τσως ποτε οι νεοι δεν θα ζησουν τα βιωματα των παλιων,και ειδικα σε αυτους που η μορφωση σταματησε λογω καποια κτηνιατρικης η αγροτικης εργασιας στην εκτη δημοτικου
ισως δεν εχετε καταλαβη οτι η ελλαδα δεν ειναι μονο η αθηνα-θεσσαλονικη,αλλα υπαρχουν και τα μικρα χωρια που ακομα το ιντερνετ δεν μπορει να φταση,και δεν ειναι λιγα αυτα
τσως δεν βιωσατε οπως αυτοι την θρησκευτικη προπαγανδα που υπαρχει και μεσα και εξω απο τις πολεις,και να εισαι δεικτικος στην προληψη και στα κακα πνευματα,στα ματιασματα και τα διαβασματα
μην κατηγορειτε κανεναν για τα πιστευω του στην παραφυσικη λειτουργεια του χομπυ
μηπως η ραβδοσκοπια δεν ανηκει στα παραφυσικα φαινομενα?
το μυαλο του ανθρωπου ειναι μια αχανης αβυσσος και δεν γνωριζη κανεις πως λειτουργει,και ποτε δεν ονοματιζεις καποιον για τα πιστευω του,η το τι διδασκη στον χωρο
υπαρχουν και χλευαστες αλλα και μαθητες,σεβαστειται τους ολους,η κοντρα δημιουργει περιεργεια και η περιεργεια μας ωθει στην ζητηση του αγνωστου
-
Ειναι φαινομενο,,
-
Ειναι φαινομενο,,
Θελει θαρρος για να πεις ορισμενα πραγματα όπως τα νιώθεις όπως τα βιωνεις αν όχι όπως είναι. Ο antronikos είναι ενας από εκεινους που δε διστασε να το κανει για να βοηθησει τους γυρω του. Και το λεω όχι κρινοντας κατά ποσο αληθινα είναι όλα εκεινα που λεει αλλα από το αντικτυπο που εχουν όλα αυτά στον κοσμο που τα ακουει.
Πραγματικα θελει θαρρος.
Ότι κατι παιζει με τους θυσαυρους και αυτό που συσωρευουν πανω τους είναι σιγουρο.Το ποιος μπορει και το πως είναι το ζητουμενο.
Τελικα μηπως οσο κανεις ανεβαινει τη σκαλα αντιλαμβάνεται και νεα πραγματα αλλα και δυσκολιες οι οποιες εως τοτε του ητανε αγνωστες;
Παντως ο ανθρωπος με τη σκεψη του και το λογισμο του επιδρα και μπορει και μεταβαλει το φυσικο κοσμο γυρω του.Η επιστημη δε μπορει να το αποδειξει αλλα τα αποτελέσματα μιλανε από μονα τους. -
Ειναι φαινομενο,,
τσως ποτε οι νεοι δεν θα ζησουν τα βιωματα των παλιων,και ειδικα σε αυτους που η μορφωση σταματησε λογω καποια κτηνιατρικης η αγροτικης εργασιας στην εκτη δημοτικου
ισως δεν εχετε καταλαβη οτι η ελλαδα δεν ειναι μονο η αθηνα-θεσσαλονικη,αλλα υπαρχουν και τα μικρα χωρια που ακομα το ιντερνετ δεν μπορει να φταση,και δεν ειναι λιγα αυτα
τσως δεν βιωσατε οπως αυτοι την θρησκευτικη προπαγανδα που υπαρχει και μεσα και εξω απο τις πολεις,και να εισαι δεικτικος στην προληψη και στα κακα πνευματα,στα ματιασματα και τα διαβασματαμην κατηγορειτε κανεναν για τα πιστευω του στην παραφυσικη λειτουργεια του χομπυ
μηπως η ραβδοσκοπια δεν ανηκει στα παραφυσικα φαινομενα?
το μυαλο του ανθρωπου ειναι μια αχανης αβυσσος και δεν γνωριζη κανεις πως λειτουργει,και ποτε δεν ονοματιζεις καποιον για τα πιστευω του,η το τι διδασκη στον χωρο
υπαρχουν και χλευαστες αλλα και μαθητες,σεβαστειται τους ολους,η κοντρα δημιουργει περιεργεια και η περιεργεια μας ωθει στην ζητηση του αγνωστουΠολύ ωραίο αυτό που εκφράσατε!
Μια προπαγάνδα με ρίζες στο σκοτεινό μεσαίωνα, η οποία εξακολουθεί να υπάρχει από ανθρώπους που με ελαφρά τη καρδία τη διαιωνίζουν για να έχουν υπόσταση μια που δεν έχουν να προβληθούν με κάτι άλλο
Συγχνώμη που ασχολήθηκα με το θέμα, δεν θα εξακολουθήσει εκ μέρους μου -
Ειναι φαινομενο,,
Tελικα υπαρχει πολυ αγνωστο γυρω μας….λιγα πραγματα γνωριζουμε καθως δεν μπορουμε με τα αισθητηρια που διαθετουμε σε καμια περιπτωση να αντιληφθουμε εστω και λιγο καπια πτυχη της αληθηνης πργματικοτητας . Στην καλυτερη περιπτωση ξερουμε καπια συμπερασματα που εχουν καταληξει μεσα στην στραβομαρα τους καπιοι συνχρονοι επιστημονες που και αυτα αυριο μπορει να αλλλαξουν .Αυτη της φυσικης ειναι η δευτερη πραγματικοτητα αφου πρωτη ειναι αυτη που βλεπουμε με τα οργανα που εχουμε σαν ανθρωποι . Ετσι μικροι που ειμαστε μικρες και οι σκεψεις μας καθω ετσι παιρνουν μορφη μολις περασουν στην διασταση μας - θεοι προφητες αγιοι μαζι με δαιμονες πνευματα που μπορουν να βοηθησουν η να κανουν κακο...Το εργαλειο η πιστη που εχει τον μηχανισμο να κανει θαυματα.
Οχι φιλε δεν ειναι μηχανισμος απο τον σκοτεινο μεσαιωνα ουτε προπαγανδα ειναι η ιδια η θρησκεια που λεει ζητατε και θα παρεται ....ειναι απο την εποχη του ομηρου γνωστο......διχως τους θεους ο ανθρωπος ειναι ενα τιποτα... -
Ειναι φαινομενο,,
Στο μεσαιωνα βαλανε τα πραγματα να βρασουν στο ιδιο καζανι και οι φοβισμένοι μαζι με τους σκεπτικιστες εστειλαν στην πυρα τη γνωση.
Χαμενη γνωση που ερχεται παλι στο προσκηνιο κοματακι κοματακι για να δεσει και να μπορεσει να ξαναστοιχειοπηθει ώστε να μπορει να μελετηθεί από τους μεταγενεστερους ολοκληρωμενη και παλι.
Το θεμα είναι ότι αυτά τα επιμέρους κοματακια που θα δεσουν το παζλ είναι τοσο διάσπαρτα πλεον που όπως βλέπετε θα χρειαστεί μεγαλος αγωνας ώστε να ερθουν στην επιφανεια γιατι περα του ότι είναι κρυμενα αναμεσα σε σκουπίδια υπαρχουν και ολοι εκεινοι που με τη σταση τους αποθαρρυνουν αυτους που θελουν να δωσουν ή εστω αυτό το λιγο που εχουν να προσφερουν.Και λεγοντας παραπανω για χαμενη γνωση δε μιλαω για μαγειες ή κακοβουλες πρακτικες που βλαπτουν τους συνανθρωπους μας ή το κοινωνικο συνολο γενικοτερα αλλα και οποιαδήποτε άλλη βαθμιδα ζωης στον κοσμο που ζουμε. Απλα είναι αληθειες και τροποι να κανεις πραγματα όπως ανακαλυφθηκαν εξελιχθηκαν από τον ανθρωπο στην παροδο των αιωνων και που φτασανε καποτε σε τετοιο επιπεδο από μερικους που για τους υπολοιπους φανταζαν και φανταζουν ως επιστημονικη φαντασια.
