Γεια σας παιδιά ,εχουμε κανέναν γερακάρη στην παρεα μας να μου πει δυο πράγματα εκπαιδευσεις για το γεράκι μου!
γνωρίζω οτι ολοι εμεις που ψάχνουμε ειμαστε ανθρωποι που ασχολουμαστε με πολλα πράγματα μαζι,και καθολου παραξενο να υπαρχει και ενας γερακαρης στην παρεα μας!
-
Ιερακοθηρια ,Γερακαριδες !
Γεια σας παιδιά ,εχουμε κανέναν γερακάρη στην παρεα μας να μου πει δυο πράγματα εκπαιδευσεις για το γεράκι μου!
γνωρίζω οτι ολοι εμεις που ψάχνουμε ειμαστε ανθρωποι που ασχολουμαστε με πολλα πράγματα μαζι,και καθολου παραξενο να υπαρχει και ενας γερακαρης στην παρεα μας!ανεβασε μια φωτο φιλε να θαυμασουμε!!
-
@Κostasthe
Φιλε κανοντας αναζητηση στο ιντερνετ βρηκα το παρακατω ιστοτοπο που φαινεται πως ασχολητε αποκλειστηκα με το αντικειμενο που αναζητης.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
@Κostasthe
Φιλε κανοντας αναζητηση στο ιντερνετ βρηκα το παρακατω ιστοτοπο που φαινεται πως ασχολητε αποκλειστηκα με το αντικειμενο που αναζητης.
ευχαριστω moyia το εχω δει ομως δεν λεει τις λεπτομερειες που κανουν την διαφορα ,εχει πολλα μυστικα που λιγοι ξερουν να κανουν για να σε εμπιστευτη το γερακι και να πεταει και να κηνυγαει για σενα,χωρις να πεταξει και να σε αφησει για παντα!