ειμαι καινουργιο μελος σας χαιρετω ολους με τα οσα εχω διαβασει μεχρι τωρα με εχουν εντυποσιασει αρκετα πραγματα ,ειμαι και εγω ενα ψαχτιρι λιγα χρόνια …αυτο που μου εκανε πολύ μεγαλη εντυπωση σαν πρωτη ματια ειναι τα γραπτα - λεγομενα και θέματα και οι ιστοριες τα οδοιπορικα του ανδρονικου.για αυτο και στον τιτλο του θεματος βαζω ειναι φαινομενο...
-
Ειναι φαινομενο,,
φιλε μεταλ ,ειναι σα να μου λες εσυ εμενα ,,πος ολα ,τα οδηπορηκα μου ,,οι δουλιες που εχω παη ,,και ολα αυτα που εχω γραψη εδω τοσα χρονια ,ειναι της φαντασιας μου ,,νομιζω πος με προσβαλης ,,δυστηχως για σενα ,,ουτε με την φαντασια σου δεν μπορης εσυ να κανης αυτα που εκανα εγω ,γιατι εισε ,μια ,τριχα,απο τα ,α,,,,,,,,,,,,,,α μου,,,αι στο διαλο ,κουτσκια μεχτη σπας τα ,,,,,,,,,,,
-
Ειναι φαινομενο,,
-
Ειναι φαινομενο,,
@laki:
κάτι και από εμένα
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/10353101_819926588018716_6154533949171506628_n.jpgκαι πως να τα κρατήσεις τα μυαλά σου
http://www.topontiki.gr/photos/570x/brazilian1404229372.jpg -
Ειναι φαινομενο,,
ΘΡΥΛΟΣ .!!! καλος μας ερθεν. μη ακους κανεναν.!!!! Οτη σου προσταζη το μυαλο σου. ασκετος το αν καπιος δεν πηστεβη στα καπια φενωμενα.
Θαλεγα να ακουμε παλιους και εμπιρους περπατητες. καθε ενας εχει την """ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ""" Ας την εχει. Εσει η τρελα σου συνεχια ναλαζεις μηχανακια,
Δε σε κρεινω και γιουχαρο. μη τα κανης σε αλους. καπιο ομορφο χιουμορ δε βλαπτη ( ρωσος) Ανοιχτικε ενα θεμα ,!!! ας το σεβαστουμε. Δεν αρεση ,!! μη το ανοιγεις. Εγω το ανοιγω ,διωτη θελω νακουσω εστο καπια ΠΧ """τρελητσα""" Πρειν Με δειρης Ακουσε με. Απο καπιον αρχαιο Σοφό. :36_2_53::36_7_1::36_2_49:η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
Ειναι φαινομενο,,
φιλε μεταλ ,ειναι σα να μου λες εσυ εμενα ,,πος ολα ,τα οδηπορηκα μου ,,οι δουλιες που εχω παη ,,και ολα αυτα που εχω γραψη εδω τοσα χρονια ,ειναι της φαντασιας μου ,,νομιζω πος με προσβαλης ,,δυστηχως για σενα ,,ουτε με την φαντασια σου δεν μπορης εσυ να κανης αυτα που εκανα εγω ,γιατι εισε ,μια ,τριχα,απο τα ,α,,,,,,,,,,,,,,α μου,,,αι στο διαλο ,κουτσκια μεχτη σπας τα ,,,,,,,,,,,
Κωστα μη συνεριζεσαι το γραμμενο… κατα βαθος ειναι καλο παιδι και προσπαθει πολυ, λιγο παρορμητικος και αποτομος μονο μερικες φορες...
@metal:
τιμη μου που ειμαι μια τριχα απο τα παπαρακια σου,μιας και σηγουρα και αυτα εχουν μαγικες ικανοτητες οπως και συ….
Κωστα ο Ανδρονικος ειναι παλια καραβανα με πολλα πολλα στο κεφαλι του, εχει τον τροπο του να τα λεει οπως τα λεει… δεν μπορουμε να
συμφωνουμε με ολους και με ολα... σεβασμος ομως πρεπει να υπαρχει απεναντι στους αλλους οπως αυτο το θελουμε και μεις για μας...
στα λεω επειδη σε γνωριζω και σε θεωρω φιλο μου, μη με παρεξηγεις... Αιντε ειστε και συνονοματοι!PS
-
Ειναι φαινομενο,,
ειμαι καινουργιο μελος σας χαιρετω ολους με τα οσα εχω διαβασει μεχρι τωρα με εχουν εντυποσιασει αρκετα πραγματα ,ειμαι και εγω ενα ψαχτιρι λιγα χρόνια …αυτο που μου εκανε πολύ μεγαλη εντυπωση σαν πρωτη ματια ειναι τα γραπτα - λεγομενα και θέματα και οι ιστοριες τα οδοιπορικα του ανδρονικου.για αυτο και στον τιτλο του θεματος βαζω ειναι φαινομενο...
Καλως ηρθες φιλε…
PS
-
Ειναι φαινομενο,,
@metal:
επιδη ειναι παλιος τι????
