καλημέρα συνάδελφοι. κάθομαι και διαβάζω τις απαντήσεις σας όταν ζητείται η βοήθειά σάς στην εξήγηση κάποιων σημαδιών. .Οι απαντήσεις που δίνεται βασίζονται σε προσωπικές εμπειρίες που κάποια στιγμή σας οδήγησαν σε στόχο ή είναι απαντήσεις από κάτι που διαβάσατε η ακούσατε κάποια στιγμή? ? Οι απαντήσεις σας μερικές φορές μου θυμίζουν τα παιδικά μου χρόνια πού ξάπλωναμε στο χορτάρι και κοιτούσαμε τα σχέδια που δημιουργουσαν τα σύννεφα και η φαντασία μας οργιαζε..Κάποιες εξηγήσεις που κυκλοφόρησαν κατά καιρούς ήταν βάση προσωπικών εμπειριών. .Αυτό δεν σημαίνει ότι σε κάθε απόκρυψη έχουν την ίδια έννοια. .γιαυτό καλό θα ήταν να μην δίνουμε λάθος πληροφορίες. .γιατί η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμαθεια. Φιλικά και χωρίς καμία παρεξήγηση προς τούς συναδέλφους.
-
Οταν η φαντασία οργιάζει.
καλημέρα συνάδελφοι. κάθομαι και διαβάζω τις απαντήσεις σας όταν ζητείται η βοήθειά σάς στην εξήγηση κάποιων σημαδιών. .Οι απαντήσεις που δίνεται βασίζονται σε προσωπικές εμπειρίες που κάποια στιγμή σας οδήγησαν σε στόχο ή είναι απαντήσεις από κάτι που διαβάσατε η ακούσατε κάποια στιγμή? ? Οι απαντήσεις σας μερικές φορές μου θυμίζουν τα παιδικά μου χρόνια πού ξάπλωναμε στο χορτάρι και κοιτούσαμε τα σχέδια που δημιουργουσαν τα σύννεφα και η φαντασία μας οργιαζε..Κάποιες εξηγήσεις που κυκλοφόρησαν κατά καιρούς ήταν βάση προσωπικών εμπειριών. .Αυτό δεν σημαίνει ότι σε κάθε απόκρυψη έχουν την ίδια έννοια. .γιαυτό καλό θα ήταν να μην δίνουμε λάθος πληροφορίες. .γιατί η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμαθεια. Φιλικά και χωρίς καμία παρεξήγηση προς τούς συναδέλφους.
Γειά σου φίλε αυτό που λες ακριβώς προσπάθησα να το εξηγήσω στο μέλος με όνομα papaki αλλά και σε άλλα μέλη του φόρουμ. Οι γνώσεις που τους μετέδωσε κάποιος οι προφορικές γνώσεις δεν τους δίνουν την δυνατότητα να λύνουν όλες τις περιπτώσεις και όλα τα σημάδια. Ειδικά στις Κομιτατζίδικες περιπτώσεις κάποιοι κάνουν λάθος και συνδυάζουν σημάδια που έχουν βρεθεί κάπου με ερμηνείες που δεν είναι ίδιες για την κάθε περίπτωση.
-
@Isidoros:
Γειά σου φίλε αυτό που λες ακριβώς προσπάθησα να το εξηγήσω στο μέλος με όνομα papaki αλλά και σε άλλα μέλη του φόρουμ. Οι γνώσεις που τους μετέδωσε κάποιος οι προφορικές γνώσεις δεν τους δίνουν την δυνατότητα να λύνουν όλες τις περιπτώσεις και όλα τα σημάδια. Ειδικά στις Κομιτατζίδικες περιπτώσεις κάποιοι κάνουν λάθος και συνδυάζουν σημάδια που έχουν βρεθεί κάπου με ερμηνείες που δεν είναι ίδιες για την κάθε περίπτωση.
Κάθε οργανομενη απόκρυψη είχε την δικιά της κωδικοποίηση. .μπορει κάποια σύμβολα να ήταν τα ίδια αλλά δεν είχαν την ίδια έννοια. .τωρα σε προσωπικές αποκρυψεις τα σημάδια τα έφτιαχνε να τα καταλαβαίνει μόνο ο ίδιος. .άρα σίγουρα δεν θα είχαν την ίδια έννοια με αυτά των οργανωμένων. .
-
@metal:
να σε σηγουρος οτι αν καποιοι ηξεραν 100% την λυση απο ενα σημαδι που ανευενε εδω μεσα δεν θα την εδειναν απλοχερα αλλα θα ζηταγαν παντα σε π.μ να συμετεχουν στη δουλεια…
Συμφωνώ σε αυτό που λες..διαφωνώ όμως στο ότι δίνουν ψεύτικες πληροφορίες σε κάποιο μέλος που ζητάει βοήθεια οδηγώντας τον σε λάθος συμπεράσματα. .
