μαλιστααααααααααα,καλα καθιστε εσεις; να ανεβασετε κιαλο το φωρουμ ,,φευγω εγω ,,,δεν ξαναγραφω δηλαδη,,,κταβακια ειστε μπροστα μου που θελετε να βρυτε και λιρες κιολας που αμβηβαλο αν πιγατε σε κανα βουνο ,,που αμα,τυχη και πατε 2 ειναι τα σιγουρα ,,δεν θα βρητε λιρες ,και το οτι θα πεδηκλοθυτε ,,κουτσκια αυφου δεν εχετε ιδεα απο τετοια ουτε που παν τα 5 ,τη ασχολιστε ,απο το σπιτη με το κομπιουτερ ,,το πολυ πολυ να πετε σε κανα μερια εκει κοντα που μενετε ,,,σε μερος που να περκαρι η κουρσα κοντα ,,να ξεχεσετε ,μια φωρα τον χρονο ,,αυτα ισχηουν για μερικους ,κλανομαγκες εδω μεσα ,,,,,εγω το ξαναλεω ,,,,στα λεφτα υπαρχουν πνευματα ,πνευματα ειναι ψυχες ανθροπον ,,που για διαφορους λογους ,εμηναν στη γη ,,οπος πχ ,,σκοτοθυκαν πριν την ορα που ηταν γραμενο να φυγη η ψυχη ,,,εγω θελο να με πιστεψετε ,,μιλο σοβαρα ,ειναι αποδηδηγμενο αυτο πολλες φωρες ,,,τορα θα σας πο ενα τελευτεο να καταλαβετε λιγο ,,,,,,εγω λιγοι εδω μεσα το ξερουν καλα ποσο περπατημενος ειμαι ,,,και ηδα και ακουσα πολλα ,,πιστευω κι καπιοι αλοι εδω θα ακουσαν ,,,κοιτατε ,,παω καποτε με 3 γνοστους ,σε δουλια ,που αυτοι ειχαν τον ιδιο τον καπετανιο ,μαζι που τα εβαλε ο ιδιος ,,μολις πλησιαζουμε το μερος στα περιπου 100μ,την στηγμη που πηγενε ο γερος να πη οτι ,,πχ,,φτανουμε σε λιγο ,ειναι σε κινα τα βραχια ,,,,,οχ ,δεν ειμαι καλα ζαλιζομαι ,κτλ ,,αλος παθενε εμβραχμα ,,ολα αυτα γηνοντε ,,γιατι ο ανταρτης ειχε σκοτοση εκει τους αλους 1,3 ,4 ,ποσοι ηταν ,και μολις πλησιαζε το μερος τον τρογαν να το πο ετσι ,τα πνευματα ,,αλος που θυμαμε τον πιαναν τα κλαματα ,κι δεν εδηχνε που ηταν ,,,απο τα πνευματα ,της ψυχες δηλαδη ,,γινοντε αυτα ,,αλες ιστοριες λενε πος ,,,,εχει ο γερος λιρες και δεν της δηνη ουτε στα παιδια του κτλ ,,,τα εχει για το κομα κτλ ,,,πιο κομα ,,ρε πιο κομα ,,,,τη συνβενη κι γερος ,,,δεν λεει στα παιδια του που τα εβαλε να πανε να τα παρουνε ,,,,,γιατι ,,το πνευμα ,,επικινονη ,,με τον γερο μεσου ονοιρου ,,,και φανταζεστε την θα εβλεπε ,,,,πχ ,,,οτι πηγαν τα παιδια του να της παρουν ,κι οτι ταχα ,παρουσιαστηκε ο τοτε σκοτομενος ,,και σκοτοσεβ τα παιδια κτλ ,,πχ,,που να τολμηση να τα πη ,,αυτο ,το εχω σηζητηση με συγκεκριμενο καπετανιο ,,,ειναι πολλα ,,δεν μπορω να γραψω αλο ,,,πρεπη να σας μαζεψω ,,σε γυπεδω μπασκετ ,,και να σας μιλαο ,,2 μερες ,,,τοτε μονο θα μπητε βαθια στο θεμα λιρες ,,,
Βάλε και 'συ ρ'αδερφέ τα πράγματα σε μια σειρά! Εδω μέσα εχουν καεί πολλα ατομα απ'αυτα,και πρώτος και καλύτερος εγώ! Πες μου πως γίνεται εσεις που έχετε αυτου του είδους επικοινωνία,να βρίσκετε τα πάντα,μα τα ΠΑΝΤΑ! μα ποτε που εινε τα λεφτά? (απο δική μου εμπειρία). Πες μας να ξέρουμε,σε μια απόκρυψη που <φυλάσσεται>, έχουμε ραβδοσκοπική ένδειξη? τουλάχιστον απο μακριά? Πως πρέπει να πιάσουμε μια δουλειά τέτοια?
Το να λεμε ιστορίες,και εγω μίλησα με αγγελο ή με νεράιδα ή με ξωτικό,πως θα με βοηθήσει εμένα που ναι,ισως να 'χω και γω τέτειες μπερδεμένες δουλειές ??