λοιπον παιδια δυο κιλα χοιρινο κρεασ απο μπουτι το μαριναρουμε απο την προηγουμενη μερα στρονουμε πρωτα στην γαστρα ενα αλουμυνοχαρτο και απο πανω βαζουμε μια λαδοκολα βαζουμε μεσα το κρεασ και βαζουμε μουσταρδα κοκινη πρασηνι πιπερια κυβουσ κασερι τυρι ντοματα ριγανη θυμαρι πιπερι αλατι λιγο φρεσκο βουτηρο τησ κλεινουμε λαδοκολεσ λιγο νερο στην γαστρα για να μην κολησουν για πεντε ωρεσ στουσ 200 βαθμουσ και θα γλυφετε τα δαχτυλα
-
Χοιρινο στην γαστρα
Αν και έχω σταματήσει να τρώω κρέας ως πρώην… Στον χώρο των εστιατορίων έχω μερικές παρατηρήσεις.
Πρώτον ναι μεν μαρινάρουμε αλλά μεγάλη σημασία έχουν τα μπαχαρικά μας.
Δεύτερον κόκκινες κίτρινες πιπεριές συμβάλουν στον χρωματισμό και γλυκαινουν το κρέας,αν αυτό είναι το επιθυμητό.
Θα σου έλεγα να πάρεις αναλατο καθαρό βούτυρο και να κάνεις από πριν σκορδοβουτηρο που θα το έχεις έτοιμο.κόψε κομμάτια και βαζε σε σχισμές στο κρέας ή κάτω από το δέρμα αν έχει και έλα μετά να μου πεις. Σε τέτοια φαγητά η απλότητα είναι επιβεβλημένηἘν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Χοιρινο στην γαστρα
λοιπον παιδια δυο κιλα χοιρινο κρεασ απο μπουτι το μαριναρουμε απο την προηγουμενη μερα στρονουμε πρωτα στην γαστρα ενα αλουμυνοχαρτο και απο πανω βαζουμε μια λαδοκολα βαζουμε μεσα το κρεασ και βαζουμε μουσταρδα κοκινη πρασηνι πιπερια κυβουσ κασερι τυρι ντοματα ριγανη θυμαρι πιπερι αλατι λιγο φρεσκο βουτηρο τησ κλεινουμε λαδοκολεσ λιγο νερο στην γαστρα για να μην κολησουν για πεντε ωρεσ στουσ 200 βαθμουσ και θα γλυφετε τα δαχτυλα
Φωτια αναψες αδερφε
Το ειδιο γηνετε και αν το γρινη ειναι αγριο?Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
Χοιρινο στην γαστρα
επισης καλο θα ειναι και ενα κρεμμυδι ολοκληρο να τραβηξει τη μυρωδια του χοιρινου και να το γλυκανι.επισης οταν βαζουμε μεγαλα κομματια στο φουρνο καλο ειναι να τα τρυπαμε και να το αλατοπιπερωνουμε για να τραβηξει καλυτερα,και αφου το τρυπησουμε θα τραβηξει και τη μαριναδα ευκολοτερα
-
Χοιρινο στην γαστρα
Το μαριναρισμα το κανουμε 24 ωρες ποιο μπροστα και μετα σκεπαζουμε το κρεας ολο με λαδι (σπορελαιο) , αυτο οταν μπαινει στο ψυγειο εχει την ιδιοτητα οπως ψυχεται το κρεας να συστελεται και να αποροφαει το λαδι μαζι με τα μπαχαρικα, ετσι δεν χρειαζεται να τρυπαμε το κρεας στο ψησιμο και να εχουμε απωλεια απο υγρα και να στεγνωνει το κρεας και να σκληραινει.
Για ενα σωστο εδεσμα πρεπει να ξερουμε πρωτα πρωτα πως να κοβουμε και γιατι το κρεας μετα να μπορουμε να επιλεγουμε τα σωστα μπαχαρικα για τον σωστο λογο ,μετα να ξερουμε να το μαγειρευουμε και πανω απ ολα να το τρωμε.
Αν δεν ξερουμε να εστιαζομαστε και να συνεστιαζομαστε τοτε μας ειναι αχρηστα ολα τα υπολοιπα.Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
Χοιρινο στην γαστρα
Φωτια αναψες αδερφε
Το ειδιο γηνετε και αν το γρινη ειναι αγριο?Μαρινάδες κ.λ.π. τα ίδια, αλλά άποψή μου, χωρίς μπόλικο κρεμμύδι το άγριο χάνει πολλά από όσα μπορεί να δώσει. Και κάτι ακόμη, όταν μαρινάρουμε κρέας πάντα ξεκινούμε με ράντισμα τσίπουρου και αν γίνει σε γάστρα κρασάκι αντί για νερό.
-
Χοιρινο στην γαστρα
Μαρινάδες κ.λ.π. τα ίδια, αλλά άποψή μου, χωρίς μπόλικο κρεμμύδι το άγριο χάνει πολλά από όσα μπορεί να δώσει. Και κάτι ακόμη, όταν μαρινάρουμε κρέας πάντα ξεκινούμε με ράντισμα τσίπουρου και αν γίνει σε γάστρα κρασάκι αντί για νερό.
pourquoi….?
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
Χοιρινο στην γαστρα
Μαρινάδες κ.λ.π. τα ίδια, αλλά άποψή μου, χωρίς μπόλικο κρεμμύδι το άγριο χάνει πολλά από όσα μπορεί να δώσει. Και κάτι ακόμη, όταν μαρινάρουμε κρέας πάντα ξεκινούμε με ράντισμα τσίπουρου και αν γίνει σε γάστρα κρασάκι αντί για νερό.
Μαλακώνει όσο πρέπει και γίνεται πιο εύγευστο.