πολη σωστα. Αφου εισαι ο κατοτερος """"ΤΟΥ """"και μεταφορεας της αντηληψης ΤΟΥ . μην απαντας σε καπιον θνητο οπου το προβλημα του μεσω σενα θε να ληση. Οπου ο θνητος """ ΑΥΤΟΝ""""" δεν ξερει να προσεγκιση.
-
Ειναι φαινομενο,,
Όταν πρποσπαθεις να τους εχεις ολους ευχαριστημένους αν και θα ελεγε κανεις ότι είναι το καλυτερο στην ουσια ο μονος που χανει εισαι μονο εσυ.
Και υστερα αναρωτιουνται μερικοι γιατι ατομα που εχουν αυτό το εξτρα με τον ένα ή με τον άλλο τροπο είναι ακομη άφραγκοι.
Είναι λοιπον γιατι πανω που διαπιστωνουν τι μπορουνε να κανουν βγαινουν με αλλους και κάθονται και ασχολούνται μαζι τους και οι οποιοι είναι και εκεινοι που αργοτερα θα τους σχολιασουν και θα τους χλευασουν ενώ πριν λιγο εναποθεταν τις ελπιδες τους σε αυτους.
Προσπαθώντας να τα παρεις με αλλους μαζι χανεις το δρομο σου και ο ιδιος και γινεσαι αυτόματα αναποτελεσματικος.
Δυστηχως ετσι είναι. -
Ειναι φαινομενο,,
Υπαρχουν πραγματα που πολλοι τα ξερουν απο αρχαιων χρονων , υπαρχουν αλλοι που θελουν να δουν για να τα πιστεψουν , και αλλοι που ειναι καραγκιοζηδες και πεταμενοι εκ γενετης και ακομα και να δουν δεν θα πιστεψουν ποτε .
αυτη ειναι η ζωη και καλοι ειναι και αυτοι που βγαζουν λογους στα καφενεια και πιο καλοι αυτοι που τους χειροκροτανε για αυτα που λενε και για τις πρωτοποριακες τεχνικες και ανακαλυψεις τους.
οταν τελειωσει ο λογος που βγαζουνε ψαχνουν καποιον να τους παει σπιτι τους καθοτι τσετουλες και ψωμολυσσασμενοι δεν εχουν ουτε σεντς για λεοφωρειο .
Βλεπεις τα παντα κρινονται επι του αποτελεσματος .
κοινως…... δειξε μου τι εχεις κανει να σου πω ποιος εισαι ....
Καμμια φορα βεβαια υπαρχουν και καπιοι που μπορουν να δειχνουν οτι λενε αλλα ποιος να τους πιστεψει
ο τελειωμενος , τελειωμενος γεννηθηκε και τελειωμενος θα πεθανειhttp://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2014/06/blog-post_3880.html
-
Ειναι φαινομενο,,
και να σας πονηρεψο λιγο ,,θα εχετε ακουση που λενε οταν βγαλης λιρες να αφησης μερικες ,εκει στην γουρνα ,,αλοι λενε ,να ειναι σε μονο αριθμο ,,,πχ,5 κοματια ,,αλοι λενε σε ζυγω ,,κτλ ,,δεν σκεφτεστε ,,γιατι να γινετε αυτο ,,οπος λενε η οπος ακουσαμε κτλ ,,,,γιατι ,,,μπας και με πιστεψη καπιος για ολα αυτα που πρισπαθω να σας μαθο ,,τη συνβενη ,,,,,,αφου λιπον ολοι εχετε ακουση κατι τετοιο που αναφερω ,,,,ακουτε λοιπον ,,,,της λιρες της αφηνουμε εκει ,,για να μηνη εκει το πνευμα ,,αυτος ειναι ο λογος που πρεπη να κανουμε κατι τετοιο,αλα ομος ,,,αλα ,,,αυτο το πραγμα ακουγετε απο στομα σε στομα ,απο