Οτιδηποτε μου ταξουν αρκει καποια στιγμη να μου το δωσουν…..
-
Τι μηχανημα θα θελατε ?
Σακη αν και το ασχα'ι'μερ δεν απεργη σχεδον ποτε .
γενικος την κορο'ι'δια την θυμαμε σαν γκαμηλα .Το ιδιο προβλημα εχω και εγω!
Πρωσοπικα απο την αρχη που μπηκα στο φορουμ δηλωσα ηλεκτρονικος και κατασκευαστης μηχανηματων,αντιθετα με εσενα που δηλωσες ,δηλωνεις υδραυλικος και ενω πειραματιζοσουν με ρολογια led με πυλες εγινες ηλεκτρονικος με μια γεννητριουλα.
Ασε τον στομφο της Ελληνικης γλωσσας και μιλα με πραξεις και εργα. Ασχετα που δεν ξεχναω εχω και αρχεια για να μου τα θυμιζουν! Οταν θα καταλαβεις τι εγινε,θα ξυπνησεις.
Τελος τα λαθη μου τα διορθωνω ,δεν τα συνεχιζω …γι αυτο κρινε οταν βλεπεις και οχι οταν σου λενε<αυτο λεγετε πρωσοπικοτητα>
Υ.Γ δεν θα απαντησω στα μνμ σου διοτι εδω και καιρο βλεπω πως στοχευεις.....θα απαντησουν αλλοι. Οι πραξεις μου θα διξουν το αποτελεσμα .
Γλυωδης δεν εγινα ποτες,ουτε τωρα θα γινω για να εχω την ευνοια πεντε παραπανω ανθρωπων.
Αυτα,καλη συνεχεια....αυτος που ξεχνα,ξεχνιεταιΌλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
πριν 10 χρόνια Φήμη: 565 | Δημοσιεύσεις: 1,683 -
Τι μηχανημα θα θελατε ?
Ευχαριστω για τις απαντησεις των μελων!!! Θα δωσω σε λιγες μερες στην Χριστινα καποια μηχανηματα….αρκετα κιολας ωστε να τα διαχειριστη οπως θελει στην κοπη της πιτας. Εως 7 του μηνος θα τα εχει + ενα μινεορο που θα δωθει στον πλατανια....και ενα παραξενο στον δημο απο το Βολο. Γι αυτο τον λογο ηταν το μνμ μου.Καλη συνεχεια!!!
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
Τι μηχανημα θα θελατε ?
Να μπορει να δειχνει μονο μεταλα και σε τι βαθος ειναι.ευχαριστώ
πριν 10 χρόνια Φήμη: 28 | Δημοσιεύσεις: 151 -
Τι μηχανημα θα θελατε ?
Κατι που να σε πηγαινει στα 10 τετραγωνικα και μετα κατι αλλο το οποιο θα βγαζει στην επιφανειατα παντα μεχρι 2 μετρα χωρις αποκλισεις και με πληρη διαχωρισμο.απλο στην λειτουργια μικρο διακριτικο να κρυβεται ευκολα και σε χρωμα παραλαγης.
Εαν θα παρεβρεθεις στην κοπη της πιτας θα σου δωσω πρωσοπικα ενα μηχανημα μου και οδηγιες αυτου.
Τι μηχανημα θα θελατε ?
Από αποστατικά θα προτιμούσα ένα Μινεόρο ή ένα PROTECK, από τοπικά ένα Μινελαβ GPX, ενώ από ραβδοδκοπικά δε θέλω κανένα, τα πετρώματα τα σαρώνω και με τις βέργες μου χεχε…
Ενα μηχανημα τυπου Μινεορο ….εαν θες πες μου που να το στειλω την Δευτερα με το Λεωφοριο,να ερθει αμεσως.
Τι μηχανημα θα θελατε ?
φιλε για μενα οτι κε να με δωσεισ καλοδεχουμενο αφου το θελει η καρδουλασου
Μια ρουλεμανατι παραξενη βεργα…... επικοινωνησε μαζι μου με email ....να στην στειλω. dimopoulos3@yahoo.gr
Τι μηχανημα θα θελατε ?
απο τι στιγμη που ειναι δωρο δεν υπαρχη θεμα επιλογης το παιρνεις και λες ευχαριστω
android pc…..ωστε να συνδεεις την τηλ σου και να την κανεις υπολογιστη. Επικοινωνια dimopoulos3@yahoo.gr και μου λες που να το στειλω.
Τι μηχανημα θα θελατε ?
φτιαχνω και καζανακια μην το ξεχνας .
οσο για γλυωδης δεν ημουν ποτε αυτοι που ειναι φενωντε .
οσο για τη τσιχλα που εχεις ( δεν ξερετε και δεν ξερετε ) παλιωσε πετατην .
εξαλου δεν σε εβρησα απλα σου θημησα μια σου υποχρεοση = υποσχαση
που πηστευω οι ( παντελονατοι ) παντα κρατανε .πριν 10 χρόνια Φήμη: 38 | Δημοσιεύσεις: 7,276 -
Τι μηχανημα θα θελατε ?
@ΚΕΡΒΕΡΟΣ:
Eνα αποστατικο που να δουλευει, χωρις πολλα κουμπια και λαμπακια.
κατι μπορει να γινει. dimopoulos3@yahoo.gr επικοινωνησε μαζι μου αλλα να ξερεις το ποσοστο επιτυχιας δεν ειναι μεγαλο
Τι μηχανημα θα θελατε ?
