@GoldHunter:
Πέρα από το τι εφραφε δεν μαρεσε που ριξατε και λάδι στην φωτιά ανεβάινοντας το σκαλί της αντιπαραθεσης κάθε φορά μέχρι που πρέπει τελικα κάποιος να επέμβει.
Σε μια συζήτηση το επίπεδο το ανεβάζουν όλα τα μέλη που παίρνουν μέρος στην συζήτηση.
Όπως επίσης κατεβάζουν το επίπεδο όλα τα μέλη της
συζήτησης.
Εμείς, εσείς που μπορούσαμε να κατευθηνουμε καλύτερα την συζήτηση και να δώσουμε μια καλύτερη σκέψη, γνώμη και εικόνα παίξατε τον ρόλο του χρησιμου ηλιθιου και βοηθήσατε να εκτροχιαστει η κουβέντα, εμένα αυτό δεν με χαροποιεί, εύγε σε όλους μας.
Δηλώσεις τύπου, ξεκίνα το μπαν από εμένα ή τιμώρησε πρώτα εμένα τις θεωρω παιδιαστικες και τύπου τζάμπα μάγκα και αναφέρομαι σε αυτό επειδή πολλάκις έχει δηλωθεί αυτό σε ανάλογες καταστάσεις.
Τέλος έχω να παρατηρήσω ότι μετά το μπαν δίνετε μια εικόνα.. Δρυός πεσουσης πας ανήρ ξυλευετο…και το λεω αυτό επειδή τον χαρακτηριζετε, σχολιάζετε ενώ είναι απών.
Είπαμε, προσπαθούμε να καλυτερεψουμε το φόρουμ και αυτό μόνο αν καλυτερεψουμε τον τρόπο σκέψης μας.
Θα γραφτούν πολλά πράγματα, κουφά στραβά χαζά, προβοκατορικα κλπ αλλοιμονο αν τσιμπαμε αμέσως και επιλέγουμε την αντιπαράθεση.
Δείχνουμε έλλειψη κανόνων διαλόγου και μας βλέπουν και μας διαβάζουν και μας δείχνουν πλέον τα ΜΜΕ.
Πραγματικά λυπηθηκα που πηρε αυτήν την τροπή αυτό το θέμα.
Λυπάμαι!
γιωργο το ξερεις οτι σε εκτιμαω ,αλλα στην συγκεκρημενη περιπτωση εισαι λαθος.
επισημανα πριν απο μερες οτι υπαρχη θεμα με τον σπαρτακο.
τζαμπα μαγκας δεν τον πεζω ποτες να το ξερεις,και το χρησιμο ηλιθιο επισης δεν με αντιπροσοπευη ?????????
απο οτι φενεται οταν παντα προσπαθω να υπερασπηστω με σεμνο τροπο την σελιδα και τα μελη,
βλεπω αντιθετα αποτελεσματα,οπως εκανα με το μελος που εβγαζε σκαρτα τα παλικαρια που βοηθαν.
καπιος φιλος μου συνεστεισε πολακις να μην μηλω δηλαδη να μην γραφω αυτα που σκεπτωμε,αυτο θα συμβει
μονο αν αποχωρησω απο την σελιδα η τα τιναξω,το δευτερο δεν νομιζω ακομη,για το πρωτο θα το δω εν καιρο.
και πραγματικα με στεναχωρη που σε καπιες στιγμες που να εισται πιο μπαιγκον καθομασται και ανεχομασται
καπιους βαλτους,να χαλασουν την σελιδα και τα μελη.
εγω σαν 007 και γιωργος δεν θα το επιτρεψω στον εαυτο μου,χωρις να θιξω την φιλοξενεια της σελιδας στα τοσα χρονια
και τους φιλους απο εδω μεσα.