σπαμ σπαμ σπαμ….καλημερα και σε εσας
-
ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΛΙΡΩΝ
Η ελπιδα εγραψε …... Ξανά χρησιμοποιούν τον ραβδοσκόπο στο βάθος αυτό και τίποτα, και μόλις βγαίνουν στην επιφάνεια και χτυπούν στο χώμα, κατευθείαν δίνει ενδείξεις!
Θα σε παρακαλεσω να εξειγησεις καλλιτερα , τι ειναι αυτα τα χτυπηματα στο εδαφος
Ευχαριστω
όταν έσκαψαν το μέρος, ο πατέρας μου τους είπε να μην συνεχίζουν να σκάβουν γιατί το χώμα ήταν σκληρό, που σημαίνει οτι δνε είχε τίποτα απο κάτω, γιατί όταν σκάβεις κάπου και όσα χρόνια και αν περάσουν το χώμα είμαι μαλακό. Στο σημείο όπου σκάψαμε στα δυο μέτρα και βάθος, μπήκε με τον ραβδοσκόπο και δεν έδωσε ένδειξη. Όταν βγήκαν απο την τρύπα χρησιμοποιήσαν τον ραβδοσκόπο στο χώαμ που έσκαψαν και τους έδωσε ένδειξη. Σαν να ήταν μαγνητισμένο ένα πράγμα!
Συγχωρείστε με αλλά δεν ξέρω τους όρους σας και όταν έγραψα χτυπούν ενοούσα οτι το χρησιμοποιούν επάνω του, σαν έκφραση. ''χτυπούν'' -
ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΛΙΡΩΝ
@VAN:
συναδερφισσα καλησπερα και καλως μας ηρθες και ευχομαι ολοψυχα να εχετε αίσιο τελος. πιστευω οτι εχετε κανει λαθη για το λογο αυτο υπαρχουν και οι αναλογες δυσκολιες. λοιπον δικο σου χωραφι αρα δικα σου μηχανηματα. τελος. ουτε οραματιστες ουτε ραβδοσκοπους και ουτε ο καθενας με το μακρυ και το κοντο του. γιατι απλα δεν μπορεις να ελεγξεις και να γνωριζεις το επιπεδο τους. αληθεια ο ραβδοσκοπος και ο οραματιστης και ολοι που εχουν τα εργαλεια σκαβανε ή ηταν προφεσορες??? μονο να λενε. μονοι σας σιγα σιγα να αγοραστε εργαλεια και να δουλεψετε το χωραφι σας. τοσα χωραφια που εχουν σκαφτει για ενευρηση χρυσου αν αυτοι που τα σκαβανε σπερνανε κιολας θα ηταν τωρα εκατομμυριουχοι.
Τα παιδιά που δουλεύουν τα ''μηχανήματα'' και βέβαια εσκαψαν και πολύ μάλιστα! Ο οραματιστής επικοινωνούσε μόνο απο τηλέφωνο. Δεν ήρθε και ούτε νομίζω να το κάνει!
-
ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΛΙΡΩΝ
Και εγω απο τα γραφομενα το μυαλο μου πηγε
στον Riss, τωρα θα δουμε στην συνεχεια.Το μόνο που ξέρω σίγουρα να σας πώ είναι οτι: την πρώτη φορά ήρθαν με ραβδοσκόπο, όπου με εκείνο πήγε να βρει βάθος, όπως επίσης και τώρα! Απλά τώρα είχαν μαζί τους και κάτι άλλο που συνδεόταν με υπολογιστή.
-
ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΛΙΡΩΝ
ελπιδα φαγανε γερο πετρωμα και διστηχος και στοχος να υπαρχει την χασανε την δουλια μονο ενα καλο μηχανακι να αποριπτη τα πετροματα αλλα που.
Όταν λές γερό πέτρωμα; Δεν είχε τίποτα, δεν βρήκαν καν πέτρα όταν έκσαψαν απλά μας είπε οτι πρέπει να έρθουν με αλλα μηχανηματα διότι μπορεί να υπάρχει απόκλιση κάποιων μέτρων. Δηλαδή μπορεί να είναι παραδίπλα.
