φιλε γεφυρα σιδερενιασημερα δεν υπαρχει. . υπηρχε ομως και δεν φυλαγοταν μεχρι το 1981 γιατι απλουστατα ειχε χαλασει δυο χρονια νωριτερα. Ηγεφυρα λοιπον ειχε δυο πολυ χαρακτηριστικα σημεια.Αν θελεις τα αναφερεις και συνεχιζουμε διαφορετικα καλη επιτυχια στην αναζητηση σου.
-
ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΦΥΓΗΣ 1949
Να σου δωσω μια γεφυρα σιδερενια 200 και κατι μετρα στην Σερρες να τελειωνει η φαντασια σου.
Μας λες για μοναστιρι το 49 και μας πας στο 81με γεφυρα να φυλασεται,
30 και κατι χρονια μετα που να τα συγκρινουμε με το 2016 που φτανουν τα 60 χρονια.
Και γιατι να φυλασεται μια γεφυρα τον 25 μετρον απο τον στρατο το 1981 τοσο αξια ειχε εδω σε μας την καναν αποθηκες τα σιδερα και ειταν και μεγαλητερη,
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
Κατα τα λεγόμενα της γιαγιάς για να πάνε στο μοναστήρι περνούσαν απο τους σκοπούς ….τους είχε ψησει ο γέρος ο μεγάλος οτι είναι η γριά ανάπηρη και κουτσαίνει και για να μην κάνουν τον γύρω τους άφηναν οι σκοποί επαναλαμβάνω το 1980...και περνούσαν τώρα πήγαιναν στο μοναστήρι απο εκεί πάντως το μοναστήρι το θέλει η γιαγια για να βρεθείι το μονοπάτι....εχει όλα τα στοιχεία για την διαδρομή απο την γέφυρα στο μοναστήρι και μετα το χαος....τι να πω...
-
Να σου δωσω μια γεφυρα σιδερενια 200 και κατι μετρα στην Σερρες να τελειωνει η φαντασια σου.
Μας λες για μοναστιρι το 49 και μας πας στο 81με γεφυρα να φυλασεται,
30 και κατι χρονια μετα που να τα συγκρινουμε με το 2016 που φτανουν τα 60 χρονια.
Και γιατι να φυλασεται μια γεφυρα τον 25 μετρον απο τον στρατο το 1981 τοσο αξια ειχε εδω σε μας την καναν αποθηκες τα σιδερα και ειταν και μεγαλητερη,
Δεν ξέρω ρε φίλε τι φυλάγανε το 1981 το ιστορικό της κόρης του αντάρτη ετσι λέει και φίλοι απο εδώ μεσα το επεβεβαιώνουν τώρα τι να κάνω να βάλω το δαχτυλο στη μπρίζα για ηλεκτροσόκ μπας και συνέλθω και σας απαρατήσω ήσυχους
-
το μοναστήρι το θέλει η γιαγια για να βρεθείι το μονοπάτι….εχει όλα τα στοιχεία για την διαδρομή απο την γέφυρα στο μοναστήρι και μετα το χαος....τι να πω...
Στην χωρα μας ευκολοτερο ειναι να καταστραφει μια γεφυρα παρα ενα μοναστιρι γιατι δεν επικεντρωνεις εκει την φαντασια σου και ψαχνεις την γεφυρα.
Ρωτησε το μοναστιρι του η τις …..... που ειναι να σου πουν.
-
Ξέρω την διαδρομή από την γέφυρα στο μικρό μοναστήρι και ξέρω το μονοπάτι απο το μοναστήρι για το καταφύγιο α...κατι που ξέχασα στο μοναστηράκι αυτό έμενε μία καλόγρια το 1947…1949 και ήταν αντάρτισσα σύνδεσμος του αντάρτη βασίλη
Και γιατι πας ποιο πισω και ψαχνεις την γεφυρα και δεν πας απο το μοναστιρι και μετα αφου τα ξερεις εως εκει.
Αρα μας δουλευεις.
Αν σας αρεσει να σας δουλεουν ε τοτε καλα σας κανουν ας παρει θεση η διαχειρησει απο εδω και περα.
-
φιλε γεφυρα σιδερενιασημερα δεν υπαρχει. . υπηρχε ομως και δεν φυλαγοταν μεχρι το 1981 γιατι απλουστατα ειχε χαλασει δυο χρονια νωριτερα. Ηγεφυρα λοιπον ειχε δυο πολυ χαρακτηριστικα σημεια.Αν θελεις τα αναφερεις και συνεχιζουμε διαφορετικα καλη επιτυχια στην αναζητηση σου.
Ηταν σιδερένια είχε δύο σκοπιές μία αριστερά και μία δεξιά και είχε και μεσαίο πόδι
-
Και γιατι πας ποιο πισω και ψαχνεις την γεφυρα και δεν πας απο το μοναστιρι και μετα αφου τα ξερεις εως εκει.
Αρα μας δουλευεις.
Αν σας αρεσει να σας δουλεουν ε τοτε καλα σας κανουν ας παρει θεση η διαχειρησει απο εδω και περα.
Τι σε εποιασε mister jones… δεν μου λες αστραπές βλέπεις ....είπα εγώ οτι ξέρω το μέρος ....ή την γέφυρα που να φυλασσόταν το 1980...81 λες αμα την ήξερα θα έστελνα post..... μήπως θέλεις να μας διώξεις απο το μέρος γιατί πλησιάζουμε ....αλλά σου λέω δεν θα τα βρείς .....και οτι δεν τα παίρνεις....ετσι απλά .....όσο για το οτι επικαλέσθηκες την διαχείριση τι να υποθέσω ...οτι σε πείραξε κάτι...
-
Τι σε εποιασε mister jones… δεν μου λες αστραπές βλέπεις ....είπα εγώ οτι ξέρω το μέρος ....ή την γέφυρα που να φυλασσόταν το 1980...81 λες αμα την ήξερα θα έστελνα post..... μήπως θέλεις να μας διώξεις απο το μέρος γιατί πλησιάζουμε ....αλλά σου λέω δεν θα τα βρείς .....και οτι δεν τα παίρνεις....ετσι απλά .....όσο για το οτι επικαλέσθηκες την διαχείριση τι να υποθέσω ...οτι σε πείραξε κάτι...
Οχι βρε φιλε δικια σου ειναι η δουλεια μην ανχονεσαι εχω αλλο ποταμι εγω εδω σε μενα ο πινειος μου ειναι λιγο μακρια για να φουνταρω αν θελησω,
Απλα τα λεγομενα σου δεν στεκουν δεν εχουν το πυθω που θελει ο ακροατης,
-
….είπα εγώ οτι ξέρω το μέρος ....ή την γέφυρα που να φυλασσόταν το 1980...81
Αντε να σου το θυμησω εσυ τα εγραψες ετσι δεν ειναι
ποστ 20
και καπου εδω θα πρεπει μα τελειωνει η κοροηδεια.Και σου το ξανα λεω δε παω σε δουλειες μην ανχονεσαι δικη σου ειναι.
-
Eγώ δεν βάζω σάλτες…. οτι ξέρω το ζήτησα και το βρήκα πρίν 10 λεπτά ....σε λίγες μέρες θα δούμε και αν υπάρχουν...μαζί με τον φίλο που ξέρει το μέρος ....δεν πουλάω εγώ τους φίλους που βοήθησαν και το κλείνω εδώ παρακαλώ την διαχείριση να σβήσει το ποσταρισμά μου για να μην τρέχουν άδικα οι φίλοι ....
-
Η ιστορια ποναει στην ερωτηση που εκανε η Πανδωρα.Το 49 οι ανταρτες ηταν στριμωγμενοι ασχημα στο Γραμμο-Βιτσι ,και δυσκολα θα μπορουσε να γιμει τετοια επιχειρηση μεταφορας χρηματων και μαλιστα με τρενο απο Θεσσαλια και μετα μεταφορα στο Βιτσι.Δεν υπηρχαν υποδομες γιατι ειχαν ξεπατωθει ολα τα μικρα τμηματα του ΔΣΕ.Χλωμο το βλεπω εως αδυνατο,αλλα αν παρεπιπτοντος εγινε,βρες κανενα στρατιωτικο μεγαλο να δει που υπηρχαν μοναδες στην περιοχη που ψαχνεις το 81,και που αποσπουσαν στρατιωτες σε φυλακια για σκοπιες.
Μπορει να ηταν στη γραμμη Βολου -Καλαμπακας,οποτε ψαξε σε τιποτε αρχεια του ΟΣΕ για γεφυρες. -
Eγώ δεν βάζω σάλτες…. οτι ξέρω το ζήτησα και το βρήκα πρίν 10 λεπτά ....σε λίγες μέρες θα δούμε και αν υπάρχουν...μαζί με τον φίλο που ξέρει το μέρος ....δεν πουλάω εγώ τους φίλους που βοήθησαν και το κλείνω εδώ παρακαλώ την διαχείριση να σβήσει το ποσταρισμά μου για να μην τρέχουν άδικα οι φίλοι ....
Μαλιστα μολις ειδες τα σκουρα βρηκες την λυση.
Σου ευχομαι να τα βρεις και να τα χαρεις με τα δικα σου ατομα καλοφαγοτα να ειναι φιλε μου . και ασε εμας στον πονο μας.
-
Εχεις 100% άδικο αν δείς τι ωρες ποστάριζα θα καταλάβεις οτι δεν είχα καμιά όρεξη στις 3 και μισή το πρώί να απαντώ σε φίλους που ήθελαν να βοηθήσουν…για την πλακα ολη μέρα σήμερα ....οχι ρε φίλε δεν έχω καμιά όρεξη να γίνω συγγραφέας παραμυθιών......δεν με ξέρεις για να βγάλεις συμπεράσματα αμα με γνωρίσεις θα καταλάβεις με ποιόν έχεις να κάνεις .....τέλος πάντων εληξε το θέμα ευχαριστώ όλους που προσπάθησαν να βοηθήσουν τους λέω αλήθεια μόνο ένας γνωρίζει το θέμα και θα προχωρήσω με αυτόν....