οι παλιοι ειναι και απαραιτητα καλα ψαχτηρια??
θα σου πω τουτο με οσους παλιους εχω παει να μηλεισω για να παμε για δουλεια, αρχιζουν για γουρουνες με χρυσα γουρνοπουλα και αλλα τετοια τρελα,και κοβω περα.
η δουλειες και τα λεφτα βγενουν με πολυ κοπο και τρεξιμο,το ξερεις και το ξερω πολυ καλα…
οσο το αν εχει πολλα στο κεφαλι του ολοι μας εχουμε φιλε,αλλα δεν καθομαστε να ξεσπασουμε εδω μεσα,δεν μας φταινε τιποτα η αλλη!!!
ΣΕΒΑΣΜΟΣ κερδιζεται δεν χαριζεται βαση ηλικιας.Ο σεβασμος κερδιζεται εφοσον αποδιδεται ειναι η γνωμη μου…
PS
-
Ειναι φαινομενο,,
Μια κουβεντα φτανη , Ακομα και τον παλιο να καταλαβης. ετρεξα με μεγαλους Ανταρτες παραμιθαδες οπου στο εμφιλιο κουβαλουσαν 18χρ παιδια κασες , οταν γειρισαν μετα 60χρ. ψαχναν τα λιμερια οπου το τοπιο αλαξε πολη.νομηζωντας οτη λιρωνια. Πας διο φορες και τους σταματας.
ας γραφη οτι θε ο καθε εδω. μεχρη το οριο να κρεινη το ΦΟΡΟΥΜ κατα ποσο στεκι.η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
Ειναι φαινομενο,,
@metal:
επιδη ειναι παλιος τι????
οι παλιοι ειναι και απαραιτητα καλα ψαχτηρια??
θα σου πω τουτο με οσους παλιους εχω παει να μηλεισω για να παμε για δουλεια, αρχιζουν για γουρουνες με χρυσα γουρνοπουλα και αλλα τετοια τρελα,και κοβω περα.
η δουλειες και τα λεφτα βγενουν με πολυ κοπο και τρεξιμο,το ξερεις και το ξερω πολυ καλα…
οσο το αν εχει πολλα στο κεφαλι του ολοι μας εχουμε φιλε,αλλα δεν καθομαστε να ξεσπασουμε εδω μεσα,δεν μας φταινε τιποτα η αλλη!!!
ΣΕΒΑΣΜΟΣ κερδιζεται δεν χαριζεται βαση ηλικιας.Για το <πολλα πολλα στο κεφαλι του> εννοω τις εμπειριες που εχει στα τοσα χρονια ψαξιματος μιας και θα μπορουσε να ειναι πατερας σου φιλε… δεν εννοω για τις σκοτουρες του καθενος.
Δεν εχω σκοπο να κανω τον διαιτητη... προσωπικα αν εχω αντιθετες αποψεις με καποιον σε καποιο θεμα δεν
μπαινω σε κοπο σχολιασμου των λεγομενων του, δεν θα ασχοληθω καν... ποσο μαλλον να κανω και χαρακτηρισμους
απο δω και απο κει, εκτος και αν τρεχει μια συζητηση ομαλη και θετικη πανω σε ανταλλαγες αποψεων.
Τεσπα... καντε οτι σας φωτηση ο Θεος!PS
-
Ειναι φαινομενο,,
Καλος ηρθες αγαπητε φιλε…
πιστη,καθαρο μυαλο και ορεξη για κασμα...και εχει ο θεοςειμαι καινουργιο μελος σας χαιρετω ολους με τα οσα εχω διαβασει μεχρι τωρα με εχουν εντυποσιασει αρκετα πραγματα ,ειμαι και εγω ενα ψαχτιρι λιγα χρόνια …αυτο που μου εκανε πολύ μεγαλη εντυπωση σαν πρωτη ματια ειναι τα γραπτα - λεγομενα και θέματα και οι ιστοριες τα οδοιπορικα του ανδρονικου.για αυτο και στον τιτλο του θεματος βαζω ειναι φαινομενο...
-
Ειναι φαινομενο,,
Eιναι τελικα αυτό που ειχα πει στο άλλο θεμα.
Ο antronikos πηγε και ανοιξε θεμα το οποιο στους πολλους φανταζει επιστημονικη φαντασια οποτε ανοιξαν οι ασκοι του Αιολου.
Και υστερα γυριζουν και σου λενε ότι εισαι κρυφος και δε βοηθάς και αλλα τετοια. Μαλλον τελικα μας αρεσει να ακουμε ότι τα πραγματα είναι όπως τα φανταζόμαστε εμεις.
Αυτό θελετε να σας λενε λοιπον;
Αντε δηλαδή σιγά-σιγά να ξυπνήσουμε και με τα δηθεν ορθάνοιχτα ματια μας να μη βλέπουμε περισσοτερο του μετρου.Τι να τα κανεις τα ματια φτωχε όταν δεν εχεις μυαλο;
Όχι, τελευταια καταλαβαινω ολοένα και περισσοτερο ότι δεν πρεπει να περνανε ελευθερα ορισμενα πραγματα στον κοσμο. Το να βοηθήσεις κατά αυτόν τον τροπο είναι και μανακια και λαθος.
