γιατι δεν κανεις μια βολτα στην περιοχη (ραψανη-παντελεημωνα)???
εφοσον ψαχνεις μονο την σκοπια του81 στην γεφυρα, πιστευω θα μαθεις ροτοντας τους παλιους.
το 47-49 πολλες ηταν οι σιδερενιες γεφυρες μετα τον πηνειο προς τα πανω…
-
ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΦΥΓΗΣ 1949
οι γραμμες του τρενου αλλαξαν, γινανε καινουριες.
σιδερενια γεφυρα υπαρχει ακομα και τωρα μετα τα τεμπη, αλλα δεν χρησιμοποιειται.
ειναι διπλα σε δρομο.αυτή η γέφυρα είναι 25 μέτρα και φυλασσόταν απο στρατό το 1981 γιατί τα τέμπη τα περασα 2 και τρείς φορες μπορεί να μην την είδα
-
Δεν καταλαβα για σημα φιλε συγνωμη αλλα 25 μετρη σιδερενια γεγυρα φυλασομενη μεχρι το 81 εινα με κατευθυνση προς πηνειο ειναι αυτη που σου ειπα και να ξερεις οτι την εχω ακουσει την ιστορια και γω και μαλιστα οτι αυτα που πεταχτηκαν απο το τρενο τα κιβωτια δηλαδη πεταχτηκαν κοντα σε ενα τουνελ κοντα στην Ανθρακια 15 περιπου χιλιομετρα πρωτου το μουργκανι στον πηνειο
Η ανθρακιά είναι στα Γρεβενά φυλασσόταν το 1981 γεφυρα εκει
-
Εψαξα τα πάντα δεν ταιριάζουν το μόνο σίγουρο είναι να μάθω ποιες γέφυρες τρένου σε ξεροπόταμο του Πηνειού (150 με 200 μέτρα απο τον Πηνειό= είχαν σκοπιά το 1981 που περνούσαν αυτοί οι δύο αντάρτες και τους άφηναν οι φαντάροι να περάσουν έπειτα την διαδρομή την εχω…
Φιλέ στείλε σε πμ αριθμο κινιτου να μιλισουμε το πρωι, λες κάποια πραγματα που κολαν σε δουλεια που την ψάχνουμε 3 χρονια
-
αν ολλα οσα λεει ειναι αληθεια τοτε θα ειχε βρει την γεφυρα…
κατι δεν του ειπαν καλα...
αυτα που λεει στεκουν στην περιοχη αλλα οχι κοντα στον πηνειο...Ηλία οτάν κάποιος σου διηγείται κάτι παντα κρατάει κάτι για τον εαυτό του. Το 70% είναι σωστο και το 30% είναι για να μπερδευεσε.
-
αν ολλα οσα λεει ειναι αληθεια τοτε θα ειχε βρει την γεφυρα…
κατι δεν του ειπαν καλα...
αυτα που λεει στεκουν στην περιοχη αλλα οχι κοντα στον πηνειο...Δεν ξέρω αλλα στην περιοχή που μου λές είχε τρένο γιατί με τρένο τα κουβάλαγαν…..σε ρώτησα μερικά πράγματα απάντησε μου με MAIL
-
@katerini:
Ηλία οτάν κάποιος σου διηγείται κάτι παντα κρατάει κάτι για τον εαυτό του. Το 70% είναι σωστο και το 30% είναι για να μπερδευεσε.
την γεφυρα ψαχνει ο φιλος, απο εκει και περα ξερει μονος του μεχρι και τις λυρες…
αν του εκρυψε 30% η κορη, 30% σε μας, και 30% εμεις... στο τελος μαλον για την γεφυρα του καραπιπερι θα μιλαμε... χιχιχι