1. Όταν ζούσε ο πατέρας μου ο συχωρεμένος, ο αδελφός μου τον πίεζε πάρα πολύ να του πει που υπήρχαν κίτρινα. Ο πατέρας μου του έλεγε: ψείρες είχαμε όχι λίρες. Μία φορά με έπιασε και μου είπε: Μην ακούς τι λένε. Μόνο στην σπηλιά του … υπάρχουν σίγουρα λεφτά, τα οποία όμως δυστυχώς δεν μπορείς να τα πάρεις ούτε εσύ αλλά και κανένας άλλος αν δεν κάνω λάθος. Τι εννοείς τον ρώτησα. Τα φυλάει ο … Έστειλα τον … ο οποίος είναι χότζας- μάγος ή όπως θέλετε πείτε τον που έφυγε τρέχοντας από τον φόβο του την πρώτη φορά. Τον πίεσα πολύ και πήγε για δεύτερη φορά, αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Του ζήτησα να μου πει λεπτομέρειες και μου είπε επί λέξει: Όταν ξεκίνησε να πάει ήταν νύκτα . Ο καιρός ήταν ιδανικός. Όταν όμως έφτασε κοντά στο σημείο ο καιρός άλλαξε δραματικά προς το χειρότερο. Σηκώθηκαν σύννεφα φυσούσε αέρας πολύ δυνατός στα καλά καθούμενα. Ο … επέμενε να πλησιάσει αλλά μάταια. Από μια στιγμή και έπειτα αισθανόταν ότι τον έδερναν στο πρόσωπο. Φοβήθηκε τόσο πολύ, που είπε στον πατέρα μου ότι δεν ξαναπηγαίνει σ΄αυτό το μέρος και ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα συγκεκριμένα χρήματα. Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης το … είναι όνομα και τίποτε άλλο.
2.Πήγαμε σε μία δουλειά . Είμαστε 4 άτομα με 2 μηχανήματα ένα τοπικό και ένα αποστατικό. Σε κάποια απόσταση από τον υποτιθέμενο στόχο ο χρήστης του αποστατικού μας λέει: εκεί είμαστε 99,99% και μας έδειξε κάποια κατεύθυνση. Προχωρήσαμε λίγο ακόμη και ξαφνικά ενώ τα μηχανήματα ήταν ανοικτά το αποστατικό έκλεισε-έσβησε. Ο χρήστης αναρωτήθηκε: τι να συμβαίνει άραγε? Προσπάθησε να το ανοίξει αλλά δεν τα κατάφερε. Πίσω μας στα 5-6 m ήταν μία πέτρα ύψους 40cm περίπου. Γύρισε κάθισε πάνω στην πέτρα και προσπάθησε ν΄ανοίξει το μηχάνημα. Τα κατάφερε. Ξεκινήσαμε πάλι για τον στόχο, αλλά και πάλι το μηχάνημα έκλεισε στο ίδιο ακριβώς σημείο, που έκλεισε και την προηγούμενη φορά. Το τοπικό ήταν πάντα ανοικτό. Δεν έκλεισε ποτέ. Ο χρήστης του αποστατικού συνέχισε τις προσπάθειές του από διαφορετικά σημεία , αλλά και πάλι δεν κατόρθωσε τίποτε. Στο τέλος εξουθενωμένος ζαλίστηκε και έπεσε κάτω. Τον πήραμε και τον πήγαμε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι πέρασε ευτυχώς μικρό εγκεφαλικό. Όταν συνήλθε για τα καλά μας είπε ότι τα λεφτά ήταν διαβασμένα-δεμένα – στοιχειωμένα, όπως θέλετε πείτε τα και δεν μπορούν να παρθούν, παρά μόνον από κάποιον αγαθό – αμόλυντο, γιατί έτσι θα ησυχάσουν οι βασανισμένες ψυχές των ανθρώπων που σκοτώθηκαν εξ αιτίας του ¨θυσαυρού¨ και περιφέρονται στην περιοχή.
Ευχαριστώ. Να είστε πάντοτε καλά.
