pannas,agrypnos,moyia,papaki,βασιλης.
Συγνωμη εισται για τα μπαζα,εσας μπωρο να σας αναφερω
διοτη γνωριζωμασται,για τα αλλα παληκαρια δυσταζω.
-
Οταν η φαντασία οργιάζει.
καλημέρα συνάδελφοι. κάθομαι και διαβάζω τις απαντήσεις σας όταν ζητείται η βοήθειά σάς στην εξήγηση κάποιων σημαδιών. .Οι απαντήσεις που δίνεται βασίζονται σε προσωπικές εμπειρίες που κάποια στιγμή σας οδήγησαν σε στόχο ή είναι απαντήσεις από κάτι που διαβάσατε η ακούσατε κάποια στιγμή? ? Οι απαντήσεις σας μερικές φορές μου θυμίζουν τα παιδικά μου χρόνια πού ξάπλωναμε στο χορτάρι και κοιτούσαμε τα σχέδια που δημιουργουσαν τα σύννεφα και η φαντασία μας οργιαζε..Κάποιες εξηγήσεις που κυκλοφόρησαν κατά καιρούς ήταν βάση προσωπικών εμπειριών. .Αυτό δεν σημαίνει ότι σε κάθε απόκρυψη έχουν την ίδια έννοια. .γιαυτό καλό θα ήταν να μην δίνουμε λάθος πληροφορίες. .γιατί η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμαθεια. Φιλικά και χωρίς καμία παρεξήγηση προς τούς συναδέλφους.
Παιδια ο αρης σε αυτο εχει ενα δικαιο.
δηλαδη εσεις που εισται γραμμενοι απο 2009 και εμεις ειμασται γραμμενοι απο το 2015 δεν μετραει η γνωμη μας???ειναι κατι σαν παλιος και λεουρας οπως ειχαμε στο στρατο??παιζει δηλαδη κατι τετοιο???
ο αλλος μπορει να εχει φαει στην μαπα το βουνο δεν μετρει η γνωμη του για την εγγραφη του το 2015,μετραει το ποσα ποστ καναμε σε καποια σελιδα,εκει πρεπει να ειναι η εμπειρια σαν ψαχτιρια να πουμε την γνωμη μας??απο τις σελιδες θα μαθεις σιγουρα πολλα πραγματα ομως δεν θα ειναι σωστα πολλα πραγματα ειδικα στα σημαδια!μερικοι <<<γνωστες>>> βλεπουν ενα σημαδι και λενε πηγενε εκει ,και εκει ,και εκει και στο τελεος εκει,βαζουν τον κοσμο να τρεχουν στο βουνο σαν τα προβατα εδω και εκει!!αυτο ειναι σωστο??
εβαλα και εγω σημαδια και μου ειπαν οι <<γνωστες >> εχει δουλεια!!που ρε μεγαλε που την βλεπεις???
να μου εξηγηση αυτο ειναι κιβωτιο ,αυτο ειναι μετρα,αυτο ειναι συντεταγμενες,,να (μην) μου πει ακριβως που ειναι θελω να ερθει εδω, 2 εμεις ,2 αυτοι να την σηκωσουμε και τα τελειωνει το θεμα,ομως πρωτα να μου δωσει να καταλαβω οτι ξερει,οχι απλος ξερω παμε και θα τα πουμε,γιατι μετα θα πεσει πολυ φαπα!!
καλο εαν δεν ειμαστε σιγουροι να μην γραφουμε τιποτα,εαν δεν ειμαστε σιγουροι να μην (βοηθαμε) γιατι βαζουμε τον κοσμο σε πολλα εξοδα,το θεμα ειναι αυτοι που νομιζουν οτι ξερουν και ερχεται το θεμα με τον τιτλο που ανεβασε ο Αρης και εχει πολυ δικαιο και καλα εκανε που το ανεβασε!!
ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΗ!@κλαρας
Δωσε παραδειγματα για αυτο ποα αναφερεις στο πρωτο ποστ.Αναμενω τεκμηριωμενη απαντηση.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
ελαχιστοι ειναι αυτοι που γνωριζουν,,αλλα αρκετοι αυτοι που <<απαιτουν>>να τους ερμηνευσουν ενα σημαδι…
λιγο ατοπο το παραδειγμα,,αλλα θυμαμαι καποια ατομα,,απο καλη θεληση τους ελεγες ενα σημα στο επι χαρτου κ μετα σου στελναν
καμια 40 φωτογραφιες να κοιταξεις,,με την αιτιολογια,,ξερω,ακουσα,,εικαζεται...για καθιστε ρε παλικαρια!!
Σεβασμος χρειαζεται..κ χωρις παρεξηγηση φιλε Κωστα,,αν την κανουν νεα μελη απ τη σελιδα δεν υπαρχει προβλημα..
προβλημα υπαρχει οταν σταματησουν να γραφουν η την κανουν αυτοι που γνωριζουν....
μετα θα μεινουμε εδω οι ασχετοι μονοι ΜΑΣ να αναλυουμε ιστοριες... -
Τα σημαδια ειταν το gps της εκαστοτε εποχης
Καπια σημαδια ειναι κοινα σηνιθος αυτα που δηλονουν κατευθινση .καποια ειναι διαφορετικα αναλογα την εποχη .και αλλα ειναι τοπογραφικα της περιοχης .
Νωμιζω πος καλα ειναι να μιλανε οσοι εχουν γνωμη και ας κανουν και λαθος
Καλητερα μια γνωμη και ας ειναι λαθος παρα μουγκα στη στρουγκα
Εδω ανταλασουμαι εμπιριες και αποψεις δεν ειμαστε τηλεπαιχνιδη γνωσεον
Αυτο με το μην μιλατε γιατι στελνεται τον κοσμο να κανει τζαμπα εξοδα μονο προστατευτικοτιτα δεν ειναι ,μου θιμιζει αλλες εποχες που σπαζαν καπιοι τα σημαδια .
Αν ψαξω ενα μερος θα ειθελα γνωμες .
Παρα να κινουμε στα τηφλαΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
Δεν ξερω εαν ειναι γνωστες καποιοι η οχι και ουτε με ενδιαφερει,αλλα θα παραθεσω την πρωσοπικη μου εμπειρια. Το μελος PATRIK με καποιες υποδειξεις που μου εκανε εφτασα στο σημειο 0. Τωρα εαν ξερει η δεν ξερει δεν με ενδιαφερει,παντως επεσε μεσα και το ξερουν οσοι ηταν παροντες+2 μελη μεσα απο το φορουμ που ηταν εκει. Μου αρκει αυτο!!! Καποιοι αλλοι μου εδειξαν λαθος μερη,δεν τους κατηγορο…εψαξα ολες τις υποδειξεις που μου ειπαν ολοι,αλλα του πατρικ ηταν η τυχερη κατα 120 το ατομο. Οσοι γνωριζετε καταλαβαινετε. Δεν με αναγκασε κανενας να ακουσω ολες τις γνωμες,αλλα βγηκα κερδισμενος που τις ακουσα. Αυτα
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
Τα σημαδια ειταν το gps της εκαστοτε εποχης
συμφωνο απολυτα σε αυτο τωρα αν οι ερμηνειες που παιρνουμε απο τα μελη σιγουρα δεν ειναι ολες σωστες αλλα σαν κανονικο ψαχτηρι και στην περιπτωση που δεν γνωριζεις περισοτερα απο αυτον που σε συμβουλευει καλο ειναι να ακολουθεις ολες τις υποδειξης και οτι βγει αλωστε χομπυ ειναι και αν σπασει ο διαολος το ποδι του μπορει να βγει και κατι καλο
-
Στο αρχικο σου ποστ.
