υπαρχει μια περιεργη συμπτωση παντως..
λιγο βορεια των γεφυριων που αναφερα, υπαρχει χωριο βασιλης..
σαν αυτον της ιστοριας..
-
ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΦΥΓΗΣ 1949
Και γιατι πας ποιο πισω και ψαχνεις την γεφυρα και δεν πας απο το μοναστιρι και μετα αφου τα ξερεις εως εκει.
Αρα μας δουλευεις.
Αν σας αρεσει να σας δουλεουν ε τοτε καλα σας κανουν ας παρει θεση η διαχειρησει απο εδω και περα.
Εγω ξερω πολες γεφηρες που φηλασοταν απο τον στρατο το 81
Οπος και η γεφυρα που του λες στις σερρες
Οσο για τιν διαχιριση δεν βλεπω τον λογο να παρει θεση ος το ποστ αυτοΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
Λοιπόν επειδή καποιοι προσπαθούν να κάνουν πλάκα και λένε ανακρίβειες διευκρινίζω… οπως σας είπα 5 φορές εδώ μέσα και στα MAIL δεν γνωρίζουμε ουτε που βρίσκεται η γέφυρα ούτε το μοναστήρι άλλα οτι ήταν στον Πηνειό και φυλασσόταν απο στρατό ή ΤΕΑ ΤΟ 1981. ΛΈΤΕ ΝΑ ΕΓΡΑΦΑ POST ΑΝ ΤΗΝ ΗΞΕΡΑ......
-
Είσαι βέβαιος ότι η δουλειά είναι στην Θεσσαλία;
Για <πηνειό μιλάει η Γιαγιά κόρη του ανταρτη τώρα τι να πω ισως δεν θυμάται κααλά κάνει λάθος το ποτάμι εγινε τσιμεντένια η γέφυρα και χάθηκαν τα ιχνη ….πάντως ένας φίλος απο εδώ μου είπε μερικά πράγματα που κολάνε στην περίπτωση αλλα με διαφορετικό ιστορικό θα μιλήσω μαζί του γιατί τεριάζουν πολλα πράγματα ευχαριστώ
-
Η Γεφυρα στο παπαπουλι ειναι ψαγμενη εδω και χρονια και μεχρι τωρα πολλες φορες.Αλλου ειναι το γεφυρι.
εμένα δεν με ενδιαφέρει να ψάξω την γέφυρα…. σημείο αναφοράς είναι επειδή επάνω είχε φρουρά...το 1980...1981 μια και ο πηνειός είναι 225 χιλιόμετρα με πολλούς παραποτάμους είπα να περιοριστούμε ποιες γέφυρες φυλασσόταν το 1980...1981
-
εχω κολητο μηχανοδηγο στα τραινα.οδηγαει πανω απο 25 χρονια.αν εισαι θεσ/νικη η κοντα ελα οποτε θες να ρωτησεις οτι θες στον ιδιο.για το κατι παραπανω και πιο πισω χρονικα ισως εχει αυτος κανεναν πιο παλλιο να μαθει.απ οτι βλεπω ειναι η μονη σου λυση.
ευχαριστώ αλλα είμαι σε νησί δουλευω στην θάλασσα με αλιευτικά και δεν μπορώ να έρθω Θεσσαλονίκη τώρα ….να φτάξει λίγο ο καιρός να ξεγυρίσει και η γιαγια απο την χολή που έκανε και νε την πάρω μαζί μου να μιλήσουμε με φίλους απο το φόρουμ που γνωρίζουν κάτι παραπλήσιο ευχαριστώ πάντως...καλή η ιδεά σου
-
εμένα δεν με ενδιαφέρει να ψάξω την γέφυρα…. σημείο αναφοράς είναι επειδή επάνω είχε φρουρά...το 1980...1981 μια και ο πηνειός είναι 225 χιλιόμετρα με πολλούς παραποτάμους είπα να περιοριστούμε ποιες γέφυρες φυλασσόταν το 1980...1981
δεν θυμαται η γρια αν ηταν πριν ή μετα τα τεμπη???