-
Ειναι φαινομενο,,
-
Ειναι φαινομενο,,
@IOR:
1. Όταν ζούσε ο πατέρας μου ο συχωρεμένος, ο αδελφός μου τον πίεζε πάρα πολύ να του πει που υπήρχαν κίτρινα. Ο πατέρας μου του έλεγε: ψείρες είχαμε όχι λίρες. Μία φορά με έπιασε και μου είπε: Μην ακούς τι λένε. Μόνο στην σπηλιά του … υπάρχουν σίγουρα λεφτά, τα οποία όμως δυστυχώς δεν μπορείς να τα πάρεις ούτε εσύ αλλά και κανένας άλλος αν δεν κάνω λάθος. Τι εννοείς τον ρώτησα. Τα φυλάει ο … Έστειλα τον … ο οποίος είναι χότζας- μάγος ή όπως θέλετε πείτε τον που έφυγε τρέχοντας από τον φόβο του την πρώτη φορά. Τον πίεσα πολύ και πήγε για δεύτερη φορά, αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Του ζήτησα να μου πει λεπτομέρειες και μου είπε επί λέξει: Όταν ξεκίνησε να πάει ήταν νύκτα . Ο καιρός ήταν ιδανικός. Όταν όμως έφτασε κοντά στο σημείο ο καιρός άλλαξε δραματικά προς το χειρότερο. Σηκώθηκαν σύννεφα φυσούσε αέρας πολύ δυνατός στα καλά καθούμενα. Ο … επέμενε να πλησιάσει αλλά μάταια. Από μια στιγμή και έπειτα αισθανόταν ότι τον έδερναν στο πρόσωπο. Φοβήθηκε τόσο πολύ, που είπε στον πατέρα μου ότι δεν ξαναπηγαίνει σ΄αυτό το μέρος και ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα συγκεκριμένα χρήματα. Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης το … είναι όνομα και τίποτε άλλο.
2.Πήγαμε σε μία δουλειά . Είμαστε 4 άτομα με 2 μηχανήματα ένα τοπικό και ένα αποστατικό. Σε κάποια απόσταση από τον υποτιθέμενο στόχο ο χρήστης του αποστατικού μας λέει: εκεί είμαστε 99,99% και μας έδειξε κάποια κατεύθυνση. Προχωρήσαμε λίγο ακόμη και ξαφνικά ενώ τα μηχανήματα ήταν ανοικτά το αποστατικό έκλεισε-έσβησε. Ο χρήστης αναρωτήθηκε: τι να συμβαίνει άραγε? Προσπάθησε να το ανοίξει αλλά δεν τα κατάφερε. Πίσω μας στα 5-6 m ήταν μία πέτρα ύψους 40cm περίπου. Γύρισε κάθισε πάνω στην πέτρα και προσπάθησε ν΄ανοίξει το μηχάνημα. Τα κατάφερε. Ξεκινήσαμε πάλι για τον στόχο, αλλά και πάλι το μηχάνημα έκλεισε στο ίδιο ακριβώς σημείο, που έκλεισε και την προηγούμενη φορά. Το τοπικό ήταν πάντα ανοικτό. Δεν έκλεισε ποτέ. Ο χρήστης του αποστατικού συνέχισε τις προσπάθειές του από διαφορετικά σημεία , αλλά και πάλι δεν κατόρθωσε τίποτε. Στο τέλος εξουθενωμένος ζαλίστηκε και έπεσε κάτω. Τον πήραμε και τον πήγαμε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι πέρασε ευτυχώς μικρό εγκεφαλικό. Όταν συνήλθε για τα καλά μας είπε ότι τα λεφτά ήταν διαβασμένα-δεμένα – στοιχειωμένα, όπως θέλετε πείτε τα και δεν μπορούν να παρθούν, παρά μόνον από κάποιον αγαθό – αμόλυντο, γιατί έτσι θα ησυχάσουν οι βασανισμένες ψυχές των ανθρώπων που σκοτώθηκαν εξ αιτίας του ¨θυσαυρού¨ και περιφέρονται στην περιοχή.
Ευχαριστώ. Να είστε πάντοτε καλά.IOR.
Θα ρωτησω εσενα, και γενικα ολους οπου μπορουν να πουν την αποψη τους.
Οι βασανισμένες ψυχές των ανθρώπων που σκοτώθηκαν εξ αιτίας του ¨θυσαυρού¨ και περιφέρονται στην περιοχή, Δεν καταλαβαν οτη εσεις ειχατε καλη προθεση??? δεν σας ειδαν αγαθες μορφες?? Μηπος πανο στα νευρα οπου ""χαλουσαν "" τα μηχανηματα Ανεβικε η πειση του φιλου?? επακολουθω για εκεφαλικο?? ας δωσο και μια δικια μου ερμηνια οπου την αναφερι και ο Aδρονικος. Το τεραστιο πεδιο οπου δειμιουργει ο θησαυρος Παρεμβαλη Στη χιμικη συνθεση ολοκληρομενων των Μηχανηματων. Γιατη κανωνας λεη, μη ερεβνατε κατο απο καλοδια υψιλης τασης??