Το είπα και παραπάνω και θα το ξαναπώ. .πρόθεση μου με αυτό το post δεν ήταν ούτε να αμφισβητήσω κάποιον αλλά ούτε και να προσβάλλω . κάποια μελοι πού ξέρουν από εξηγήσεις σημαδιών τούς επιβράβευω που βοηθάνε χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν . καλό θα ήταν όμως κάποιοι που δε γνωρίζουν να μην παίρνουν μέρος σε αυτή τη συζήτηση. .δεν είναι κακό. .και εγώ όταν δεν ξέρω κάτι η δεν είμαι 100% σίγουρος δεν μιλάω για να μην μπερδέψω τον άλλο. .δεν ζήτησα πότε βοήθεια από κάποιο μέλος εδώ άρα δεν μπορώ συνάδελφε mouyia ούτε να κατηγορήσω κάποιον για ψευδή πληροφορίες ούτε τίποτα. ..Απλά είπα την γνώμη μου με κάθε σεβασμό προς τα μελοι που ασχολούνται με αυτό το κομμάτι.
-
καλημέρα συνάδελφοι. κάθομαι και διαβάζω τις απαντήσεις σας όταν ζητείται η βοήθειά σάς στην εξήγηση κάποιων σημαδιών. .Οι απαντήσεις που δίνεται βασίζονται σε προσωπικές εμπειρίες που κάποια στιγμή σας οδήγησαν σε στόχο ή είναι απαντήσεις από κάτι που διαβάσατε η ακούσατε κάποια στιγμή? ? Οι απαντήσεις σας μερικές φορές μου θυμίζουν τα παιδικά μου χρόνια πού ξάπλωναμε στο χορτάρι και κοιτούσαμε τα σχέδια που δημιουργουσαν τα σύννεφα και η φαντασία μας οργιαζε..Κάποιες εξηγήσεις που κυκλοφόρησαν κατά καιρούς ήταν βάση προσωπικών εμπειριών. .Αυτό δεν σημαίνει ότι σε κάθε απόκρυψη έχουν την ίδια έννοια. .γιαυτό καλό θα ήταν να μην δίνουμε λάθος πληροφορίες. .γιατί η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμαθεια. Φιλικά και χωρίς καμία παρεξήγηση προς τούς συναδέλφους.
Το είπα και παραπάνω και θα το ξαναπώ. .πρόθεση μου με αυτό το post δεν ήταν ούτε να αμφισβητήσω κάποιον αλλά ούτε και να προσβάλλω . κάποια μελοι πού ξέρουν από εξηγήσεις σημαδιών τούς επιβράβευω που βοηθάνε χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν . καλό θα ήταν όμως κάποιοι που δε γνωρίζουν να μην παίρνουν μέρος σε αυτή τη συζήτηση. .δεν είναι κακό. .και εγώ όταν δεν ξέρω κάτι η δεν είμαι 100% σίγουρος δεν μιλάω για να μην μπερδέψω τον άλλο. .δεν ζήτησα πότε βοήθεια από κάποιο μέλος εδώ άρα δεν μπορώ συνάδελφε mouyia ούτε να κατηγορήσω κάποιον για ψευδή πληροφορίες ούτε τίποτα. ..Απλά είπα την γνώμη μου με κάθε σεβασμό προς τα μελοι που ασχολούνται με αυτό το κομμάτι.
Το πρωτο σου ποστ ειναι απολυτο και για το λογο αυτο ζητησα να το τεκμηριωσης,δεν μπορεις να κρινεις εαν κατι ειναι σωστο η λαθος απο τη στιγμη που ο ιδιος δεν γνωριζεις τη σωστη απαντηση η οτι δεν θελεις να την δωσεις. Κανεις δεν βαζει καποιον με το ζορι να κανει κατι που δεν θελει ,κανεις δεν οδηγη καποιον να τρεχει στα βουνο , κανεις δεν λεει τιποτα παραπανω απο αυτο που νομιζει πως ειναι αληθεια για αυτον ασχετα εαν η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη.
Το μελος που ρωτα εχει την ευχαιρια να φιλτραρι την οποια πληροφορια του δωθηκε και να πραξει αναλογος τη δικη του λογικη και οχι τη λογικη που του εχει επιβαλει καποιος αλλος γιατι κανεις δεν μπορει να επιβληθει με αυτον τον τροπο.
Αλλοι συγκαληπτουν τη πληρη αληθεια λεγοντας απλα τη μιση αλλοι απο αγνοια λενε οτι τους κατεβει, αραγε πιος ειναι ο ψευτης?"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."