οποιοσ γνωριζει το θεμα και θελει να μου δωση τα φωτα του τον ευχαριστω εκ των προτερων λοιπον η ιστορια εχει ωσ εξεισ κανοντασ hard reset σε κινητο nokia lumia λογω κολλμματοσ δεν ξανα αναγνωρισε την καρτα του cosmote ψαχνοντασ τισ ρυθμισεισ εχει γυριση σε 1 πολωνικο δικτυο (ειχε αγοραστη μεταχειρισμενο) 1) τι λυση υπαρχει ΄? 2) εαν μπορω να το γυρισω απο 8.1 σε antroind [h=1][/h]
-
Κινητο
Είναι το Doogee X5 (LINK).
Κάποια βασικά χαρακτηριστικά είναι:
Android 5.1
1GB RAM
8GB ROM
MTK6580 Quad Core 1.3Ghz
5" FHD IPS με Corning Gorilla Glass
2400mAh μπαταρίαΤο κινητό το έχω εδώ και έναν μήνα και είναι άψογο.
Είχα και άλλο κινητό Doogee στο παρελθόν και μου βγήκε σκυλί, παρόλο που το είχα ρίξει καμιά 30αριά φορές.. Μέχρι που καταλήξε σε τοίχο και πήρα το X5. -
Κινητο
Ααντε και ότι πήγα να το πάρω σήμερα από τα welcome stores για την κυρά το έχει στα 68 ευρώ αλλά θα έρθει αύριο.
Όμως και πάλι δεν το θέλει αλλά και πάλι γρινιιαζει για το κινητό της. Ίσως την πείσω να το πάρουμε από εδώἘν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Κινητο
[USER="1630"]ΛΟΡΕΝΤΖΟΣ 2[/USER] αυτό θα το κρίνεις εσύ.. Εαν μπορείς να το φτιάξεις μόνος σου, καλώς.
Η οθόνη μαζί με το digitizer (το panel αφής) θα σου κοστίσουν γύρω στα 15-20€ (ανάλογα το μοντέλο, παίζουν οι τιμές).Αν πας σε μαγαζί να στο επισκευάσουν, το 50άρικο (στην καλύτερη) δεν το γλιτώνεις.
Με αυτά τα λεφτά παίρνεις νέο κινητό Android σαν το παραπάνω που έγραψα και σου μένουν και ρέστα για τσίχλες..Και όπως και να το κάνεις, το Android είναι κλάσεις ανώτερο απο οποιοδήποτε Windows phone.
-
Κινητο
Εγώ να πω οτι σε αυτά τα μοντέλα δεν αξίζει να πάρεις μόνο την LCD χωρίς το Digitizer (το panel αφής).
Εαν δεν θέλεις να πάρεις νέο κινητό αλλά να επισκευάσεις αυτό που έχεις, πάρε αυτό το κιτ (LINK).
Μέσα στο κιτ έχει όλα όσα θα χρειαστείς (οθόνη, digitizer, κατσαβίδια κλπ).Εαν έχεις και κανένα φιλαράκι να ασχολείται, τότε δεν θα του πάρει παραπάνω απο μισή ώρα το πολύ για να στο φτιάξει.
Αν πιάνουν τα χέρια σου, μπορείς να το φτιάξεις και μόνος σου βλέποντας το βίντεο: (LINK)Αν αποφασίσεις να το επισκευάσεις, να θυμάσαι τους βασικούς κανόνες:
Πρωτού το ανοίξεις, πιάσε οτιδήποτε έχει γείωση, πχ τον μεταλλικό σκελετό του Η/Υ σου, ένα καλοριφέρ κλπ.
Αφαίρεσε την προστατευτική ταινία απο την καινούργια οθόνη αφού την εγκαταστήσεις.
Αν βγάλεις την ταινία πριν την εγκαταστήσεις θα γεμίσει δαχτυλιές και δεν το θες.
Να προσέξεις να μην έχει σκόνες η οθόνη καθώς θα το κλείνεις.Αυτά τα ολίγα. Αν χρειαστείς βοήθεια ή διευκρινίσεις, βάλε μια φωνή.
-
Κινητο
@ΛΟΡΕΝΤΖΟΣ:
spyrakos 7 μπράβο σου είσαι γνώστης πολύ αν είναι για τόσα λίγα χρήματα μπορεί να το φτιάξω .. αλλά οχι εγώ δεν θα τα καταφέρω !! θα δω αν κάποιος γνωστός θα ασχοληθεί καλώς αν όχι στο καλάθι απορριμάτων τη άλλο να κάνω σε ευχαριστώ που ασχολήθηκες με το θέμα μου !
Έχω φάει τα νιάτα μου στους Η/Υ και στα κινητά φίλε μου και έχω επισκευάσει πολλά και απο τα 2 είδη..
Πάντως αν παρακολουθήσεις το βίντεο, ακόμα και αν δεν κατέχεις απο το αντικείμενο, μπορείς να το φτιάξεις.
Είναι εύκολο κινητό και δεν έχει τίποτα τρελό για να αποσυναρμολογήσεις και είναι straight forward διαδικασία.