η γραφη αφηνει ιχνη. ο τροπος εκφρασης του καθενος μας αφηνει ιχνη.
-
ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΛΙΡΩΝ
ενας που εκανε οδηπορικο σε ολη την ελλαδα και μοιραζε δουλειες.ομως ο φιλος ραβδοσκοπος αν κρινω απο την δομη το συντακτικο την γραμματικη και γενικα το πως χειρειζεται την γλωσσα δειχνει ανθρωπο ανωτατου πανεπηστημιακου επιπεδου,ας μην προτρεχουμε ισως δεν ειναι αυτος.αν και μας ταχωσε λιγο χοντρα.ειδωμεν.
Οι κοιμισμενοι ειναι εργατες και συνεργοι σε αυτα που γινονται στον κοσμο.ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
-
ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΛΙΡΩΝ
Ενας που επιανε σημα με τις βεργες 100 χιλιομετρα… και!!! :36_19_2: :36_11_7:
100 χιλιόμετρα δεν είναι τίποτα …...
Ξέρω κάποιον που πιάνει από την Καρδίτσα,ναυάγια στον Ατλαντικό....... χαχαχαχαχαχαχα
Τελευταία έλεγε.... πως έπιασε........ ......πως έπιασε από εδώ(Καρδίτσα) πολλά κιβώτια.... κοντά στον Όλυμπο......πήγε μέχρι εκεί(οδηγώντας,σταμάταγε έπαιρνε κατεύθυνση και συνέχιζε)..........αλλά όταν τα πλησίασε κοντά......ξαφνικά έχασε το σήμα.......... δηλαδή,ότι του συμβαίνει συνήθως ........
-
ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΛΙΡΩΝ
@wolf:
100 χιλιόμετρα δεν είναι τίποτα …...
Ξέρω κάποιον που πιάνει από την Καρδίτσα,ναυάγια στον Ατλαντικό....... χαχαχαχαχαχαχα
Τελευταία έλεγε.... πως έπιασε........ ......πως έπιασε από εδώ(Καρδίτσα) πολλά κιβώτια.... κοντά στον Όλυμπο......πήγε μέχρι εκεί(οδηγώντας,σταμάταγε έπαιρνε κατεύθυνση και συνέχιζε)..........αλλά όταν τα πλησίασε κοντά......ξαφνικά έχασε το σήμα.......... δηλαδή,ότι του συμβαίνει συνήθως ........
Xαχαχαχα….αυτό που λες μου θυμίζει κι' εμένα ένα γνωστό μου τον μπαρμπα-Πάνο. Από την Πρέβεζα έβαζε κάτω στο έδαφος το συστηματάκι του και στα χέρια τις βέργες κι' έπιανε σήμα στην Αλβανία, και φυσικά πήγε κανα δυο-τρεις φορές στην Αλβανία να κεντράρει τα σηματάκια του.
-
ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΛΙΡΩΝ
@wolf:
πως έπιασε από εδώ(Καρδίτσα) πολλά κιβώτια…. κοντά στον Όλυμπο......πήγε μέχρι εκεί(οδηγώντας,σταμάταγε έπαιρνε κατεύθυνση και συνέχιζε)..........αλλά όταν τα πλησίασε κοντά......ξαφνικά έχασε το σήμα..........
παρμενα!!!
Ιω. 5,24 : ἀμὴν ἀμὴν λέγω ὑμῖν ὅτι ὁ τὸν λόγον μου ἀκούων καὶ πιστεύων τῷ πέμψαντί με ἔχει ζωὴν αἰώνιον, καὶ εἰς κρίσιν οὐκ ἔρχεται, ἀλλὰ μεταβέβηκεν ἐκ τοῦ θανάτου εἰς τὴν ζωήν.
-
ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΛΙΡΩΝ
χαχαχα…τι θυμηθηκα τωρα.ειμουνα με εναν παππου ραβδοσκοπο ο οποιος εκτος απο τη βεργα ραβδοσκοπουσε και με το χερι σκετο.Το αφηνε ελευθερο και αυτο εκανε περιστροφες.οταν επιανε τον μαρτυρα στο αλλο χερι τοτε το χερι που περιστρεφοταν αποτομα σταματουσε.και μας ελεγε οτι δεν εχει τιποτα.αφου σημαδεψε τον μισο ολυμπο και δεν επιανε τιποτα γυρναει προς το καστρο του πλαταμωνα που ηταν απεναντι γυρω στα 30 χιλιομετρα και μας λεει εκει πιανω σημα.
-
ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΛΙΡΩΝ
Ωραία όλα αυτά,να ρίξω τώρα κάρτες που συνεχίζετε να χαλάτε το θέμα ?
Δύο νέα μέλη γράψανε, τα είδατε να ξαναγραφουν?
Πρέπει να γίνομαι ο κακός της παρέας ?
Το απόγευμα θα πάνε διαγραφή όλα τα ασχετα ποσταρισματα.Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