-
Ειναι φαινομενο,,
Tελικα υπαρχει πολυ αγνωστο γυρω μας….λιγα πραγματα γνωριζουμε καθως δεν μπορουμε με τα αισθητηρια που διαθετουμε σε καμια περιπτωση να αντιληφθουμε εστω και λιγο καπια πτυχη της αληθηνης πργματικοτητας . Στην καλυτερη περιπτωση ξερουμε καπια συμπερασματα που εχουν καταληξει μεσα στην στραβομαρα τους καπιοι συνχρονοι επιστημονες που και αυτα αυριο μπορει να αλλλαξουν .Αυτη της φυσικης ειναι η δευτερη πραγματικοτητα αφου πρωτη ειναι αυτη που βλεπουμε με τα οργανα που εχουμε σαν ανθρωποι . Ετσι μικροι που ειμαστε μικρες και οι σκεψεις μας καθω ετσι παιρνουν μορφη μολις περασουν στην διασταση μας - θεοι προφητες αγιοι μαζι με δαιμονες πνευματα που μπορουν να βοηθησουν η να κανουν κακο...Το εργαλειο η πιστη που εχει τον μηχανισμο να κανει θαυματα.
Οχι φιλε δεν ειναι μηχανισμος απο τον σκοτεινο μεσαιωνα ουτε προπαγανδα ειναι η ιδια η θρησκεια που λεει ζητατε και θα παρεται ....ειναι απο την εποχη του ομηρου γνωστο......διχως τους θεους ο ανθρωπος ειναι ενα τιποτα...Πολύ σωστη η τοποθετηση.
-
Ειναι φαινομενο,,
Ο Παισιος οπως και αλλοι γεροντες ειχαν τη δυναμη και μονο που θα σε εβλεπαν να σου πουν καλως τον Παναγιωτη,αυτο για το οποιο ηρθες ειναι ετσι και ετσι..σου λενε πραγματα που δεν γινεται να τα γνωριζει καποιος αλλος εκτος απο σενα!!! δηλαδη πιστευεται οτι αν σε ενα τετοιο γεροντα τον ρωτουσες που εχει λεφτα,θα σου απαντουσε???? και ας εχει τη δυναμη να το κανει!!!μην μπερδευεται το χαρισμα που δινει ο θεος σε ενα ανθρωπο με το χαρισμα που εχει καποιος και που βλεπει που εχει λεφτα και τα "ξεδιαβαζει" για να τα παρεις!!! Αυτο εγκυμονει πολλους κινδυνους κατα τη γνωμη μου!!
Οταν ειπε ο πλουσιος στο Χριστο τι να κανω για να με δεχτεις κοντα σου..το πρωτο πραγμα που του ειπε ο Χριστος ειναι δωσε ολα τα υπαρχοντα σου και ελα μαζι μου!!! Ποιο ευκολα περναει μια καμηλα απο την κλειδαροτρυπα παρα ενας πλουσιος στον παραδεισο!!Ολα τα παραπανω ειναι αποψη μου και δεν τα λεω για να πεισω καποιον να συμφωνησει μαζι μου, ουτε να ερθω σε αντιπαραθεση με καποιον που πιστευει το αντιθετο!!