πολλα χρονια ,,,200,500,κτλ ,,,στην πορεια ομος τον χρονον ,η παραπληροφοριση κτλ ,,,χαθυκε ο ακρηβης τροπος ,,,κτλ ,,,ακουστε ομος,,,,τη γινετε και πος πρεπη ,,,πραξη 1,,,,,στα λεφτα υπαρχουν πνευματα ,σε ολα ,,εχω εξηγηση ,,,σε αλα ποστ ,,για αυτο ,,αφου λιπον υπαρχουν ,πρεπη αυτος ,,που μπορη ,,να ερθη σε επαφη ,,με το πνευμα να μιληση μαζι του ,,,να το φερη βολτα που λενε ,,και με καποια λογια ,,σαν ξορκια ,να σας το πο ετσι ,,,να το εξουσιαση ,,,να του τα δωση ,,,,,,μην φανταστητε ,,,τελετες και μα,,,,,κιες,τετοιες ,,αφου λοιπον του τα δωση ,,δεν τελοινουμε εδω ,,,,πρεπη να ριξουμε κοκινο κρασι πανο στα λεφτα ,,,λεγοντας ,καποια λογια παλι ,,,,,και τοτες τα λεφτα ειναι καθαρ ,,και τα περνης ,,,μετα ,ενοητε ,,,,,,πος αφηνουμε ,,1 λιρα ,2,,,3 ,,,,8,,,οσες θες ,,,για να μηνη το πνευμα ,,,,,που ειναι ψυχη ανθροπου ,,,φυλακας ,,,,,,να μηνη ,,,εκει ,,και για να μινη εκει ,,,παλι χρηαζετε να ξερης καποια λογια ,,που να δεσης ,το πνευμα για παντα εκει ,στης 2 λιρες που αφησες εκει ,,,και να μην ακολουθηση τον θυσαυρω που πηρες εσυ,,,τα λογια ,,χαθυκαν με την παροδω τον πολλων ,χρονον ,,,τα οποια λογια ,,,τα ξεραν καποιοι ,ανθροποι ,,που επικινονουσαν με μεγαλης δηναμης ,,και τους τα ελεγαν ,,,σημερα ,,βρησκομε ,,στο σταδιο ,,να τα βλεπο πολυ ζοντανα ,να τα πιανο με τα χερια μου ,,δεν τα περνω ,,γιατι φωβαμε ,,δεν εχω φταση ακομα, στο επιπεδω που πρεπη ,,,θα φτασω ομος ,,,ολα ,,ειναι θεμα χρονο ,,και μονο ,,,δεν ειναι κατι αλο ,,,,ενα που ξερω καλα ,ειναι πος στην γη ,,ειναι σε διαφορες δουλιες ,2,5,,,εκατομυρια λιρες ,,,και μην αρχισετε τορα κι λετε πος η αγγλοι λενε πος τοτες εριξαν ,,1260,εκ,,,,χιλ,,,,,να σκεφτητε κατι αλο ,,,εδω σημερα η ανθροποτητα ,,σχεδον ,,,μπορη να παη με τα ποδαρια στο φεγγαρι ,,,και μια συσκεβη δεν μπορη να φτιαξη ,,να πιανη η να ανηχνευη ,το χρυσο απο αποσταση ,,,πχ,,,200μ,,,πλακα κανουμε τορα ,,τα μηχανηματα ,,σοστα ειναι ,,,αλα οταν εισε σε μερος που εχει λιρες ,,τα πνευματα που ειναι εκει ,σε οδηγουν ,την ενδιξη σε λαθος ,σημιο ,,,η σε κανη το μηχανημα οτιδηποτε κολπα,,,και λεμε ,,,εμεις ααααα,πετροματα πολλα ,και μαγνητηκα ,κτλ ,,,
-
Ειναι φαινομενο,,
φιλε ανδρονικε καλημέρα!ο προβληματισμος μου είναι ο εξης ολοι αυτοι που πηραν από το χωμα κ δν αφησαν ουτε μισο κομματάκι τι απεγιναν?τουλάχιστον εγω που εχει τυχει να παω σε δυνατες δουλειες κ αρκετες φορες με πληροφοριες λακους κ παρμενα εβρισκα ουτε πετρωματα ουτε μαγνητικα,οσο για τα μηχανήματα της προκοπης αστα…αποστασεως που να πιανουν μονο χρυσο δν υπαρχουν -γνωμη μου παντα-