Διοτη εκει ολα τα μηχανηματα παθενουν OFF.η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
Ειναι φαινομενο,,
Eνταξι Μανιακε το πηρα το μηνημα….......................Δικο σου το καρπουζι δικο σου και το μαχαιρι.
Αλλα ενα ξεχνας τον αξιο Στρατηγο τον κανουν οι καλοι φανταροι.
Αντε γεια.
δυστυχως με αναγκάζεις να σου απαντήσω
όταν με το καλό μπήκες στο φόρουμ
και άρχισες να ποστάρεις έβλεπα 1 μέλος σοβαρό καλοπροερετο
που άπλετα έδινε και αυτό το δικό του λιθαράκι στην γνώση
σχεδόν σε θαυμάζα , είμαι σκράπας στο θέμα της ραβδοσκοπίας και εισουν 1 μικρός δάσκαλος για εμένα και σε ευχαριστώ για αυτά που έμαθα σαν γνώση από εσένα !
εδώ και λίγο καιρό παρατηρο να βγάζεις μια χολή σε διάφορα θέματα και σε αρκετά μελοι , φυσικά και σε εμένα προσωπικά
θάθελα αν γίνετε να μας εξήγησης τη έγινε και αλαξες συμπεριφορά
αν δεν το έχεις καταλάβει διάβασε μερικά τιχεα ποστ πριν 1 χρόνο και μερικά τώρασε ευχαριστώ μαι τον απόλυτο σεβασμό μου σούλης
Δεν φοβάμαι ένα στρατό λιονταριών που διοικούνται από ένα πρόβατο.
Φοβάμαι ένα στρατό προβάτων που τα διοικεί ένα λιοντάρι.Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
Ειναι φαινομενο,,
ναι ειναι καλο νακουμε διαφορες εμπιριες οπου μας συναντανε στο βουνο. οπου οπος θελη ο καθενας ερμηνευη. Πολα θα αποδωσω στον ειδιο μας το φοβο, οπου προκατελημενη και με αρνιτικες θεσεις προσεγκιζωμε το μερος. Ειχα φιλη στα 20 μου χρονια Οπου εμασταν τοτε. Στα 7 της χρ. Ειδε μησωκιμησμενη μια μορφι γυναικας στο υμησκοταδω ντιμενη λευκα. Τρομαξε. Η μορφι αυτη με νοηματα της ελεγε να μη πουληθη το κρεβατη- μεταλικη καριολα. Απο το φοβο τις αλες μερες κοιμοταν με την μικροτερη αδελφι της. λιγες μερες μετα βλεπουν το ιδιο φενωμενο. σταματησαν να κοιμουντε στο δοματιο αυτο απο φοβο. οπου η καριολα πουλιθηκε σε τσυγκανο παλιατζι. Τα ονοιρα αυτα σταματισαν. Αλλα μετα ενα χρονο ειδαν το τσιγανο με καλο φορτιγο οπου παρατησε το αλογο με καρο.
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
Ειναι φαινομενο,,
Πρεπει ολοι να καταλάβουμε το εξης.
Οι σκεπτικιστες να εμπεδωσουν ότι η ιστορια εδειξε ότι πραγματα που η επιστημη αποκαλουσε καποτε αφυσικα αδυνατα εξωπραγματικα σημερα αποδειχτηκαν και πανω σε αυτά δουλευουν.
Εάν δεν υπηρχαν θεματα και πραγματα που η επιστημη δεν ψάχνεται ακομη να τα εξηγησει δε θα υπηρχαν ανακαλύψεις και ο κοσμος γενικοτερα θα παρεμεινε στασιμος.
Η επιστημη καποτε θεωρησε υπαρκτο τον αιθερα για να μπορεσει να εξηγησει φαινομενα αργοτερα την εγκατελειψε αυτή τη θεωρια και τωρα ξαναγυριζει.Τι σημαινει αυτό;
Aδυναμια ερευνας διατύπωσης θεωριας και ότι δηποτε άλλο τα συνοδευει. Ο αιθερας είναι το ενδοιαμεσο των ενεργειων που μας περιβαλουν και που η υπαρξη τους όπως και η μεταδοση τους είναι τελικα αποδεκτη ακομη και από την επιστημη.
Θελω γενικοτερα να πω ότι πραγματα που μιλανε εκ του αποτελέσματος μπορει η επιστημη να μη μπορει να τα εξηγησει σημερα και να το κανει αυριο ή μεθαύριο κ.ο.κ..