-
Ειναι φαινομενο,,
αν και ξεφευγετε απο το θεμα καπου καπου,εγω συνεχιζω πος φορες ειδατε στα καναλια ,να σκαφουν για λιρες με αδεια κτλ ,,,και ποσες αλλες ,,που θα ξερετε .και απλα δεν το παιξαν τα καναλια ,,,ποτες μα ποτες δεν βρηκαν τον θυσαυρο ,,αναροτηθητε ,και σκεφτητε ,τη διολο ολοι λαθος καναν ,αιντε σε 20 δουλιες να καναν λαθος κτλ ,,δεν μπορη στης 100 παρουσια καναλιον ,ολοι λαθος ,,πος ετσι ειναι αιντε ολοι λαθος ,,,,οχι η καθε παρεα που αποφασηζη να σκαψη πχ,,σε πλατια ,,πχ,,,ειναι σηγουροτατη ,,φουλ σιγουρη ,,,κιομος δενννν,,δεν κανουν τοσα εξοδα ετσι για μια υποψια κτλ ,,,λοιπον για σκεφτητε ,πος μπορη να συνβενη αυτο ,,ειναι αυτο που προσπαθω να σας πο τοσες μερες ,,,,,,και ας παρω βαση ,εμενα τον ιδιο ,,,,που το εβαλα θεμα εδω με πολλες λεπτομεριες ,στο καλεσμενο ,,,τοτες η επιχηρηση ,κοστησε πολλα λεφτα ,,με παρουσια τον ιδιο καπετανιο που τα εβαλε ,,,με αδεια ,2 τσαπες να σκαβουν με φορτηγα 2 ,να μεταφερουν το χομα αλου ,,,κτλ κτλ ,,δουλια σιγουροτατη ,,,μεχρι ο γιος του καπετανιου πουλησε το σπητη να σηνεχησουμε την επιχηρηση ,,,2 μηνες τορα ,,μιλαμε για πολλα λεφτα εξοδα, ,,,η δουλια τεραστια ,,,μεχρι εκει που πλησιαζαμε ,,,εγηνε αυτο που δεν γινετε ουτε στα εργα ,,,,ξεκολισε ολο το βουνο απο τα 100μ,μακρια κι ξαναησοπεδοσε τον ολο χορω,το χρημα θαφτηκε εκει για παντα 50 μ,βαθος ,,,που να ηξερα τοτες πος συνβενη αυτο που σας λεω ,,,,,τα πνευματα ,,,
-
Ειναι φαινομενο,,
επανερχομε ,,εφτασε η ορα που πηρα την ηδοπηοιση να παο να παρω την προτη δουλια ,,,,για να δω θα μου την δωση ,,,πος πηρα την ηδηπηοιση ,,βλεπο ενα αλογο ,,ασπρο ,,,με φτερα ,,,τον γνοστο πηγασω ,,,,,ηταν σε ενα βουνο ψηλα 1500μ,,,μου χτηπαη με τα φτερα σε ενα σημειο ,,,μηλαο με τον ιδιο αξιοματικο που τα εβαλε ,,,,,και μου λεει ,,,ελα παρε ,,μολις γεμηση το φεγγαρι ,,μονος σου ,,,δεν θα τα παρης ολα ,μου λεει ,θα παρης τοσα κτλ ,,,δηλαδη ,,το 40/100,,της ποσοτητας ,η δουλια ειναι αναμεσα σε 2 τεραστιες οξιες ,,με σημαδια ,,και το μερος ειναι μακρια μου ,,6 ορες δρομος ,,,εχω παη ,,1 φορα για αναγνοριση ,,,,οπος ακριβος μου τα ηπε ,,ετσι ηταν ,,,κατα τα αλα ,,θα μαθατε πος πιασαν συναδερφους να σκαβουν στην πτολεμαηδα ,,,δεν τους ξερω πιοι ηταν ,,,αλα ,,,,ο αγγελος μου ηπε εναν της παρες ,,,,,,πος πρεπη να τον βοηθησουμε ,,,και οτι μου ηπε εκανα ,,μηλησα μαζι του ,,,και τον ηπα ,,πος εχει πεντολιρα εχει ηπαρχουν ,,αλα δεν περνοντε ,,,ηπα πνευματα ,,,,,,,ηταν το προτο εμποδιο ,κτλ ,,,,αυτο που παθαν ,,να μην ξαναεπιχηρησουν θα παθουν ζημια ,,,