-
ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΛΙΡΩΝ
όταν έσκαψαν το μέρος, ο πατέρας μου τους είπε να μην συνεχίζουν να σκάβουν γιατί το χώμα ήταν σκληρό, που σημαίνει οτι δνε είχε τίποτα απο κάτω, γιατί όταν σκάβεις κάπου και όσα χρόνια και αν περάσουν το χώμα είμαι μαλακό. Στο σημείο όπου σκάψαμε στα δυο μέτρα και βάθος, μπήκε με τον ραβδοσκόπο και δεν έδωσε ένδειξη. Όταν βγήκαν απο την τρύπα χρησιμοποιήσαν τον ραβδοσκόπο στο χώαμ που έσκαψαν και τους έδωσε ένδειξη. Σαν να ήταν μαγνητισμένο ένα πράγμα!
Συγχωρείστε με αλλά δεν ξέρω τους όρους σας και όταν έγραψα χτυπούν ενοούσα οτι το χρησιμοποιούν επάνω του, σαν έκφραση. ''χτυπούν''Elpida . με τα λεγομενα σου , θεωρω οτι ειναι καθαρη περιπτωση πετρωματος
Θα σε συμβουλευα , να βρησκατε ενα τοπικο δισκο ( οτι πιο απλο ) και βαλτε το πρωτα μεσα στην τρυπα και μετα επανω απο τα χωματα που βγαλατε
Αυτο δυο πραγματα - καλα , θα κανει
Εαν εχει ( το θεωρω απιθανο ) , λογω του οτι θεωρητικα ο στοχο απεχει μονο 50 ποντους , σιγουρα ο δισκος θα μουγγρισει
Εαν δεν παρεται σημα ( το πιο πιθανο ) , ο δισκος θα γινει ενα πολυ καλο ηλεκτρονικο φιλτρο για τον ραβδοσκοπο .Βαλτε τον να ξαναδοκιμασει , θα δειτε οτι δεν θα πιασει τπτ
Επισης , μεσω καποιου διαχειρηστη , ανεβασε και φωτο για τα παιδια που κανουν ρβδ επι χαρτου , για να εχεται και την δικη τους γνωμηευχαριστω
-
ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΛΙΡΩΝ
Και αν παρα την λυση 2 δεν ικανοποιηθεις, θα σου στειλω εγω μηχανημα, που εχει βγαλει δουλεια στην τουρκια, κοντα στα 3 μετρα. Αρκει να το προσεξετε, και να μην χαθει το 24ρι δειγφα χρυσου. Δεν ζητω τιποτα, παρα μονο την φροντιδα του μηχανηματος, οπου θασαι και υπευθυνη μονο εσυ.. τελος, να το χειριστει συναδελφος απο το φορουμ με πειρα σε αποστατικο, βαση ισορροπιας..
-
ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΛΙΡΩΝ
Καλησπέρα παιδιά!
Είμαι καινούργια χρήστρια και θα ήθελα την βοήθεια σας!Δεν θα σας πολυλογήσω και η ιστορία μου έχει ώς εξής:
στο χωριό που μένουμε, έχουμε ένα μικρό χωραφάκι, στο οποίο έγκυρη πηγή μου εξομολογήθηκε οτι υπάρχουν τούρκικες λίρες. Τις είχαν κρύψει Τούρκοι, τότε που στο χωριό μας κατοικούσαν και ήταν υπο Τούρκικο καθεστώς.Έχω βρει άτομα, και πηγαίνουν αρκετά καλά (αν και αυτό μπορούμε να το πούμε μόνο όταν τις βρούμε).
Αφου εμφανίστηκαν με ραβδοσκόπο και εντόπισαν το σημείο, έφεραν ενα μηχάνημα το οποίο συνδέοταν με υπολογιστή, προφανώς για ν αεντοπίσουν και το βάθος το οποίο δίνονταν στα 3.00
Με τα πολλά και τα λίγα σκάψαν στο συγκεκριμένο σημείο, περίπου στα δυο μιση μέτρα αλλά δεν υπήρχε τίποτα, συν το οτι το χώμα ήταν πολύ σκληρό για σημείο όπου έχει θαφτεί κάτι!
Ξανά χρησιμοποιούν τον ραβδοσκόπο στο βάθος αυτό και τίποτα, και μόλις βγαίνουν στην επιφάνεια και χτυπούν στο χώμα, κατευθείαν δίνει ενδείξεις!Την βοήθεια σας, παρακαλώ και τις γνώσεις σας επι του θέματος!
Υπάρχει συγκεκριμένο μηχάνημα που να μπορεί να τις εντοπίσει κατευθείαν; Και φυσικά τί σημαίνει όταν δίνονται ενδείξεις στο χώμα.