Δηλαδη να μη βαζουμε τα μυαλα μας να σκέφτονται κολημενα ενισχύοντας τη βλακεια τους που λεει οτιδήποτε δε μπορούμε να αποδειξουμε σημερα δεν ισχυει κιολας γιατι ερχεται η στιγμη που αλλαζουν το παραμυθι και τα απίστευτα και τα παράδοξα όχι μονο αποκαλύπτονται και αποδεικνύονται αλλα και χρησιμοποιούνται.
Σκεφτείτε τι μπορει να κανει κανεις με ένα smartphone και ποιος θα τα πιστευε όλα αυτά πριν 40 χρονια που δεν είναι και τοσο μακρινη περιοδος.Τι να πουμε δηλαδή; Για τα gps για το ιντερνετ που το εχεις παντου για τη βιβλιοθηκη που κουβαλας μαζι σου για τη φωτογραφικη που καποτε επρεπε να την κουβαλας σαν εξτρα συσκευη;
Εάν οσοι σκέφτονται ετσι αρνητικα για οσα λενε ορισμενα ατομα εδώ μεσα τους μιλούσανε για τετοια τηλεφωνα πριν μια 20αετια θα μας παιρνανε με τις πετρες.
Κουλαρετε λοιπον και να προχωράτε σκεπτόμενοι ότι παντου υπαρχει μια αληθεια. Και οσο για τις αποδειξεις της επιστημης να κρατατε μια πισινη γιατι σχεδόν παντοτε εκανε και κανει ανακαλύψεις πανω σε πραγματα και γεγονοτα που μιλησαν εκ του αποτελέσματος και τιποτε άλλο.
Θα σας συμβουλευα προσωπικα να στραφείτε περισσοτερο σε μεθόδους που μπορουν να καταδειξουν την αξιοπιστια σε καποια αποτελέσματα και όχι να ψάχνεστε με το γιατι και πως μπορει να συμβαινει κατι.
Οποιος καταφερει και φτασει να αναγνωριζει το τυχαιο από το μή και μπορει να κρινει την αληθεια από το ψεμα αυτος εχει βρει το κλειδι για να προχωρησει και να μελετησει ολα εκεινα που είναι αληθινα. Αν δεν εχεις παρει χαμπαρι τι μπορει να συμβαινει τοτε εισαι μονιμα στις αρλούμπες και στα σκουπίδια του καθενος. -
Ειναι φαινομενο,,
κάτι για όσους δεν πιστευουν καπια πράγματα
φυσικά και εγώ είμαι άπιστος θωμάς
στο πρώτο θέμα ο ανδρόνικος αναφέρθηκε σε 3 μελοι του φόρουμ που σε 3 μέρες θα πηγεναν σε μια πιρατική δουλιά και ναι όντος πήγανε στην περιοχή
και εδώ αρχίζουν τα ευτράπελα
πάμε σάβατο απόγευμα χαλκιδική δεν κάθετε να πάμε κατευθίαν στην δουλιά και λέμε να πάμε το προη , κατά της 12 μαι περνούν 1 τηλ για κάτι προσωπικό μου και κάνω 180 χιλιόμετρα νυχτιάτικα επιστρέφοντας ξημερώματα κόντεψα 2 φορές να τρακάρω χωρίς ετία , τελικά στρβονη κάτι στο 3 μέλος και δεν μπορεί να έρθη μαζί μας εμείς όμως πήγαμε η μαλον πλησιάσαμε στην δουλιά ειθελα να κάνουμε καπιες αναγνωριστικές κατάδυσης αλλά πάπαλα !
ανακαλιπτούμε πως έχουμε 2 σετ μπουκάλες γιλέκα στολές υποβριχιους ανχνευτές και κάμερα
αλλά έχουμε ξεχάση τα βατραχοπέδιλα κάτι κωμικοτραγικό
λέω ας βγάλουμε φρέσκιες φωτο τουλάχιστον από την περιοχή
ανηγό την φωτογραφική και δεν δουλεβη, λέω πάμε να φύγουμε δε πιραζή
το αστιο ξέρετε πιο είναι ο ανδρόνικος στο πρώτο θέμα ανέφερε πως δεν θα κάνουμε τίποτα αυτήν την φορά
τα συμπεράσματα δικά σας !και κάτι άλλο η μισή κινότητα τον ψαχτηρίων ψάχνει το σημάδι μαι τον καρχαρία και κανείς δεν είπε τίποτα γιατί άραγε ?????????
Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
Ειναι φαινομενο,,
Πρεπει ολοι να καταλάβουμε το εξης.
Οι σκεπτικιστες να εμπεδωσουν ότι η ιστορια εδειξε ότι πραγματα που η επιστημη αποκαλουσε καποτε αφυσικα αδυνατα εξωπραγματικα σημερα αποδειχτηκαν και πανω σε αυτά δουλευουν.
