προσ τουσ φιλουσ ηλεκρονικουσ ,τα αντιρανταρ που μπενουν στο αυτοκινητο μπορουν με μια μετετροπη να λειτουργισουν σαν ραβδοσκοπικα και οταν πιανουν καπιο συμα να βαρανε ευχαριστω
-
Ερωτηση
Εξαρτάται τι θέλεις να πιάνουν.
Αν είναι αυτό που νομίζω άστο, δεν πιάνουν,δηλαδή θα το συνδέσουμε και με ναβι και να μσς το δείχνει και σε χάρτη και να μας καθοδηγεί η λάγνα φωνη της επιλογης μας στον στόχο ??Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Ερωτηση
george65 ωραια σκεψη . τη συχνοτητα για να την αλαξουμε ομως δεν νομιζω να ειναι με τον ευκολο τροπο θα,εχει ολοκληρωμενο ,για της Συχνοτητες + micro circuit. πολυ πολυ πιθανον . eeprom θ θελη για να αλαχτουν και να μπει στο pc μετα και,και ,και…. τα εχεις φιλε αυτα τα εργαλεια και της γνωσης για να κανεις το πειραμα,και να μαθουμε και εμεις τα αποτελεσματα? η σκεφτεσαι να το δωσης σε καπιο φιλο που εχει το εεπρομ και ,κατεχη το κολητηρι?
Αλο τα ματια, του λαγου, κ' αλο της Κουκουβαγιας.
-
Ερωτηση
εγω πιο παλια που ειχα ενα τετοιο αμερικανικο,οταν πηγαινα ταξιδι καιτο ειχα σε λειτουργια συνεχεια χτυπουσε,οταν εμπαινε και σε περιοχη με σπιτια εκει σου επαιρνε τα αυτια.περασα απο ενα μπλοκο μια φορα πηγαινοντας για μεσσολογγι και δεν αλλαξε το χτυπημα του καθολου.εγω με το κοκκινο χαρτακι στα χερια και ναυτο στις χωραφιες.δε νομιζω να ειναι αξιοπιστα
-
Ερωτηση
Δεν νομίζω να μπορείς να αξιοποιήσεις ένα τέτοιο μηχανάκι?
Έχω την εντύπωση ότι στην ουσία ήταν ένας δέκτης που λάμβανε τα σήματα του (πιστολιου) όταν γινόταν χρήσει σε προπορευόμενους!!!Ακριβώς και μόνο αυτό: έχω την τύχη να έχω κάνει δοκιμές αρκετές και με ραντάρ, και με αντιραντάρ, και με δέκτη (αντιραντάρ) που επηρέαζε το ραντάρ και να δείχνει άλλα ντ' άλλον, απλά το τελευταίο αποσύρθηκε για ευνόητους λόγους.
Δεν λειτουργούν αυτές οι συσκευές για το χόμπι μας καμία σχέση ..