-
Ειναι φαινομενο,,
φιλε ριπερ,ειπαμε ,,,πιος πηρε ,λεφτα ,,μονο φημη υπαρχει ,,και ηποψια ,,,ηπαμε ,και να πεσης στην κινη ορα ,που τα περνης ετσι απλα ,,κι να αφησης μερικες ,,αν δεν ξερης τη να πης ,,,τα λογια ενοω ,,ειναι σαν να μην αφησες ,,,δεν το δενης το πνευμα εκει ,,,θα ερθη ,στον θυσαυρο ,που πηρες ,δηλαδη ,κυριευη εσενα τον ηδιο ,,δηλαδη ,,κι αναλογος ποσο δηνατο ειναι κι ποσα ,πνευματα ειναι ,,,μπορη σε 6 μηνες να τελιοσης ,,η ,,,ολα θα σου πανε στραβα ,,τιποτα θετικο στην ηκογενοια ,ολο δυστηχεια ,τραυματισμοι ,,ατυχειες ασχημες ,,μπορη να σε βαζουν να πεζης ,λοτο πχ,,και σε ενα χρονο να μην εχεις φραγκο ,,,οτι ασχημο μπορης να φανταστης ,,,να φανταστης τη παθενη σημερα καπιος ,,,,,,λοιπον ,ο παπους του ανταρτης ,,ηπε την εικογενοια του ,τον γιο του κι τον εγκονο ,,που τα εχει ,,πηγαν ,ενω σκαβαν,φυσηκα δεν τα βρησκαν ,,η γιαγια ,γυναικα του ανταρτη ,,ειχε τη δηναμη ,,ειξερε την διαδηκασια κτλ ,,τα εβγαλαν,σιγα σιγα τους κιριεψαν τα πνευματα ,,πεθαναν ο πουπους η γιαγια ,κι ο πατερας με την μανα του ,,κι εμηνε μονον ο εγκονος ,,,ο ο πιος ειναι σημερα 46 χρονον ,,ζη μονος του ,εχει 100χιλ,,κοματια τοσα ηταν ,κι αυτος σημερα αν σε πο τη δουλια κανη θα παθης ,,,αρμεγη 3,φορες την ημερα 300,προβατα που εχει ,,ολοι μερα στο μαντρι ,,θαλασα δεν ηδε ,ακομα,κανη ζοη ,χεοροτερη κι απο τον πιο φτοχω ανθροπο στον κοσμο ,,πολλα μπορω να πο φτανη ,,,,,ειναι τοσο πολυ φωρτομενος απο τα πνευματα που δεν φανταζεσε ,,ειναι για τελοιομα ,,,προσπαθω να τον καθαρισο ,,,,το λαθος που εγινε ,κι παθαν ολοι η οικογενεια ολα αυτα,,,ναι η γιαγια ηξερε την διαδικασια και τα πηρε,,,,,αλα ,,τα λεφτα ,ηταν εξω απο το σπητη ,,δηλαδη ,,τα πνευματα ηταν ειδη εκει στο σπιτη τους πανο στα λεφτα ,,,,εκανε αυτα που λεω πος πρεπη να κανουμε ,,να δεσουν τα πνευματα ,,σε λιγα κοματια ,,αλα πος να γινη ,,,ηταν ηδη στο χωρο τους ,,τα πηραν απο εδω ,κι τ πιγαν μεσα στο σπιτη ,,δηλαδη ,,4 μετρα μετακινηση ,,ηταν ηδη εκει ,μονο αν πχ ,,,τα λεφτα τα πηγεναν σε ενα αλο σπιτη ,,που ηχαν πχ,,στην πολη ,,τοτες θα ηταν δεμενα ,,στο παλιο σπιτη που ηταν τα λεφτα ,,αφηνοντας τα λιγα κοματια ,και με το δεσημο ,,
-
Ειναι φαινομενο,,
Καποιος μου ειπε ότι απλες και ξεκάθαρες κουβέντες πιανουν τοπο εάν τα βοηθούνε να πανε στο φως. Ισως δηλαδή μια ειλικρινης προσευχη για να βοηθηθούνε από τον Δημιουργο να είναι και αρκετη για να μη σε ενοχλησουν. Αλλοι παλι αυτά τα βλεπουν γελοια αλλα όπως ειπαμε ο καθενας κανει τις επιλογες του.
