασκευαζουνε/ξερουνε εχουνε τεχνικες γνωσεις..κανανε και διαγωνισμο ποιος ξερει τα ποιο πολλα.......αλλα μια φωτο δεν ειδαμε!!!Αλλος ελεγε οτι εχει μια ακρη απο το στρατο......για διοπτρα νυκτος με 100 ευρω...(η διοπτρα των ειδικων δυναμεων ειχε 500.000 δραχμες κοστολογιο...τοσο μου τη χρεωνανε αν παθαινε ζημια οταν υπηρετουσα εγω)επισης δεν ειδαμε φωτο.....ΟΛΟ ΜΕΛΙ ΜΕΛΙ και ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Να χουμε να λεμε δηλαδη...δε βαριεσαι.. να περναει και η ωρα!! -
ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ….
asheron69 δεν έχεις και άδικο. Εγώ δεν μπορώ να σου δείξω προς το παρόν δείγμα, ο Manos που έχει την άκρη δεν έχει δώσει κάποια περαιτέρω πληροφορία και γενικότερα βράστα. Η αντιπαράθεση που είχα με τον dimitrisps ήταν σφάλμα δικό μου. Ας κάνει και μια εμφάνιση και ο Manos να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες για αυτό που ανέφερε!
-
ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ….
Αγαπητε μεταλ….θα προσεξες οτι καποιοι λενε οτι κατασκευαζουνε/ξερουνε εχουνε τεχνικες γνωσεις..κανανε και διαγωνισμο ποιος ξερει τα ποιο πολλα.......αλλα μια φωτο δεν ειδαμε!!!Αλλος ελεγε οτι εχει μια ακρη απο το στρατο......για διοπτρα νυκτος με 100 ευρω...(η διοπτρα των ειδικων δυναμεων ειχε 500.000 δραχμες κοστολογιο...τοσο μου τη χρεωνανε αν παθαινε ζημια οταν υπηρετουσα εγω)επισης δεν ειδαμε φωτο.....ΟΛΟ ΜΕΛΙ ΜΕΛΙ και ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Να χουμε να λεμε δηλαδη...δε βαριεσαι.. να περναει και η ωρα!!φιλε και εγω εκανα πολυ παλια στις ειδικες και εχεις δικιο ως προς την αξια της διοπτρας αλλα μην ξεχνας οτι πρωτον η τιμη αυτη ηταν παραφουσκωμενη (βλεπε εξοπλιστικα) και 2ον οι στατιωτικες ειχαν εβρος 100 με 200 μετρα ενω ο σπυρακος που μιλησε για 60 ευρω περιπου εδωσε ευρος 30μεπισης το 85 το FN ειχε 47000 δραχμες ενω η διοπτρα κοντα σε αυτα που ειπες γιατι αραγε?