Μαλιστα!!!!και αυτο που λένε να πάω χάρτες στην εφορία αρχαιοτήτων κτλ κτλ???
-
Νέο Μέλος με ερωτήσεις
**
Οχι Τακη ουτε αυτο.Το γραφει καθαρα οτι το παρων ενγραφο δεν νομιμοποιεί ουτε την κατοχη ουτε την χρηση.**ναι τώρα το είδα Σπύρο έχεις δίκιο
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Νέο Μέλος με ερωτήσεις
Μπερδεύομαι παιδια πολύ με τον ήχο…Θέλει πολύ δουλεία και εξάσκηση για να βγάλεις άκρη...αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!!!!καμιά συμβουλη σε τι mode να το βάζω για να μπορώ να διακρίνω πιο καθαρά τον ήχο...έχει κανεις να προτείνει?
Μπάσος ήχος= σίδηρος, πρίμος ήχος= ευγενές κ.λ.π αλλά μη δίνεις και πολύ σημασία θα περάσουν χρόνια για να μπορείς να αγνοείς και να προσπερνάς στόχο μόνο από τον ήχο. Μην ξεχνάς ότι μπορεί να χτυπήσει κάτι σιδηρούχο (π.χ. μεταλικό κουτάκι και να ακούσεις μπάσο ήχο) που μέσα να περιέχει ευγενή (κινεζούλες). Τη σκουριά επίσης θα την ακούς ως ευγενές μέταλλο. Υπομονή θέλει και σιγά σιγά θα το μάθεις το μηχανάκι. Για το mode θα έλεγα να ψάχνεις για όλα τα μέταλλα και όταν εντοπίζεις στόχο, τότε να τον ψάχνεις με κάποιο άλλο που κάνει διαχωρισμό στα μαγνητικά και μη μαγνητικά.
-
Νέο Μέλος με ερωτήσεις
Χθες βράδυ ηταν η πρώτη μου δοκιμή έξω σε παραλία…χτυπούσε έτσι πότε βαριά ποτε πιο ελαφρια να το πω...φυσικά τσιγκακια και κερματάκια είχε ένα συνεχές χτύπημα, να μου πεις η άμμος έχει και χιλιοστό και κάτι ασε που ηταν σκοτάδι και δε μπορουσα να δω την οθονη τι μου έγραφε...πιστευω οτι στο βουνο θα ειναι λιγο καλύτερα δε εχω παει ακομα και σιγουρα οταν παω και καποια στιγμή μέρα απλά φοβάμαι διχως τα χαρτιά στα χέρια μου...και πάνω που είχε πιαστεί το χέρι απο το βάρος και διαμορφονα τον ηχο μεσα μου ήρθε τοσο κοσμος στη παραλία νυχτιατικα και τα μάζεψα και εφυγα!!!!μαμωτο δε προλαβα να το χαρώ!!!!
Πια η διαφορά τους vlf με το gpr??
-
Νέο Μέλος με ερωτήσεις
Οτι σχεση εχει ο γαιδαρος με την πορτοκαλαδα τετοια σχεση εχουν αυτα μεταξυ τους
Δεν ειναι για σενα ακομα αλλα ουτε για το χομπυ σου
Λαθος ξεκινησες το ψαξιμο
Φτιαξε ενα μινι ρηχο δοκιμαστηριο με κερματα και αχρηστα μικρα και πειραματισου εκει
Μονο ετσι θα αρχισεις να ξεχωριζεις τους ηχους και μετα ερχεται η παραλια και το βουνο -
Νέο Μέλος με ερωτήσεις
Παιδιά καλημέρα!!!!
τι κάνετε??
Μια ερώτηση έχω, έστειλα τα χαρτιά μου στο υπουργείο Πολιτισμού στις 30 Ιουνίου πότε θα μου στείλουν πίσω την επιστολή καταχώρησής?? περνάει ο μήνας? ή έτυχε και Αύγουστος μέσα στις άδειες και έχει πάει πίσω??? Να πάρω κάπου τηλέφωνο? και εαν ναι..που?Σας ευχαριστώ πολύ!
-
Νέο Μέλος με ερωτήσεις
Μα δε θα το πιστέψετε με το που εγραψα το μήνυμα εδώ χτυπησε την πορτα η μητέρα μου και μου έδωσε την αλληλογραφία μου και ηταν μέσα και το χαρτί απο το υπουργείο!!!!!τυχερό στο σαιτ σας παιδια!!!!!τωρα πρεπει να ετοιμάσω τα αλλα εγραφα!!!!
Απλα το τημ που μας παρακολουθει ειναι σβελτο.