Ηλία εμείς έχουμε ενα κομάτι της ιστοριας αν έχει και αυτός ενα κομάτι, θα την βγάλουμε την άκρη. Θεληση να υπάρχει.
-
ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΦΥΓΗΣ 1949
:36_1_55:
Σωστη ερωτηση.Αλλα και το αλλο γινεται μια τετοια μεγαλη μεταφορα και …...
…ο ένας ο Βασίλης ήταν υπεύθυνος των καταφυγίων αφού καθάρισε τους υπόλοιπους έμεινε μαζί με τον ανιψιό
…... ραμπο ο Βασιλης.
Απλα ερωτηματα ειναι.?
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
αν και γυναικα, μια ερωτηση..ειχαν την δυνατοτητα οι ανταρτες κατα τα χρονια του εμφυλιου, να κουμανταρουν τρενα?
ο στρατος που ηταν?Όπως αναφέρετε το τρένο αυτό με κάποιο τρόπο το έκαναν κουμάντο πιθανόν να ήταν δικοί τους οι μηχανοδοιγοί …μήπως είχαν επικοινωνίες τότε να ξέρουν τι γίνετε
-
έριξαν σε δύο μεριές πριν τον σταυρό Φαρσάλων…ο ίδιος δεν το παραδέχθηκε ποτέ ...οι αλλοι είπε σκοτώθηκαν στον πόλεμο
περι γεννησης σκεψεων, του γυναικιου μυαλου..
στη θεση σου twins, και με τις λεπτομερειες που γνωριζεις, π.χ το μοναστηρι, βασικο για εμενα, θα πηγαινα με μια απλη αιτηση στη γεωφραφικη υπηρεσια στρατου, και θα επερνα εντος 10 ημερων, γιατι τοσο χρειαζετα, μερικες αεροφωτογραφιες της αναλογης δεκαετιας..
που σημαινει, οτι θα ειχα εικονα πραγματικη της εποχης..και εκει θα εβλεπα οτι το αληθες.. -
οσο αναφορα το σκεπτικο του 007, ειναι οτι ορθοτερο..
με τοσες γνωσεις και λεπτομερειες που εχεις, τι παραπανω να μαθεις?
λογικα, ξερεις τα παντα..Δεν βρίσκω την γέφυρα που το 1981 επάνω είχε φρουρά στρατού…..αλλιώς λες να έγραφα post ....λες να μην έψαξα τον Πηνειό και γύρω από αυτόν ....αλλά εκεί που μου ταιριάζει το ένα δεν ταιριάζει το άλλο ...μπορεί να μου ξέδυγε κάτι ....τα γραφόμενα μου απελπισίαν δείχνουν...
-
:36_1_55:
Σωστη ερωτηση.Αλλα και το αλλο γινεται μια τετοια μεγαλη μεταφορα και …...
…ο ένας ο Βασίλης ήταν υπεύθυνος των καταφυγίων αφού καθάρισε τους υπόλοιπους έμεινε μαζί με τον ανιψιό
…... ραμπο ο Βασιλης.
Απλα ερωτηματα ειναι.?
Ο βασίλης δεν παραδέχθηκε ποτέ ότι τους άλλους τους έφαγε για πρωίνο …έλεγε ότι σκοτώθηκαν στον πόλεμο
-
έριξαν σε δύο μεριές πριν τον σταυρό Φαρσάλων…ο ίδιος δεν το παραδέχθηκε ποτέ ...οι άλλοι είπε σκοτώθηκαν στον πόλεμο
Θέλω να διευκρινήσω 007 οτι γνωρίζω την πρώτη ρίψη από το τρένο αλλά δεν γνωρίζω την δεύτερη …επειδή έχω τα στοιχεία που ζητάω γέφυρα 25 μέτρα με σκοπιά επάνω ....παραπόταμος του Πηνειού (ξεροποταμος)μικρό τότε μοναστήρι στα 600 μέτρα ...βασικά για σημείο αναφοράς ψάχνω την γέφυρα που νε φυλασσόταν το 1981 τα υπόλοιπα τα ξέρει η γιαγιά και εγώ.... δεν ψάχνω κάτι που να μην το ξέρω δεν ξέρω που είναι....
-
Θέλω να διευκρινήσω 007 οτι γνωρίζω την πρώτη ρίψη από το τρένο αλλά δεν γνωρίζω την δεύτερη …επειδή έχω τα στοιχεία που ζητάω γέφυρα 25 μέτρα με σκοπιά επάνω ....παραπόταμος του Πηνειού (ξεροποταμος)μικρό τότε μοναστήρι στα 600 μέτρα ...βασικά για σημείο αναφοράς ψάχνω την γέφυρα που νε φυλασσόταν το 1981 τα υπόλοιπα τα ξέρει η γιαγιά και εγώ.... δεν ψάχνω κάτι που να μην το ξέρω δεν ξέρω που είναι....
παρε πρωτα το ενα κομματι και μετα το αλλο ετσι που τα γραφεις,αντιφασκεις εμεις δεν ξερουμε για πιο σημειο αναφερεσε.
τα ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ ακομη τα περιμενω. -
@007:
παρε πρωτα το ενα κομματι και μετα το αλλο ετσι που τα γραφεις,αντιφασκεις εμεις δεν ξερουμε για πιο σημειο αναφερεσε.
τα ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ ακομη τα περιμενω.τι δεν καταλαβαίνεις μήπως ζητάω μία τρύπα στην κίνα και δεν σου διευκρινήζω ….ζητάω λοιπόν μία γέφυρα 25 μέτρα που να περνάει ή να περνούσε τρένο το 1981 σε παραπόταμο του Πηνειού ....που χυνόταν στον πηνειό στα 150 με 200 μετρα και η γέφυρα αυτή να φυλασσόταν απο τον στρατό το 1981 και σε απάσταση 600 μέτρα μικρό μοναστήρι που το 1947...1949....είχε μία μόνο καλόγρια που ηταν αντάρτισσα σύνδεσμος του αντάρτη Βασίλη