Να σου βρω δηλαδή τα λεφτα που ψάχνεις με έναν τροπο που κοροιδευεις και δεν τον πιστευεις. Δηλαδη να σε κανω και μαγκα και ενώ με λες και μανακα.
Βρε αιντε απο'κεί…....
Η μυηση ποτε δεν ηταν και δεν είναι είναι για ολους παρα για μια πολύ μικρη μεριδα που εχει το μυαλο της ετοιμο να ακουσει.
Oι υπολοιποι να μεινετε στα γκαρετακια στα παλμικα και στην αιωνια αναζητηση αυτου που εχετε μεσα τους αλλα δε το γνωριζετε. Το σουπερ αποστατικο. -
Ειναι φαινομενο,,
Eιναι τελικα αυτό που ειχα πει στο άλλο θεμα.
Ο antronikos πηγε και ανοιξε θεμα το οποιο στους πολλους φανταζει επιστημονικη φαντασια οποτε ανοιξαν οι ασκοι του Αιολου.
Και υστερα γυριζουν και σου λενε ότι εισαι κρυφος και δε βοηθάς και αλλα τετοια. Μαλλον τελικα μας αρεσει να ακουμε ότι τα πραγματα είναι όπως τα φανταζόμαστε εμεις.
Αυτό θελετε να σας λενε λοιπον;
Αντε δηλαδή σιγά-σιγά να ξυπνήσουμε και με τα δηθεν ορθάνοιχτα ματια μας να μη βλέπουμε περισσοτερο του μετρου.Τι να τα κανεις τα ματια φτωχε όταν δεν εχεις μυαλο;
Όχι, τελευταια καταλαβαινω ολοένα και περισσοτερο ότι δεν πρεπει να περνανε ελευθερα ορισμενα πραγματα στον κοσμο. Το να βοηθήσεις κατά αυτόν τον τροπο είναι και μανακια και λαθος.
Να σου βρω δηλαδή τα λεφτα που ψάχνεις με έναν τροπο που κοροιδευεις και δεν τον πιστευεις. Δηλαδη να σε κανω και μαγκα και ενώ με λες και μανακα.
Βρε αιντε απο'κεί…....
Η μυηση ποτε δεν ηταν και δεν είναι είναι για ολους παρα για μια πολύ μικρη μεριδα που εχει το μυαλο της ετοιμο να ακουσει.
Oι υπολοιποι να μεινετε στα γκαρετακια στα παλμικα και στην αιωνια αναζητηση αυτου που εχετε μεσα σας αλλα δε το γνωριζετε. -
Ειναι φαινομενο,,
καταρχην να καλοσορισω το νεο μελος .
καλος ηρθε στο κλουβι με της ( τους ) κατι τετιο τωρα πια
μπερδευτικα και εγω .κουβεντα κανουμε και ο καθενας γραφει την αποψη του και το πηστευω του .
αλημονο αν ειχαμαι ολλοι την ιδια γνωμη και αν συμπηταν τα πηστευω μας .
αλλα εχω μια απορια αγαπητε μου !!!!!!!!
για οπιον πηστευη τα περι του ιδους καταραμενα και φυλαγμενα κ.τ.λ κ.τ.λ
και που υποτηθετε οτι αυτα τα τρεμετε και τα φοβαστε .Αντε δηλαδή σιγά-σιγά να ξυπνήσουμε και με τα δηθεν ορθάνοιχτα ματια μας να μη βλέπουμε περισσοτερο του μετρου.Τι να τα κανεις τα ματια φτωχε όταν δεν εχεις μυαλο;
Να σου βρω δηλαδή τα λεφτα που ψάχνεις με έναν τροπο που κοροιδευεις και δεν τον πιστευεις. Δηλαδη να σε κανω και μαγκα και ενώ με λες και μανακα.με τα γραφομενα σου βεβαια , θα σου υποδιξει δλδ ο Αντρονικος και ο καθε Αντρονικος το που ειναι τα λευτα και οτι του επετρεψαν οι αγγελοι να πας
να τα παρεις και ολα μελι γαλα , και εση που αυτα σε φοβηζουν και τα πηστευεις , θα πας να τα παρεις και θα τα τρως ανενωχλητος και με
ελαφραν την καρδιαν ????????????????
επηδει στα εξορκισε η πηρε το ελευθερο απο τα φαντασματακια
ο καθε ( τρεχα γυρευε τη ρολο παιζει ) ??????
εστω κιαν υποθεσουμε οτι συμβενει κατι τετιο , θα εχεις καθησυχαση την ψυχη σου οτι ειναι ολλα καλα και δεν θα συμβει τιποτα ????????
( για οσους τα πηστευουν δλδ )ειμαστε σοβαροι ?? παμε καλα ?? μηπως τα πολλα παραφυσικα και το διαβασμα
μας ψιλοσαλεψαν λιγο , η φτεει η κρησητη να πω αντε καλο καλοκαιρι και καλλους εξορκησμους .