-
Ειναι φαινομενο,,
Ταπεινη μου παντα γνωμη και αποψη, γνωριζω προσωπικα ανθρωπους που εβγαλαν και δεν επαθαν το παραμικρο, γιατι βοηθησαν κοσμο. Και γνωριζω κ αλλους που τα εκλεψαν 'η ηταν κακοβουλη η σκεψη τους και τα ηθελαν ολα δικατους, αυτοι δεν τα χαρηκαν.
Πιστευω οτι εαν βρεθει κατι μοιραστει σωστα κ δικαια σε ισα μερη και απο το μεριδιο σου βοηθησης εστω κ λιγα 2-3 συνανθρωπους σου που εχουν αναγκη δεν παθαινεις τιποτα…...
Ο θεος δινει και ο θεος περνει και ειναι πανω απο ολα..... -
Ειναι φαινομενο,,
Αυτα τα πνευματα τελικα δεν θα μας αφησουν να κανουμε δουλια…..εκει που βρηκαμε την σκοπια την χασαμε αορατη σου λεω...........στο νεστο ξαφνικα αλλος πηρε την ανιφορα και εφτασε κεχροκαμπο και αλλος την κατηφορα και επιασε λιβερα ασε την πλακα που χαθηκε εμεινε μονο το ναιλον που την περικυκλωσαμε . Η το αλλο στην ξανθη που εκει που τις βλεπαμε πηγαιναν πιο κατω σκαβαμε και αυτες πιο κατω πηγαιναν....
99 χρονια καθονται επανω αλλα για σιγουρια βαλτε αλλες 40 μερες....και μετα μετατρεψτε αμεσως σε ευρω....ετσι θα ακουλουθησουν και αυτες οποτε μηδεν κινδυνος...αυτα -
Ειναι φαινομενο,,
Σε μια από τις πρώτες εκδρομούλες ήταν μαζί άτομα φιλικά
Κάπου το όχημα μας πρόδωσε και έγινε επαφή με γνωστούς για βοήθεια
Ενας εκ των φίλων επικοινώνησε με κάποιον…"πνευματικό"
ο οποίος τον διαβεβαίωσε πως σε μισή με μια ώρα η περιπέτεια θα λάμβανε τέλος
Η λήξη ήλθε μετά από 2-3 ώρες
Κατόπιν ο γνωστός απομακρύνθηκε από τη τότε παρέα ως επιρρεπής,εξαρτώμενος και μη εχέμυθος -
Ειναι φαινομενο,,
Αν ψάχνεται κανεις ποτε μια τετοια περιπετεια θα λαβει τελος, είναι σα να ψάχνεται που θα κατσει η μυγα που πεταει διπλα του.
Αυτος ο εκ των φιλων που μπηκε σε διαδικασια να ρωτησει τον αλλον είναι εκτος πραγματων αλλα όπως και εκεινος που του απαντησε.
Εδώ βρίσκεσαι σε μια διαδικσια της στιγμης και ψάχνεις να βρεις τη λυση και να δραστηροποιηθεις μεσω της λογικης και δεν εχεις χρονο για τετοια λογω του ότι δεν υπαρχει καμια ουσια σε αυτό που προσπαθεις να μαθεις όπως υπαρχει και γελοιοτητα στην προκειμενη περιπτωση στη θεωρηση της διαφορας της μισης με τις 2 ή 3 ωρες. Ακομη και που γινεται λογως αυτή τη στιγμη για τέτοιες βλακείες υποβιβάζουμε εαυτους και κατασταση.
Για να παρει ενας ανθρωπος λυσεις ή απαντησεις σε οτιδήποτε θα πρεπει υποχρεωτικα να υπαρχει σοβαροτητα όχι μονο από εκεινον που ρωτάει αλλα και από εκεινον που απανταει.
