5 σφαιρεσ γεματεσ εχω βρει σε ενα ανταρτικο μονοπατι δυσβατο αλλα αυτο που με παραξενευσε ειναι οτι τησ βρηκα ανα 50 μετρα περιπου την μια απο την αλη μεσα στο μονοπατι που οδηγουσε σε μια πολεμιστρα χτιστη κανα μετρο μεσα στο χωμα [κακοσ που δεν εβγαλα μια φοτω] ειμαι σιγουροσ οτι καπιοσ ανταρτησ τησ αφησε επιτιδεσ αλα για πιον λογω εσασ που παη το μιαλο σασ?
-
Απορια για ανταρτικεσ σφαιρεσ που βρεθηκαν
5 σφαιρεσ γεματεσ εχω βρει σε ενα ανταρτικο μονοπατι δυσβατο αλλα αυτο που με παραξενευσε ειναι οτι τησ βρηκα ανα 50 μετρα περιπου την μια απο την αλη μεσα στο μονοπατι που οδηγουσε σε μια πολεμιστρα χτιστη κανα μετρο μεσα στο χωμα [κακοσ που δεν εβγαλα μια φοτω] ειμαι σιγουροσ οτι καπιοσ ανταρτησ τησ αφησε επιτιδεσ αλα για πιον λογω εσασ που παη το μιαλο σασ?
Μεγάλε, είναι κολαούζο, και πολύ καλό μάλιστα, όσο πιο βαθιά βρίσκεις το καλαούζο τόσο πιο καλά είναι φυλαγμένη η δουλειά, και καλή δουλειά, κάποια απο όλες έχει χτυπήματα πάνω της, ίσως και όλες, και κακώς δεν τις άφησες εκεί, η να τραβούσες κάποια φωτό να βλέπαμε που κοιτούσε η δεύτερη τουλάχιστον….-((( κοίταξες για κάτι άλλο?
-
καταρχην φιλε μου το μονοπατι αυτο το δουλευουν μονο οι γουροκυνηγοι και αυτο σπανια εκει που εινε,με λεσ κακοσ δεν τησ αφησεσ εκει για πιον λογο να τησ αφησω μετα απο 75 χρονια εγω τησ βρηκα γιατι πσαχνω, οταν ακουσ τον ηχο δεν ξερεισ τη εχει απο κατω θα το βγαλεισ για να το δεισ.. ολη η ουσια στο χομπι μασ γιαυτο γινετε, τωρα η σφαιρεσ αποτι θυμαμε ηταν ρυχα και αυτοσ που τησ αφησε σιγουρα τησ αφισε επανω στο μονοπατι συστηματικα για καπιον λογο εσυ λεσ κολαουζο μπορει και να ειναι… σηγουρα θα ξεσ κατι περισοτερο απο μενα η σφαιρεσ δεν εχουν σημαδια πανο τουσ και η πολεμησρα ψαχτικε με vlf εκει γυρω τωρα λογο αποστασησ καμια ωρα δρομοσ απο αυτο το σημιο δεν ευκερω καποια στιγμη αν παω θα τραβηξω μερικεσ φωτο!
-
καλησπέρα! χωρις παρεξίγηση αλλα μου φαίνεται υπερβολικό. για να μην εχεις όμως αμφιβολία δες την σειρά και την χρονολογία της καθε σφαίρας. επίσης ήταν στην ίδια μεριά του μονοπατιου ( πχ μισό μέτρο μεσα απο την δεξια ακρη του μονοπατιου)
sory ayapia αλα αναρτισα θεμα σε αυτο που εγραψεσ και ειχα ανεβασει φοτω με τησ σφαιρεσ που βρεθηκαν αλα σβηστικε η η αναρτηση μαλον απο τον διαχειριστη πιθανων για την φωτο που ανεβασα