Οταν κατι το αγορασω λεγετε δικο μου. Το γραφω στα αρχικα μνμ οτι το αγορασα 50€. Δεν θα σχολιασω περι τυρεμπορα,διοτι μονο να κρινει γνωριζει. Ειναι κινεζικο,εβαλα την μαρκα και τα χαρακτηριστικα,ολα τα αλλα λογια ειναι για να αγαπιομαστε.
-
Το τετρακοπτερο μου
Θες να πεις οτι το κατασκευασες μονος σου?
ή το συναρμολογησες μονος σου?
Και εχει και 15 λεπτα πτησης?
Και μονο 50 ευρωπουλα?
με δεκαπεντε λεπτα πτησης θα πρεπει να εχει μεγαλη μπαταρια για τετοια ελαφρια κατασκευη.
Λιγες οι πληροφοριες και πολλα τα ερωτηματικα!Τις φωτογραφιες που εβαλα δεν της ειδες; Οπως το πηρα το εδειξα. Τωρα εαν θεωρεις οτι ειναι λιγες η πληροφοριες και πολλα τα ερωτηματικα,μπορω να σε απαντησω σε οτι θελεις. Διαβασες πουθενα οτι κατασκευασα μονος μου αυτο που αγορασα 50€? Θα παρακαλουσα να διαβαζετε πριν μιλατε διοτι νιωθω παρεξηγημενος με τις μομφες κατα καιρους. Δεν ειμαι ανθρωπος που θεωρω,πραττω. Οτι ερωτηση θελετε μπορω να σας απαντησω,σε θεωρηματα δεν απανταω
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
Το τετρακοπτερο μου
Καμιά μομφή εγεο,λίγο τα μπουρδουκλοσαμε στις ερωταπαντησεις.
Όπως ίσως ξέρεις με ενδιαφέρει ένα τέτοιο μαραφέτι καθώς έχω ξεκινήσει και ανάλογο θέμα προ καιρού γι αυτό εδώ μέσα.
Γιατί εξάλλου να υπαινιχθω κάτι για ένα αντικείμενο που υπάρχει σε μεγάλη γκάμα στην αγορά.
Το συγκεκριμένο παντος δεν μπορεσα να το βρω γι αυτό ζήτησα και λινκ.
Και ρώτησα για τον χρονο επειδή τα περισσότερα δίνουν περίπου 7-8 λεπτά πτήσης και αν το δικό σου δίνει πραγματικά 15 με μια δεύτερη μπαταρία ίσως να είναι μια κάποια λύση για μένα ειδικα σε αυτήν την τιμή.
Περιμένω περισσότερες λεπτομέρειες από τις δοκιμές σου.Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Το τετρακοπτερο μου
Specification
- Function: up and down, ascend, descend, forward, backward, turn left, turn right, hover, left sideward fly, right sideward fly, Camera function by selective
- Channel: 4CH
- Frequency: 2.4G
- Scale: 1:16
- Gyro: Built-in 6-Axis gyro
- Drone Battery: 7.4V 650mAh Li-Po battery with protect function (Included)
- Controller Battery: 6x AA Battery (Not Included)
- Flying Time: About 7-8mins after full charging to 110-120mins
- Control distance: about 100 meters
- Flying altitude: about 100m
- HD Camera: 0.3 Million
- Charging time: about 2 hours
- Material: Plastic
- Color: White
- Suitable Age: 14+
- Products Size: 55.0055.008.00 cm
- Box Size: 58.5015.0043.00 cm
Package
1 x LH-X6 6-Aixs GYRO 4CH Quadcopter Drone
1 x Transmitter
1 x Charger
1 x Battery
1 x Spare Parts
1 x English Manual
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Το τετρακοπτερο μου
Specification
- Function: up and down, ascend, descend, forward, backward, turn left, turn right, hover, left sideward fly, right sideward fly, Camera function by selective
- Channel: 4CH το δικο μου 6CH
- Frequency: 2.4G
- Scale: 1:16
- Gyro: Built-in 6-Axis gyro
- Drone Battery: 7.4V 650mAh Li-Po battery with protect function (Included) 900mAh
- Controller Battery: 6x AA Battery (Not Included)
- Flying Time: About 7-8mins after full charging to 110-120mins
- Control distance: about 100 meters
- Flying altitude: about 100m
- HD Camera: 0.3 Million
- Charging time: about 2 hours
- Material: Plastic
- Color: White
- Suitable Age: 14+
- Products Size: 55.0055.008.00 cm
- Box Size: 58.5015.0043.00 cm
Package
1 x LH-X6 6-Aixs GYRO 4CH Quadcopter Drone
1 x Transmitter
1 x Charger
1 x Battery
1 x Spare Parts
1 x English Manual
6 καναλια εχει αυτο που εχω και το γραφει και πανω στις φωτο που εβαλα
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
Το τετρακοπτερο μου
με ενδιαφερει ο χρονος πτησης βασικα.
Αν ειναι 15 λεπτα εστω , στο βουνο μεσα σε πυκνο απο πουρναρια 4 μετρα μεχρι να το σηκωσεις και να το κατευθηνεις θα εχει εξαντληθει ο χρονος.
Ασε που μεχρι να το μαθεις με τις δοκιμες θα εχει πεσει και η αποδοση της μπαταριας αρα ο χρονος πτησης θα ειναι εξαιρετικα λιγος.
Η καμερα δεν νομιζω να ειναι προβλημα καθως βρισκεις στην αγορα πολυ καλυτερες αρκει να αναγνωριζεται απο το λογισμικο.
Απ οτι φαινεται θα χρειαστει να περιμενω ακομη καιρο μεχρι να βρω αυτο που θελω ή να τυχω στο τζοκερ ή στο κινο καποια χρηματα να τα διαθεσω για τετοιο μαραφετι .Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