καλημερα φιλοι μου εδω και λιγες μερες,δεν μπορω να δω φωτο παταω πανω τους και μου τις βγαζει μικρες και πανω αριστερα στην οθονη.ειμαι σκραπας με τα κομπιουτερ μπορει καποιος να βοηθησει;τι στο καλο γινεται με τις ρυθμησεις μου;παλια εβλεπα μια μικρη φωτο πατουσα πανω της και ανοιγε τωρα στα μυν εχει μονο το ονομα της φωτο.ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια.
-
Βοηθεια.
Εαν οι φωτογραφιες ειναι απο το Imageshack τοτε βλεπεις μονο το ονομα της φωτογραφιας και τιποτα αλλο γιατι πολες εχουν διαγραφη απο το site φιλοξενιας τους. Εαν η φωτογραφια ειναι στο υπαρχον φορουμ δοκιμασε να κανεις δεξι κλικ πανω στη φωτογραφια και επελεξε την επιλογη που λεει ανοιγμα σε νεα καρτελα.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Βοηθεια.
Εαν οι φωτογραφιες ειναι απο το Imageshack τοτε βλεπεις μονο το ονομα της φωτογραφιας και τιποτα αλλο γιατι πολες εχουν διαγραφη απο το site φιλοξενιας τους. Εαν η φωτογραφια ειναι στο υπαρχον φορουμ δοκιμασε να κανεις δεξι κλικ πανω στη φωτογραφια και επελεξε την επιλογη που λεει ανοιγμα σε νεα καρτελα.
ευχαριστω αλλα παλι εχω προβλημα ,μαλλον κατι με τις ρυθμησεις.
Οι κοιμισμενοι ειναι εργατες και συνεργοι σε αυτα που γινονται στον κοσμο.ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