-
@metal:
δεν νομιζω οτι το κανουν εσκεμενα φιλε απλα λενε μια γνωμη που και για αυτους δεν ειναι σηγουρη…
αλλα απο την αλλη αν δεν εγραφαν και αυτοι δεν θα υπηρχε το θεμα με τα σημαδια,που σε ενα φορουμ χρυσοθηρικο ειναι απαραιτητο...Έχεις δίκιο σε αυτό που λες..απλα η ένσταση μού είναι ότι ας βοηθάμε κάποιον δίνοντας τον σωστές πληροφορίες ώστε να αξίζει ο κόπος να ψάξει τη δουλειά. .με την πάρα πληροφόρηση το μόνο που καταφέρνουμε είναι τζάμπα ελπίδες και χαμένος κόπος γιατί δεν καταλήγει πουθενά. .
-
:36_1_32: :36_1_32::36_1_32::36_1_32::36_1_32:
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
πολυ καλο θεμα εβαλεσ φιλε αρη .εγω αν δεν λεω την αποψη μου σε τετοια θεματα,ειναι γιαφτον το λογο ,εχω ξαναπη ,,οταν βρησκουμε σημαδια στο βουνο ,,,οτηδηποτε να ειναι αυτα ,,γραματα ,,,αριθμοι ,,,,σταυροι ,,,κτλ,,,μονον 1 πραγμα λενε ,,,τα μετρα να σε οδηγησουν ,εκει που κατι εχουν κρηψη ,,πχ,λιρεσ οπλα τροφυμα κτλ ,,,φυσηκα ,,το τη σημενουν τα σημαδια ,,,,ενοω μετρα παντα λενε ,,,διαφερουν απο περιοχη σε περιοχη ,,,,ενοω ,,,,,,αλο ενοουν στον κοζιακα ,,κι αλο στον ολυμπο ,,,,αλα το νοημα ειναι 1 ,,,,κατι εχουν κρυψη ,,κι εχουν σημαδεψη ,,,,,,,
-
Μάλιστα. ..εάν αυτό κατάλαβες δεν υπάρχει λόγος για αντιπαράθεση.
υπαρχη λογος ,οχι για αντιπαραθεση αλλα να καταλαβεις μερικα πραγματα.
απο την εγραφη σου στην σελιδα ,απο τον φεβρουαριο εσυ αυτο προλαβες και καταλαβες ?
ΟΤΑΝ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΟΡΓΙΑΖΗ ?
τοσα χρονια που ειμαι εδω και στην καθε σελιδα,το διαβασμα που εριξα ,θα περνουσα 10 πανεπηστημια.
για βγαλω καπια ακρη επι του θεματος σημαδιων και λυσεις αυτων.
εσυ νομιζης οτι ολοι δοσαν πιο πολα στοιχεια να τελειωση καπια δουλεια ?
γνωριζης ποσοι απο δω μεσα με καπια βοηθεια απο την φαντασια που οργιαζει,πηραν καπιο καλο κομποδεμα
η κουλαουζο ?
και την καναν μπουχος,και ασε που δεν δωσαν ενα για δειγμα σε αυτον που βοηθεισε,αλλα ουτε ενα ευχαριστω.
θα εγραφα περισοτερρα αλλα φτανει.
στην θεση σου θα ανακαλουσα,και θα ζητουσα συγνωμη απο τα παλικαρια που βοηθαν. -
πολυ καλο θεμα εβαλεσ φιλε αρη .εγω αν δεν λεω την αποψη μου σε τετοια θεματα,ειναι γιαφτον το λογο ,εχω ξαναπη ,,οταν βρησκουμε σημαδια στο βουνο ,,,οτηδηποτε να ειναι αυτα ,,γραματα ,,,αριθμοι ,,,,σταυροι ,,,κτλ,,,μονον 1 πραγμα λενε ,,,τα μετρα να σε οδηγησουν ,εκει που κατι εχουν κρηψη ,,πχ,λιρεσ οπλα τροφυμα κτλ ,,,φυσηκα ,,το τη σημενουν τα σημαδια ,,,,ενοω μετρα παντα λενε ,,,διαφερουν απο περιοχη σε περιοχη ,,,,ενοω ,,,,,,αλο ενοουν στον κοζιακα ,,κι αλο στον ολυμπο ,,,,αλα το νοημα ειναι 1 ,,,,κατι εχουν κρυψη ,,κι εχουν σημαδεψη ,,,,,,,
κωστα δεν ειναι το θεμα αυτο.
-
@007:
υπαρχη λογος ,οχι για αντιπαραθεση αλλα να καταλαβεις μερικα πραγματα.
απο την εγραφη σου στην σελιδα ,απο τον φεβρουαριο εσυ αυτο προλαβες και καταλαβες ?
ΟΤΑΝ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΟΡΓΙΑΖΗ ?
τοσα χρονια που ειμαι εδω και στην καθε σελιδα,το διαβασμα που εριξα ,θα περνουσα 10 πανεπηστημια.
για βγαλω καπια ακρη επι του θεματος σημαδιων και λυσεις αυτων.
εσυ νομιζης οτι ολοι δοσαν πιο πολα στοιχεια να τελειωση καπια δουλεια ?