Εάν δεν υπηρχαν θεματα και πραγματα που η επιστημη δεν ψάχνεται ακομη να τα εξηγησει δε θα υπηρχαν ανακαλύψεις και ο κοσμος γενικοτερα θα παρεμεινε στασιμος.
Η επιστημη καποτε θεωρησε υπαρκτο τον αιθερα για να μπορεσει να εξηγησει φαινομενα αργοτερα την εγκατελειψε αυτή τη θεωρια και τωρα ξαναγυριζει.Τι σημαινει αυτό;
Aδυναμια ερευνας διατύπωσης θεωριας και ότι δηποτε άλλο τα συνοδευει. Ο αιθερας είναι το ενδοιαμεσο των ενεργειων που μας περιβαλουν και που η υπαρξη τους όπως και η μεταδοση τους είναι τελικα αποδεκτη ακομη και από την επιστημη.
Θελω γενικοτερα να πω ότι πραγματα που μιλανε εκ του αποτελέσματος μπορει η επιστημη να μη μπορει να τα εξηγησει σημερα και να το κανει αυριο ή μεθαύριο κ.ο.κ..
Δηλαδη να μη βαζουμε τα μυαλα μας να σκέφτονται κολημενα ενισχύοντας τη βλακεια τους που λεει οτιδήποτε δε μπορούμε να αποδειξουμε σημερα δεν ισχυει κιολας γιατι ερχεται η στιγμη που αλλαζουν το παραμυθι και τα απίστευτα και τα παράδοξα όχι μονο αποκαλύπτονται και αποδεικνύονται αλλα και χρησιμοποιούνται.
Σκεφτείτε τι μπορει να κανει κανεις με ένα smartphone και ποιος θα τα πιστευε όλα αυτά πριν 40 χρονια που δεν είναι και τοσο μακρινη περιοδος.Τι να πουμε δηλαδή; Για τα gps για το ιντερνετ που το εχεις παντου για τη βιβλιοθηκη που κουβαλας μαζι σου για τη φωτογραφικη που καποτε επρεπε να την κουβαλας σαν εξτρα συσκευη;
Εάν οσοι σκέφτονται ετσι αρνητικα για οσα λενε ορισμενα ατομα εδώ μεσα τους μιλούσανε για τετοια τηλεφωνα πριν μια 20αετια θα μας παιρνανε με τις πετρες.
Κουλαρετε λοιπον και να προχωράτε σκεπτόμενοι ότι παντου υπαρχει μια αληθεια. Και οσο για τις αποδειξεις της επιστημης να κρατατε μια πισινη γιατι σχεδόν παντοτε εκανε και κανει ανακαλύψεις πανω σε πραγματα και γεγονοτα που μιλησαν εκ του αποτελέσματος και τιποτε άλλο.
Θα σας συμβουλευα προσωπικα να στραφείτε περισσοτερο σε μεθόδους που μπορουν να καταδειξουν την αξιοπιστια σε καποια αποτελέσματα και όχι να ψάχνεστε με το γιατι και πως μπορει να συμβαινει κατι.
Οποιος καταφερει και φτασει να αναγνωριζει το τυχαιο από το μή και μπορει να κρινει την αληθεια από το ψεμα αυτος εχει βρει το κλειδι για να προχωρησει και να μελετησει ολα εκεινα ποου είναι αληθινα. Αν δεν εχεις παρει χαμπαρι τι μπορει να συμβαινει τοτε εισαι μονιμα στις αρλούμπες και στα σκουπίδια του καθενος.θα σας παρακαλούσα να διάβασε προσεκτικά το πως του περσέα
καιτην υπογραφή μου και να πιτε την γνώμη σας χωρίς χιροκροτιματα από αυτούς που συμφωνούν και ούτε ιρόνιες από τους διαφωνούντες
ευχαριστώ για την κατανόησηΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
Ειναι φαινομενο,,
Να προσθεσω κατι , στα ανωτερω του Περσεα , οπου συμφωνω απολυτα
Σκεθτητε πριν 2 χρονια πια ηταν η επικρατεστερη αποψη σε ολους σας –-- πως δουλευει η ραβδοσκοπια
Ολοι πιστευαν οτι το σημα φευγει απο την γεννητρια ,παει στον στοχο και τον ενεργοποιει, και αυτος με την σειρα του στελνει πισω ενα σημα προς τον χειρηστη
Επισης μερικοι εξηγουσαν την φυσικη ραβδοσκοπια με το σκεπτικο οτι ο χειρηστης λαμβανε σημα απο τον στοχο
Ολα αυτα αποδειχτηκαν με παρα πολλα πειραματα οτι ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ !!!!!!!!!!!! , και ολοι σιγα -σιγα αντιλαβανονται οτι ολο το παιχνιδι παιζεται απο τον ιδιο τον ΧΕΙΡΗΣΤΗ
Αυτος ταλαντευται , ητε μονος η με την βοηθεια ηλεκτρονικων μεσων
Κατα τον ιδιο τροπο δουλευουν ολων των ειδων οι ραβδοσκοπιες .... φυσικη - ηλεκτρονικη - εκκρεμες - ρβδ επι χαρτου -- και γιατι οχι και .... ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ?