Ο άνθρωπος μας είπε οτι είναι καπου εκει κοντα.
Υ.γ: πέρνουν γνώμη απο οραματιστή.
Υ.γ2: δεν ήμουν μπροστά, αλλά ήταν ο πατέρας μου με τον αδερφό μου!Ευχαριστώ εκ των προτέρων, παιδιά!
δεν ηθελα να μιλησω ισως για να μην σε απογοητευσω σαν νεο μελος ηηηη ισως και μακαρι να αποδειχτω λαθος
η ελπιδα Ελπιδα πεθαινει σιγουρα τελευταια
ο τροπος που διαχειριζεσται την δουλια αυτη κατ εμε δεν ειναι σωστος
αν πραγματικα υπαρχει στανταρ πληροφορια τον οραματιστη τι τον θελετε???
εγω πως θα λειτουργουσα???
κατ αρχας τα βαθη των 3 μετρων ειναι απογορευτικα για κοινα μηχανακια
σε τετοια βαθη που αναφερεις και αν το επιτρεπει η μορφολογια του εδαφους το μοναδικο μηχανημα που μπορει να σου εξασφαλισει την υπαρξη των ζητουμενων ειναι μονο ενα πολυ καλο gpr με την προυποθεση παντα οτι ο χειριστης του θα ειναι επιστημονας πανω στο μηχανακι
απο εδω και μπρος οι επιλογες ειναι δικες σου αλλα προσεχε !!!!!!! ειπαμε καλο gpr με καλο χειριστη ( το Α και το Ω ) -
ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΛΙΡΩΝ
Δεν μας ειπε το κυριοτερο , τους πληρωνει για την ερευνα και αν ναι ποσο αν επιτρεπεται ( γιατι σηκωνει πολύ συζητηση το ποσο χρεωνει καποιος μια τετοια ερευνα ) η θα πληρωθουν από αυτά που θα βγουν '' αν υπαρχουν '' , πες μας Ελπιδα ποσο εχει παει η μεχρι τωρα ερευνα σε ρευστο ?
-
ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΛΙΡΩΝ
Πρώτον:
Έγκυρη πηγή? Παντού τέτοιες υπάρχουν όσο δεν τις θέτουμε υπό αμφιβολία και αφού το ήξερε πάνω απο ενα άτομο το ξέρει πολύς κόσμος.
Δεύτερον :
Τούρκοι που κρυψανε,δεν θα κάνανε ποτέ τον κόπο να σκάψουν τόσο βαθιά και μάλιστα. Χωρίς κάποια σταθερά όπως ένα κτίσμα.
Αυτά με τους οραματιστες, μπορεί να σου πούνε πολλα εύστοχα πράγματα αλλά για θυσαυρο δεν θα βρούνε ποτε.
Πάρτε μέλη απο εδω να σας ερευνήσουν τον χώρο με τοπικάἘν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΛΙΡΩΝ
σωστος ο χρηστος αλλα μεχρι τωρα δεν μας εχει πει με τι μηχανακια δουλευει και ειναι τοσο σιγουρος???
επτασφραγιστο μυστικο ειναι ορε χρηστο???
στην πρωτη κιολας δουλια θα μαθευτει
δεν γινονται ετσι οι συνεργασιες φιλαρακι
εχω το ταδε μηχανημα και αμα θελεις συνεργασια πολυ ευχαριστως ερχομαι με αυτους τους ορους
αυτες ειναι καθαρες εξηγησεις -
ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΛΙΡΩΝ
οπως και η υποχρεωτικη βιντεοσκοπιση αλλωστε.
το παραπανω που εγραψες ειναι υπερβολη
εγω δεν θα το δεχομουνα
χρηστο αρπαχτηκαμε καποτε και δεν εγραψα για να ξανααρπαχτουμε
συμετεχεις οπως ολοι μας σε αυτο το φορουμ και μπραβο σου που καλοπροεραιτα θελεις να βοηθησεις διαφορες καταστασεις με το αζημιωτο βεβαια
τα μισολογα ομως και αυτος ο κρυψινισμος ειναι που μου την βαρανε
πεστο ορε αδελφε !
θελεις να βοηθησω ?
εχω αυτο το μηχανημα και ανεξαρτητου αποτελεσματος να σε φιλοξενησω να τα φαμε και να τα πιουμε
που ειναι το προβλημα???