Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΛΙΡΩΝ
Κάνα γράφημα από gpr με μέταλλο παίζει?
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!
@panasss:
οσα θελεις οταν ερθεις θα δεις γιατι εγω ουτε φωτο δεν ξερω να ανεβαζω
@dimitrisps:
Καλά θα ανάβασω αύριο εγώ ένα και θα το συζητήσουμε!!!
τι να συζητησουμε ρε κωστα εισαι ο μονος που το λες χτυπα γεωρανταρ να σου λυθει καθε απορεια και δεν μιλαω για μαρκα αλλα γενικα
@metal:
το ανηψουδι τα λεει σωστα μπαρμπα:36_21_6:
αμα σε περιλαβω και σενα με την γκλιτσα θα σπου εγω που μογινες ειδημονας αει στου διαουλου βραδυατκα
Μη το αποπαιρνεις το παιδι ρε μητσο… μικρος ειναι ακομα! που να το πιασει και στα χερια του για καμια ωρα κιολας! :36_1_20:
PS
@stampa:
το πολυ πολυ παναη να το κρατησει κανα μηνα οπως ολα τα υπολοιπα μετα θα ψαχνει για υπογειο πυραυλο δεν τονξερω εγω???
παιδες θα με συγχωρεσετε αλλα πρεπη να παω για υπνο!! αυριο θα συνεχισω τα σεμιναρια περι gpr….
καλο βραδυ Λεκτωρ Μεταλ!!… :36_2_34:
το κακο τ καιρο ειναι αλεκτωρ μπορει
Εχετε καταλαβει ότι το μονο ατομο που δεν ποσταρει είναι αυτό που ξεκινησε το θεμα …........διακτυνιστηκε !!!