Αυτο το αγνωστο "ΥΛΙΚΟ" , αυτη η αγνωστη ενεργεια , αυτο το μεσον μεταφορας ενεργειας απο ενα σημειο σε ενα αλλο , αυτο το απολυτο ΛΕΥΚΟ ......... Ο ΑΙΘΕΡΑΣ , που καλλιπτει ολο το συμπαν ....
σιγουρα παιζει καποιο σημαντικο ρολο στην επιλυση ολων αυτων των μεταφυσικων ερωτηματων - θεματων
Ενα ειναι το μονο σιγουρο ....... Ολα αυτα τα θεματα θα ληθουν μια και εξω με την ελευση την ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ( οσοι πιστευουν σε αυτα )
Εως τοτε , ΠΙΣΤΗ και πολυ δουλεια - διαβασμα - πειραματισμο - σκεπτικισμο - και οτι αλλο νομιζει ο καθενας που θα τον βοηθησει να φθασει ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ !!!!!!!!!!!!!!!ευχαριστω
-
Ειναι φαινομενο,,
Ολα τα χρονια πιστευανε οτι το ανθρωπινο αυτι ειναι ενας καλος δεκτης. Δυστηχως για τους σκεπτικιστες η 'δικη τους' επιστημη τελικα απεδειξε οτι ταλαντωνει και κανει εκπομπη.
Αλλαζοντας λοιπον το επιπεδο της δονησης μας λεω μηπως και μπορουμε να ερθουμε σε επαφη η συντονισμο με το ζητουμενο ευκολοτερα.Ετσι το εχω αντιληφθει -
Ειναι φαινομενο,,
Ολα τα χρονια πιστευανε οτι το ανθρωπινο αυτι ειναι ενας καλος δεκτης. Δυστηχως για τους σκεπτικιστες η 'δικη τους' επιστημη τελικα απεδειξε οτι ταλαντωνει και κανει εκπομπη.
Αλλαζοντας λοιπον το επιπεδο της δονησης μας λεω μηπως και μπορουμε να ερθουμε σε επαφη η συντονισμο με το ζητουμενο ευκολοτερα.Ετσι το εχω αντιληφθει -
Ειναι φαινομενο,,
Αγαπητοί φίλοι από καιρό ήθελα να σας επισημάνω κάποια πράγματα που πρέπει να προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε. Ας τα πάρουμε λοιπόν από την αρχή, όλοι συμφωνούμε νομίζω ότι ένα φόρουμ είναι μια μικρή κοινότητα όπου οι γραμματική γνώση των μελών της είναι διαφορετική από μέλος σε μέλος, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν δικαιούνται όλα τα μέλη τον ίδιο σεβασμό. Σίγουρα η γνώση του καθενός πάνω στο χόμπι μας είναι διαφορετικού επιπέδου, αλλά το ποιος ξέρει και ποιος δεν ξέρει είναι δύσκολο να το κρίνει κάποιος μόνο από αυτά που γράφει ένα μέλος στο φόρουμ, έχετε σκεφτεί ότι μπορεί κάποιος να μην θέλει να δείξει το πόσα γνωρίζει? Πιστεύω πως πολλοί είναι αυτοί που δεν θέλουν να δείξουν το πόσα γνωρίζουν για δικούς τους λόγους αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γνωρίζουν κάποια πράγματα .Όταν ρωτάει κάποιος δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν ξέρει, μπορεί να θέλει να βεβαιώσει αυτό που ξέρει, δηλαδή μια δεύτερη και τρίτη άποψη. Ένα θέμα ξεκινά πάντα για να γίνει μια μια ωραία συζήτηση όπου ο καθένας εκφράζει την άποψη του και την κριτική του και όχι με ειρωνικά σχόλια που χαλάν το θέμα. Ας προσπαθήσουμε νομίζω ότι μπορούμε
-
Ειναι φαινομενο,,
κάτι για όσους δεν πιστευουν καπια πράγματα
φυσικά και εγώ είμαι άπιστος θωμάς
στο πρώτο θέμα ο ανδρόνικος αναφέρθηκε σε 3 μελοι του φόρουμ που σε 3 μέρες θα πηγεναν σε μια πιρατική δουλιά και ναι όντος πήγανε στην περιοχή
και εδώ αρχίζουν τα ευτράπελα
πάμε σάβατο απόγευμα χαλκιδική δεν κάθετε να πάμε κατευθίαν στην δουλιά και λέμε να πάμε το προη , κατά της 12 μαι περνούν 1 τηλ για κάτι προσωπικό μου και κάνω 180 χιλιόμετρα νυχτιάτικα επιστρέφοντας ξημερώματα κόντεψα 2 φορές να τρακάρω χωρίς ετία , τελικά στρβονη κάτι στο 3 μέλος και δεν μπορεί να έρθη μαζί μας εμείς όμως πήγαμε η μαλον πλησιάσαμε στην δουλιά ειθελα να κάνουμε καπιες αναγνωριστικές κατάδυσης αλλά πάπαλα !