γνωριζης ποσοι απο δω μεσα με καπια βοηθεια απο την φαντασια που οργιαζει,πηραν καπιο καλο κομποδεμα
η κουλαουζο ?
και την καναν μπουχος,και ασε που δεν δωσαν ενα για δειγμα σε αυτον που βοηθεισε,αλλα ουτε ενα ευχαριστω.
θα εγραφα περισοτερρα αλλα φτανει.
στην θεση σου θα ανακαλουσα,και θα ζητουσα συγνωμη απο τα παλικαρια που βοηθαν.Μπορεί να είμαι λίγο καιρό εδώ…αλλά είμαι αρκετά στο χώρο για να έχω άποψη. .Εγώ δεν αναφέρομαι σε όλους καταρχήν. .με όσα έχω γράψει προσπαθώ να πω ότι "βοηθάμε κάποιο μέλος όταν είμαστε σίγουροι και λέμε την ερμηνεία όχι ότι μας κατέβει στο κεφάλι εκείνη την ώρα. .Τώρα εάν από τις ερμηνείες που δίνουν κατά καιρούς εδώ κάποια από τα μελοι βρήκαν πράγματα εγώ τούς δίνω συγχαρητήρια. .ας βγουν όμως να μας πούνε ότι οι ερμηνείες ήταν σωστές και βρήκαν την άκρη.
-
Μπορεί να είμαι λίγο καιρό εδώ…αλλά είμαι αρκετά στο χώρο για να έχω άποψη. .Εγώ δεν αναφέρομαι σε όλους καταρχήν. .με όσα έχω γράψει προσπαθώ να πω ότι "βοηθάμε κάποιο μέλος όταν είμαστε σίγουροι και λέμε την ερμηνεία όχι ότι μας κατέβει στο κεφάλι εκείνη την ώρα. .Τώρα εάν από τις ερμηνείες που δίνουν κατά καιρούς εδώ κάποια από τα μελοι βρήκαν πράγματα εγώ τούς δίνω συγχαρητήρια. .ας βγουν όμως να μας πούνε ότι οι ερμηνείες ήταν σωστές και βρήκαν την άκρη.
παρε εναν,εναν και ρωτησε τους αν ξερουν να διαβαζουν.
παπαδες και παπαδακια περασαν πολλα,αλλα οπως ηρθαν φυγαν. -
Μάλιστα. ..εάν αυτό κατάλαβες δεν υπάρχει λόγος για αντιπαράθεση.
φιλε εσενα και τον ισιδωρο θα σας παρω μια μερα στο βουνο να σας μαθω απο κομηταστζιδικα γιατι δεν εχετε ιδεα απο σημαδια και για να μαθει ο ισιδωρος πως ανοιγουν η δουλιες και μετα ειμαι συγουρος οτι θα πεταξει απο μονος στου τα χαρτια που εχει με στετες και παραμυθια και αμα θελει θα τον παω σε μια δουλια θα τον αφησω 1 μηνα στο βουνο το μονο που θα κανει θα γυρναει σαν τα χαμενα καστικια νομιζει οτι με τα χαρτια που εχει οτι κατι ξερει και αμα θελει ασ παρει τα χαρτια του μαζι και εγω τα δικαμου να παρει ματι και να μαθει για τους 33 κωδικες του κομητατου και πιος εδωσε εντολη για τα 33 σιδερενια κολαουζα που σε καθε δουλια υπαρχει ενα μισο μεταλικο κολαουζο και για να βγει η δουλια πρεπει να εχεις το αλο μισο τα οποια τα εχω εγω φιλε ισιδωρε
-
φιλε εσενα και τον ισιδωρο θα σας παρω μια μερα στο βουνο να σας μαθω απο κομηταστζιδικα γιατι δεν εχετε ιδεα απο σημαδια και για να μαθει ο ισιδωρος πως ανοιγουν η δουλιες και μετα ειμαι συγουρος οτι θα πεταξει απο μονος στου τα χαρτια που εχει με στετες και παραμυθια και αμα θελει θα τον παω σε μια δουλια θα τον αφησω 1 μηνα στο βουνο το μονο που θα κανει θα γυρναει σαν τα χαμενα καστικια νομιζει οτι με τα χαρτια που εχει οτι κατι ξερει και αμα θελει ασ παρει τα χαρτια του μαζι και εγω τα δικαμου να παρει ματι και να μαθει για τους 33 κωδικες του κομητατου και πιος εδωσε εντολη για τα 33 σιδερενια κολαουζα που σε καθε δουλια υπαρχει ενα μισο μεταλικο κολαουζο και για να βγει η δουλια πρεπει να εχεις το αλο μισο τα οποια τα εχω εγω φιλε ισιδωρε
Εμενα φίλε μου δεν χρειάζεται να μου μάθεις κάτι. .μου φτάνουν αυτά πού ξέρω. .Όσο για τον Ισίδωρο δεν το γνωρίζω το παλικάρι. .απλα είπε την άποψη του σε αυτό το νήμα. .