-
Ολα τα λευτά τα video σε ευχαριστώ πάντως τέτοια γέφυρα απο Παλιοφάρσσαλα μέχρι Κατερίνη και μέχρι Καλαμπάκα δε υπάρχει μάλλον κάτι κάνουμε λάθος …......
Συναδερφε μηπως ΔΕΝ ειναι ΣΚΟΠΙΑ αλλα ΠΟΛΥΒΟΛΕΙΟ??
Στα ματια της γιαγιας ολα ιδια ειναι….........ειτε καραμπινα της δειξεις ειτε οπλοπολυβολο ειτε γκραδα...........αυτη τουφεκι θα σου πει οτι ητανε........ -
Συναδερφε μηπως ΔΕΝ ειναι ΣΚΟΠΙΑ αλλα ΠΟΛΥΒΟΛΕΙΟ??
Στα ματια της γιαγιας ολα ιδια ειναι….........ειτε καραμπινα της δειξεις ειτε οπλοπολυβολο ειτε γκραδα...........αυτη τουφεκι θα σου πει οτι ητανε........Oχι φίλε μου η γριά είναι 80 χρονών τα έχει 400 και έχει ένα σχέδιο που γράφει Πηνειός ,έχει μια γέφυρα με δυο σκοπιές …ένα μοναστήρι μικρό απέναντι στα 600 μέτρα .....δεν είχε πάει ποτέ της ....μόνο πατέρας της τα διηγούνταν . Ο πατέρας της πήγε με τον Καπετάν Βασίλη το 1980 για τελευταία φορά και πέρασαν από τους σκοπούς με τον τρόπο που εχω γράψει ποιο πρίν....και γύρισαν με 3 κιλά....η γριά και τα ανήψια της ψάχνουν χρόνια να βρουν το μέρος....αλλα τίποτε...μένουν εκάλη αν σου λέει κάτι αυτό.....
-
Oχι φίλε μου η γριά είναι 80 χρονών τα έχει 400 και έχει ένα σχέδιο που γράφει Πηνειός ,έχει μια γέφυρα με δυο σκοπιές …ένα μοναστήρι μικρό απέναντι στα 600 μέτρα .....δεν είχε πάει ποτέ της ....μόνο πατέρας της τα διηγούνταν . Ο πατέρας της πήγε με τον Καπετάν Βασίλη το 1980 για τελευταία φορά και πέρασαν από τους σκοπούς με τον τρόπο που εχω γράψει ποιο πρίν....και γύρισαν με 3 κιλά....η γριά και τα ανήψια της ψάχνουν χρόνια να βρουν το μέρος....αλλα τίποτε...μένουν εκάλη αν σου λέει κάτι αυτό.....
Παρε τη Γιαγια και τραβα παρτα φιλε,η ιστορια σου μπαζει απο παντου….
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Oχι φίλε μου η γριά είναι 80 χρονών τα έχει 400 και έχει ένα σχέδιο που γράφει Πηνειός ,έχει μια γέφυρα με δυο σκοπιές …ένα μοναστήρι μικρό απέναντι στα 600 μέτρα .....δεν είχε πάει ποτέ της ....μόνο πατέρας της τα διηγούνταν . Ο πατέρας της πήγε με τον Καπετάν Βασίλη το 1980 για τελευταία φορά και πέρασαν από τους σκοπούς με τον τρόπο που εχω γράψει ποιο πρίν....και γύρισαν με 3 κιλά....η γριά και τα ανήψια της ψάχνουν χρόνια να βρουν το μέρος....αλλα τίποτε...μένουν εκάλη αν σου λέει κάτι αυτό.....
αφου η γιαγια μενει εκαλη ειναι 80 και θελει να βρει και αλλα τοτε θα πληρωσει ανθρωπουϛ. ετσι αερα δεν νομιζω να βγει κατι