Σκεφτηκα μηπως ειναι απο τη θεμελιωση??για γουρι?ΛΗΣΤΕΣ ειχανε στη περιοχη ΑΡΚΕΤΟΥΣ..πριν το 1900…...
Παντως επειδη το εδαφος ειναι ΦΟΥΛ ΠΕΤΡΩΔΕΣ....λεω να ανοιξω (σοβαρολογω)περιμετρικα μια "ταφρο"70-80 ποντους βαθος και αλλο τοσο φαρδος.....2 ατομα ειμαστε σε 3 ωρες θα τα εχουμε τσεκαρει και θα τα ξαναμπαζωσουμε.....η ΤΖΑΜΠΑ το σκαψιμο??
-
ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!!!
-
Ωραία εφόσων δεν έχεις χαλάσματα ψάξε μέχρι 10 μέτρα μπροστά από την πόρτα.
Αν έχεις παλιά γέρικα δέντρα κοίταξε ανάμεσά τους.
Πήγαινε πίσω από το ιερό και ψάξε για κενό χώρο και για ρβδ ένδειξη.
Καί αν έχεις όρεξη για σκάψιμο όπως λες ξεκίνα από το σημείο αυτό πού βρήκες πίσω από το ιερό και σήκωσε τις πέτρες που φαίνονται μπαζομένες …ισως βρείς κάτι άλλο ακόμη.
Βγάλε φώτο από το χώρο και από το 10 λεπτο μπροστά και από πίσω και όλοι είμαστε εδώ να σε βοηθείσουμε.
Καλή τύχη Γιώργος. -
Σκαναρισε με τον ανιχνευτη δυο λουριδες με πλατος δυο μετρα,που ξεκινανε απο τις δυο γωνιες της εκκλησιας (απο την πισω πλευρα εκει που ειναι το ιερο)ακολουθωντας την ευθεια της διαγωνιου και μεχρι 20-25 μετρα αποσταση απ τις γωνιες.Ψαχνεις για μεγαλο στοχο (κουτι,κατσαρολα,πηλινο μεγαλο)
-
μια ερωτηση,διχως να θελω να χαλασω το θεμα του φιλου…ποιος ο λογος συναδερφοι να βαλει
κολαουζο ενας ληστης??να ταν ανταρτικη δουλεια το καταλαβαινω...ο ληστης τα κρυψε,,για να τα
παρει ο ιδιος,,μετα απο λιγο καιρο,,οποτε προσωπικα πιστευω οτι ουτε σημαδια θα βαζε,,ουτε καποιο
κολαουζο...μπραβω ρε αρμα ετσι ειναι με πιρες της λεξεις απο το στομα ,παιδια χαλαροστε τι συμαδια και κολαουζα ειχε την εκλεισια τι αλο συμαδη να βαλει
-
μπραβω ρε αρμα ετσι ειναι με πιρες της λεξεις απο το στομα ,παιδια χαλαροστε τι συμαδια και κολαουζα ειχε την εκλεισια τι αλο συμαδη να βαλει
Γρηγόρη να σε ρωτήσω κάτι ? ? ? Εσύ δεν έχεις βρεί κανένα σημάδι σε εκκλησία ….
Εγώ πρωσοπικά τα περισσότερα σημάδια εκεί τα έχω βρεί σε βρύσες και πηγάδια. -
Σκαναρισε με τον ανιχνευτη δυο λουριδες με πλατος δυο μετρα,που ξεκινανε απο τις δυο γωνιες της εκκλησιας (απο την πισω πλευρα εκει που ειναι το ιερο)ακολουθωντας την ευθεια της διαγωνιου και μεχρι 20-25 μετρα αποσταση απ τις γωνιες.Ψαχνεις για μεγαλο στοχο (κουτι,κατσαρολα,πηλινο μεγαλο)
Αυτο που σου προτεινω δεν εχει σχεση με σημαδια κολαουζα η το νομισμα που βρηκες.