καταρχην να καλοσορισω το νεο μελος .
καλος ηρθε στο κλουβι με της ( τους ) κατι τετιο τωρα πια
μπερδευτικα και εγω .κουβεντα κανουμε και ο καθενας γραφει την αποψη του και το πηστευω του .
αλημονο αν ειχαμαι ολλοι την ιδια γνωμη και αν συμπηταν τα πηστευω μας .
αλλα εχω μια απορια αγαπητε μου !!!!!!!!
για οπιον πηστευη τα περι του ιδους καταραμενα και φυλαγμενα κ.τ.λ κ.τ.λ
και που υποτηθετε οτι αυτα τα τρεμετε και τα φοβαστε .με τα γραφομενα σου βεβαια , θα σου υποδιξει δλδ ο Αντρονικος και ο καθε Αντρονικος το που ειναι τα λευτα και οτι του επετρεψαν οι αγγελοι να πας
να τα παρεις και ολα μελι γαλα , και εση που αυτα σε φοβηζουν και τα πηστευεις , θα πας να τα παρεις και θα τα τρως ανενωχλητος και με
ελαφραν την καρδιαν ????????????????
επηδει στα εξορκισε η πηρε το ελευθερο απο τα φαντασματακια
ο καθε ( τρεχα γυρευε τη ρολο παιζει ) ??????
εστω κιαν υποθεσουμε οτι συμβενει κατι τετιο , θα εχεις καθησυχαση την ψυχη σου οτι ειναι ολλα καλα και δεν θα συμβει τιποτα ????????
( για οσους τα πηστευουν δλδ )ειμαστε σοβαροι ?? παμε καλα ?? μηπως τα πολλα παραφυσικα και το διαβασμα
μας ψιλοσαλεψαν λιγο , η φτεει η κρησητη να πω αντε καλο καλοκαιρι και καλλους εξορκησμους .
Κανενας δεν ειπε ότι ο antronikos τα ξορκιζει και νομιζω οτι ουτε και ο ιδιος. Εκτος και αν με τις αλλαγες από το ένα θεμα στο άλλο με τα προβλήματα που δημιουργήσανε μερικοι εχασα κανενα επισοδειο
Προσωπικα εμεινα στο σημειο ότι αποδεδειγμένα ο ανθρωπος μπορει και βλεπει πραγματα και τιποτε άλλο. Αυτό οποιος δε μπορει να το κρινει να ζαρωξει και να ακουσει τι λενε καποιοι αλλοι που ετυχε να το διαπιστωσουν.
Αν καποιος νομιζει το αντιθετο ή αν καποιος νομιζει οτι αυτό δε βοηθαει στο μυνηγι του θυσαυρου δε χρειαζεται να του αποδιδει επιθετα ουτε να τον χλευαζει. Εκανες το σχολιο σου εριξες το καρφακι σου ή το πικροχολο καλαμπουρι σου τραβα και διαβασε και κανενα άλλο θεμα ώστε να δοθεί η ευκαιρια σε καποιους αλλους που θελουν να ανταλλαξουν καμια κουβεντα και μη το παρατραβας.
Φιλε μου αν φοβομουνα να παω καπου επειδή πιστευω οτι παντα κατι συμβαινει ή οτι κατι θα συμβει τοτε θα ειχα αλλαξει χομπι. Ότι για καποια σημεια εχω τον ενδοιασμο μου για τον α' ή β΄λογο δε σημαινει οτι δε θα το εκανα κιολας.