ανακαλιπτούμε πως έχουμε 2 σετ μπουκάλες γιλέκα στολές υποβριχιους ανχνευτές και κάμερα
αλλά έχουμε ξεχάση τα βατραχοπέδιλα κάτι κωμικοτραγικό
λέω ας βγάλουμε φρέσκιες φωτο τουλάχιστον από την περιοχή
ανηγό την φωτογραφική και δεν δουλεβη, λέω πάμε να φύγουμε δε πιραζή
το αστιο ξέρετε πιο είναι ο ανδρόνικος στο πρώτο θέμα ανέφερε πως δεν θα κάνουμε τίποτα αυτήν την φορά
τα συμπεράσματα δικά σας !και κάτι άλλο η μισή κινότητα τον ψαχτηρίων ψάχνει το σημάδι μαι τον καρχαρία και κανείς δεν είπε τίποτα γιατί άραγε ?????????
Ούτε την επόμενη φορα θα κάνετε κάτι,ουτε ποτέ εκεί!! αν όντως ειναι το ίδιο σημείο που εννοεί κ ο Ανδρόνικος! Το (αερικό) που επικοινωνεί μαζί του σας κάνει χαβαλέ!! (Απο δική μου εμπειρία μιλάω πάντα) Να προσέχετε
-
Ειναι φαινομενο,,
Ούτε την επόμενη φορα θα κάνετε κάτι,ουτε ποτέ εκεί!! αν όντως ειναι το ίδιο σημείο που εννοεί κ ο Ανδρόνικος! Το (αερικό) που επικοινωνεί μαζί του σας κάνει χαβαλέ!! (Απο δική μου εμπειρία μιλάω πάντα) Να προσέχετε
δεν εμφανισθηκε ο μανιακος την προηγουμενη φορα,και τα αερικα εστεισαν παρτυ,αν με δουν αχτενιστο θα εξαφανισθουν :36_2_15:
-
Ειναι φαινομενο,,
δεν εμφανισθηκε ο μανιακος την προηγουμενη φορα,και τα αερικα εστεισαν παρτυ,αν με δουν αχτενιστο θα εξαφανισθουν :36_2_15:
ξέχασα να πο πως ανέβασες πίεση https://www.youtube.com/watch?v=nPX3u0XJzKM&index=10&list=PLB1E9F9C050BF3AA8
Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
Ειναι φαινομενο,,
Κε Bolek,σας ευχαριστώ πολύ που μου δίνετε τη δυνατότητα να επεκταθώ ακόμη περισσότερο. Πως βγάλατε το συμπέρασμα ότι εμείς οι 4 είχαμε καλή πρόθεση? Πάνω σ΄αυτό μπορώ να διαβεβαιώσω τους πάντες, ότι ακόμη και για τις δικές αντιδράσεις τη στιγμή εκείνη δεν είμαι σίγουρος. Ας είμαστε ρεαλιστές. Για λογαριασμό των άλλων δεν μπορώ ν΄απαντήσω. Θα τονίσω όμως κάτι πολύ σημαντικό. Ακόμη και ένας από την παρέα να σκέφτεται πονηρά μου είπε κάποιος <σοφός>, δεν θα βρούμε ποτέ τίποτε, ακόμη και εάν περπατάμε πάνω στα χρήματα. Μπορεί και να μην είμαστε οι αγαθές μορφές όπως αναφέρεις, ή να περιμένουν ακόμη αγαθότερες από τις δικές μας.Μπορεί να μην είχαμε θετικό αποτέλεσμα, γιατί κάποιος από εμάς να καταστρεφόταν ολότελα εξ αιτίας της διαχείρισης που θα έκαμνε μετά. Μπορεί και να μην ήλθε το πλήρωμα του χρόνου για να βγούνε. Υπάρχουν χιλιάδες μπορεί …
-
Ειναι φαινομενο,,
@IOR:
Κε Bolek,σας ευχαριστώ πολύ που μου δίνετε τη δυνατότητα να επεκταθώ ακόμη περισσότερο. Πως βγάλατε το συμπέρασμα ότι εμείς οι 4 είχαμε καλή πρόθεση? Πάνω σ΄αυτό μπορώ να διαβεβαιώσω τους πάντες, ότι ακόμη και για τις δικές αντιδράσεις τη στιγμή εκείνη δεν είμαι σίγουρος. Ας είμαστε ρεαλιστές. Για λογαριασμό των άλλων δεν μπορώ ν΄απαντήσω. Θα τονίσω όμως κάτι πολύ σημαντικό. Ακόμη και ένας από την παρέα να σκέφτεται πονηρά μου είπε κάποιος <σοφός>, δεν θα βρούμε ποτέ τίποτε, ακόμη και εάν περπατάμε πάνω στα χρήματα. Μπορεί και να μην είμαστε οι αγαθές μορφές όπως αναφέρεις, ή να περιμένουν ακόμη αγαθότερες από τις δικές μας.Μπορεί να μην είχαμε θετικό αποτέλεσμα, γιατί κάποιος από εμάς να καταστρεφόταν ολότελα εξ αιτίας της διαχείρισης που θα έκαμνε μετά. Μπορεί και να μην ήλθε το πλήρωμα του χρόνου για να βγούνε. Υπάρχουν χιλιάδες μπορεί …
Νομιζω οτι τα ειπες ολα φιλε μου!! Συμφωνω ακριβως σε οτι ειπες…κατα γραμμα!!
-
Ειναι φαινομενο,,
Ακομα κιαν νομηζετε οτη την στιγμη οπου στο χορο οπου σκαβετε υπαρχουν αλες αορατες οντοτητες .οι Οπιες δεν θα κανουν κακο οταν τους μηλατε ομορφα για αγαπη Και καλοσηνη. Το εζεισα αυτο οταν πειγα σε δινατη δουλια , Και πολη δισκολη. Θα ερθη η ωρα της. Ειχα παραια τον Περσεα και φιλο του γεολογο. Ξαφνικα ο γεολογος εκανε πησω. Τη συμβενη τον ρωταμε. …... ΕΝΑ μικρο ανθροπακι περασε διπλα μου ΛΕΗ. Ρε γαμωτι εγω γιατη δεν το ειδα.???
Μου απαντησε Εγω τα βλεπω. Και εκφωνησε. Αφηστεμα Μας για καλο σκοπο ειρθαμε.
Αν και ειχα αμφιβολιες . Η τριχα μου σικοθηκε καγκελο . Και δεν ειτανε ανθρωπος φεβγατος.
,Σοβαροτατος μελετητης των βραχων οπου ειδαμε χαζα αλλα πονοιρα σημαδια, Ta οπια δεν ειτανε φυσικα ,εκρυνε ο γεολογος , Οπου και γω τα ειδα δουλεμενες γραμες χοντρες, οπου στη παρωδο των χρονον ενσωματοθηκαν στα βραχια σα φυσικα.η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
Ειναι φαινομενο,,
Με βαση αυτά που ειπε πολύ σωστα καποιος φιλος παραπανω.
Κανενας μα κανενας δε λεει ολα εκεινα που κατεχει. Τα βγαζει σιγα σιγα και εκει που νομιζει ότι θα πιασουν τοπο.
Οποτε θελει τεχνη ακομη και να μαθεις όταν βρεις την πηγη. Και μιλαω για ανθρώπους που κατεχουν πραγματα.
Δεν ανοιγει κανενας το στομα να σας τα δωσει ετοιμα με τη μια. Είναι σα να μη σεβεται τον εαυτο του.
Συνηθως σου δινει πεντε και πρεπει να εχεις τα ματια σου ανοιχτα να τσιμπησεις σαραντα πεντε. Είναι κατι αναλογο με τους τεχνιτες και τα τσιρακια.
Παιρνουν καποιον κοντα τους για βοηθεια και αν τον συμπαθησουν θα του μαθουν και την τεχνη. Αν δε δουνε ότι αξιζει τοτε του μαθαινουν παπ@ρια. Ετσι δουλευει το συστημα από τα αρχαια χρονια.
Οποιος κραταει χαμηλο προφιλ πιστευω ότι είναι και αυτος που κερδιζει.