Οσο για αυτους που εχουν τετοια κριτήρια όταν επιλεγουν τα ατομα της παρεας τους συγνωμη αλλα πραγματικα είναι να τους λυπάται κανεις γιατι οντως είναι 'πτωχοι τω πνευματι' -
Ειναι φαινομενο,,
Kαλημέρα!
Εγραψα γιατί διάβασα το ποστ του metal,στο οποίο έχει δίκαιο
Προσωπικά και περί μεταφυσικών,κατόπιν πολύχρονης έρευνας,έχω καταλήξει στο να δέχομαι ως "πνευματική πυξίδα" μόνον τη Βίβλο
Περί των λοιπών και θέλοντας να σέβομαι το τι πιστεύει ο άλλος ασχέτως του ότι δεν συμφωνώ, δεν σχολιάζω.. -
Ειναι φαινομενο,,
Φιλε μου πολυ καλα κανεις και εχεις πυξιδα σου τη βιβλο και θα ελεγα οτι αυτο θα επρεπε να κανουνε ολοι.
Αν καποιος βασιζεται μονο στους αλλους και σε οτι του λενε τοτε ειναι χαμενος.
Να βοηθηθεις συμφωνω αλλα οχι και να Θεοποιουμε εναν ανθρωπο που γνωριζει μερικα πραγματα παραπανω η που βλεπει κατι επιπλεον απο τους υπολοιπους.
Αν το θετεις ετσι το θεμα ειναι οκ αλλιως η περιπτωση που ανεφερες ως προς το θεμα μας δεν εχει τιποτα να παρουσιασει.Ισως να επρεπε να πεις κανα δυο λογια παραπανω και μιλαω για τη σημασια που νομιζεις οτι εχουν αυτα που μας αναφερεις -
Ειναι φαινομενο,,
Οσες περιπτώσεις και αν έχω ακούσει,που έχω ακούσει αρκετές,βλέπω ότι οι…"πνευματικοί" τύποι είναι κάτι σαν τους πολιτικούς
Οτι αποτέλεσμα και αν έχεις σε κάτι για το οποίο έχεις ρωτήσει, ή στο είχαν πει ή αυτό ήθελαν να πουν και συ δεν το κατάλαβεςΑυτό που θέλω να πω εν τέλει είναι ότι εάν κάποιος έχει κάποια τέτοια περίπτωση και έχει ρωτήσει κάποιο "ειδικό" και παρά ταύτα το στόχο των...μετακινούν από δω κι από κει,ή οτιδήποτε άλλο, ας αναρτήσει τη πληροφορία,ίσως ενδιαφερθεί κάποιο συνμέλος,γιατί να μη προσπαθήσει με τη σειρά του?
-
Ειναι φαινομενο,,
πεστε οτι θελετε ,πιστεψτε οτι θελετε δεν με αγκιζη τιποτα,,εγω θα λεω την πραγματικοτιτα και την αλειθεια μονον και μονο να βοηθησω ,και τιποτα παραπανω ,,σκεφτητε μονο ,αυτο ,,για να καταλιξω εγω σε αυτο το σημπερασμα ,καταλαβενετε ,σε τη δουλιες εχω παη και ποσες ,,και τη εχω βιοση ,αν δεν ηπηρχε αυτο το προβλημα που λεω ,σημερα δεν θα ηπηρχαν λιρες στην γη ,,,,και σηνεχηζω ,,,, η καθε δουλια ,εχει τον κοδικο της ,δηλαδη ,,,,πχ,ερχετε η ορα που μου δηνη μια δουλια ,,,,,,μου λεει τη πρεπη να κανω ,,,πχ,τα βγαζης και της αφηνης εκει εξω στο χωμα 1 μερα και θα πης αυτα τα λογια ,κτλ κτλ ,,,,σε καπια αλη δουλια χριαζετε κατι αλο εντελος διαφορετικο ,,κτλ ,,,αυτο ενοω,, ,εχει τον κοδικο της,,,δεν νομιζω πος θα γραψω αλα περι του θεματος ,,πιρατε μια γευση μονον ,,εγω σας ξαναλεω ,,,λεφτα δεν βγενουν με τιποτα ,,