@elvis το θέμα ειναι που εγινε η απόκρυψη των χρημάτων...έμειναν στον ελλαδικό χώρο τελικά ή πήγαν εις την αλλοδαπή;
-
Καραγιωργης η Γυφτοδημος ?
@elvis άμα υπάρχει ακόμη και το γνωρίζεις Χρήστο πάμε να τα πάρουμε. ..εκτός και αν οι συνθήκες δν ευνοούν..
-
@elvis ας το αναλύσουμε στι κατάλληλο θέμα Χρήστο,μν χαλάμε την δημοσιεύση του φίλου..
-
Ο/Η @greek είπε στο Καραγιωργης η Γυφτοδημος ?:
Γνωριζετε οτι μεχρι πριν 2 χρονια ζουσε / ισως να ζει ακομη/ ενας ανταρτης στην Κατερινη τον οποιο χρησιμοποιουσε ο Καραγιωργης για ολα τα θεληματα;ξερετε το ονομα του; ο Ταμπουρης και ο Παγκεας ξερετε ποιοι ηταν; ξερετε το μικρο ονομα του Παγκεα; αυτα τα λιγα τα ξερουν αυτοι που ασχοληθηκαν πραγματι με τον Καραγιωργη.
αυτοι ηταν φιλε olagood
-
Εγώ ξέρω ότι το δεξί χέρι είχε θέμα στα μάτια από νάρκη. Έμενε Ρουμανία εκει σπούδαζε μια κοπελίτσα κ μένανε στην ίδια πολυκατοικια. Η κοπελα το βοηθουσε οποτε χρειαζοταν κατι το κυριο Γιαννη. Ο κύριος Γιάννης ζήτησε μια βοήθεια απτη κοπέλα δε θυμάμαι ακριβώς νομιζω πέθαινε η γυναικα του στην Ελλάδα κ ζήτησε απ'το μπαμπά της κοπέλας κάτι που είχε σχέση με τη κηδεία της. Όταν όλα έγιναν της έδωσε 2 χαρτιά ένα σκάλα φυλακτης κ ένα κατω Όλυμπο. Μαζι με τα χαρτιά υπήρχε κ ένα γράμμα που ο πατερας της έπρεπε να το δώσει σε κάποιον κ μαζί θα παίρναν λεφτά για μια ζωή για το καλό που του έκαναν. Το γράμμα δε το παρέδωσε ο πονηρός Έλληνας το κράτησε μαζί με τους χάρτες. Ακόμα ψάχνει τα λεφτά. Αυτα
-
@olagood τα ψάχνει ακόμη γιατί δν βρήκε το μέρος ή γιατί τα λεφτά έλειπαν;
-
Το γράμμα που του δόθηκε είχε ένα κώδικα έπρεπε να το δώσει κ αυτό θα έλυνε το σχέδιο. Απ'όσο ξέρω όλοι οι αυθεντικοί χάρτες συνοδεύονται όλοι από κάποιο τέτοιο σημείωμα. Δεν έβγαλε άκρη ποτε .τραβιοταν μόνος στα βουνά η δουλειά δε βγήκε ποτέ. Τώρα αν έπεσε κάποιος πάνω δε το ξέρω ούτε πήγα ποτέ. Ένα κιβώτιο έλεγε ηταν
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ με ζωντανα..πηρε εντολη να τα μεταφερει μπροστα στον καπετανιο απο το κεντρικο στρατοπεδο ωστε να παραδωθουν στους αγγλους..
-
@elvis μονος απιθανο ακομα κ με μουλαρια ο καπετανιος εβαζε 3-4 κ μετα τους καθαριζαν