φτιαχνω και καζανακια μην το ξεχνας .
οσο για γλυωδης δεν ημουν ποτε αυτοι που ειναι φενωντε .
οσο για τη τσιχλα που εχεις ( δεν ξερετε και δεν ξερετε ) παλιωσε πετατην .
εξαλου δεν σε εβρησα απλα σου θημησα μια σου υποχρεοση = υποσχαση
που πηστευω οι ( παντελονατοι ) παντα κρατανε .Την υποσχεση μου την κρατησα….αλλοι δεν την κρατησαν για να γνωριζεις.
Τι μηχανημα θα θελατε ?
@metal:
τι εγινε ρε παιδια τα χριστουγγενα περασαν,ακομα ο αι βασιλης μηραζει δωρα?
εμενα αντρικο θα μου στειλεις τιποτα η θα με αφησεις παραπονουμενο?Ενα μπουκαλι ξυδι …...για τις κακες σου και ενα μπουκαλι τσιπουρο για τις καλες σου....Αυτα μπορω! Κηφισο η πεδιο αρεως?
Τι μηχανημα θα θελατε ?
@egeo:
Ευχαριστω για τις απαντησεις των μελων!!! Θα δωσω σε λιγες μερες στην Χριστινα καποια μηχανηματα….αρκετα κιολας ωστε να τα διαχειριστη οπως θελει στην κοπη της πιτας. Εως 7 του μηνος θα τα εχει + ενα μινεορο που θα δωθει στον πλατανια....και ενα παραξενο στον δημο απο το Βολο. Γι αυτο τον λογο ηταν το μνμ μου.Καλη συνεχεια!!!
…δεν πολυ γραφω εδω, αν και 24 ωρες το 24ωρο σας διαβαζω... ειχα αλλη γνωμη για σενα... οντος αλλαξα νγωμη για σενα , μπραβο...συνεχισε Αντρικο...
πριν 10 χρόνια Φήμη: 20 | Δημοσιεύσεις: 368 -
Τι μηχανημα θα θελατε ?
@metal:
ασε το ξυδι και στειλε το τσιπουρο!!
αλλα αν το εχεις φτιαξει εσυ με τα χερακια σου, καλητερα μην το στελνεις γιατι με βλεπω να με στελνεις αδιαδαστο χαχαχαχα…Απο φιλο παραγωγο ειναι…δεν ξερω να κανω τσιπουρο παρα μονο να πινω.Πεδιο Αρεως η Κηφισσο? στειλε email ονοματεπωνυμο
καλο βραδυΌλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
Τι μηχανημα θα θελατε ?
καλο βραδυ και με συνχωρητε.Επικοινωνηστε μαζι μου
εδω μπορειτε να βρειτε και το τηλ μου http://e-georadar.blogspot.gr/
Παρακαλω ομως μονο μηνυματα
Τι μηχανημα θα θελατε ?
καταρχην θα ηθελα να μαθω αν ο ακης πηρε το δωρο.
δευτερον να ζητησω ενα συγνωμη απο τον egeo γιατι του ειχα πει οτι θα επικοινωνησω μαζι του πριν τα χριστουγεννα για να παρω ενα μηχανημα που το προσφερε για την κληρωση. μονος του προσφερθηκε και επικοινωνησε μαζι μου, αλλα εγω δεν ευκαιρησα να κατεβω θεσ/νικη και στην συνεχεια το ξεχασα. συγνωμη και παλι!
τριτον ευχαριστουμε για την κινηση σου.
τεταρτον οταν καποιος βγαινει και κανει δωρο κατι οτι και αν ειναι αυτο δεν πρεπει να τον περνουμε απο τα μουτρα και να τον κρινουμε για το παρελθον του. ολοι κανουμε λαθη, το θεμα ειναι να τα αναγνωριζουμε και να τα διορθωνουμαι.πριν 10 χρόνια Φήμη: 434 | Δημοσιεύσεις: 17,160 -
Τι μηχανημα θα θελατε ?
Δινεις δωρα νυχτιατικα και οι ημερησιοι μενουμε απ εξω.εγω θελω η ενα γεορανταρ βλφ η ενα ηλεκτρονικο ραυδοσοπικο να ψιλοδουλευει.προτιμηση στο πρωτο
πριν 10 χρόνια Φήμη: 12 | Δημοσιεύσεις: 341 -
Τι μηχανημα θα θελατε ?
@egeo:
Εαν καποιος σας ελεγε οτι μπορει να σας κανει ενα δωρο….τι μηχανημα θα του ζητουσατε η τι μηχανηματα?
Το νημα και η ερωτηση με αφορα διοτι σκοπευω να κανω μια παρομοια πραξη στο προσεχες μελλον. Αυτο το αναφερω για να μην παρεξηγηθωΕίμαι και εγώ μέσα;
πριν 10 χρόνια Φήμη: 127 | Δημοσιεύσεις: 450 -
Τι μηχανημα θα θελατε ?
@egeo:
Παρακαλω ομως μονο μηνυματα
Αντρεα αχ αυτο το ηλεκτρομετρο που παιζει στο ytub ειναι the best
πριν 10 χρόνια Φήμη: 27 | Δημοσιεύσεις: 1,369 -
Τι μηχανημα θα θελατε ?
@egeo: