Δειτε αυτες τις 2 φωτογραφιες, ειναι τραβηγμενες με διαφορα δευτερολεπτων 2-3 …..στην Βενετια , το 2010 στα καρναβαλια .
Εμεις δεν το ειχαμε προσεξει, αλλα το ειδε ο μεγαλος μας γιος , αυτο που υπαρχει στην πρωτη φωτο.......
Ακουω εξηγησεις …..
Καμμια εξηγηση κανεις???
@VAN:
μηπως ειναι κανενα πνευμα??? μηπως ο καπνος απο κανενα πουρο??
Καντε και κανενα ζουμ….για καπνος δεν μοιαζει....παντως...
Ασε που και στις δυο φωτο ειναι μονο το καρναβαλι, και η γυναικα με τα μαυρα....και δεν καπνιζει κανεις....
Καμμια εξηγηση κανεις???
Κοιτα δεν λεω οτι σωνει και καλα ειναι …πνευμα ας πουμε....που εκει παραπεμπει...αλλα βαση των φωτογραφιων που ειναι συνεχομενες και των συνθηκων που υπαρχουν , ειναι κατι αξιο προσοχης και λογου....
χριζει σιγουρα προσοχης και περαιτερω αναλυσης απο ατομα που μπορουν και ξερουν....
Καμμια εξηγηση κανεις???
ρε λαμογιότατε, χρησιμοποιείς πλάγιο τρόπο για να μας πεις ότι πήγες κρουαζιέρα με γόνδολα? :36_2_27: :36_2_27: :36_2_27: :36_2_27: :36_2_27:
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη.
Καμμια εξηγηση κανεις???
χαχαχαχχααα…..Τακη , πηγαμε 3 φορες Βενετια, αλλα ακομη βολτα με γονδολα δεν πηγαμε.....χαχαχαα
Οχι ρε εσυ,απλα ειναι οντως περιεργο αυτο στην φωτο....και εχω και αλλα ωραια ....απο εκει να δειτε....
Ρε Άκη, να κοιτάξω κι' εγώ τις δικές μου στη Βενετία από το ταξίδι του γάμου μην έχουμε και σ' αυτές κανα περίεργο και δεν το πρόσεξα….
Καμμια εξηγηση κανεις???
μμμμμμμμ τα πουλακια μου ενας , ενας ξεσκεπαζετε …....
αυτα βλεπει ο γκαβος και μας πη.....δα...ει ολλους ........ααα ρε γυνεκα και εγω σε πηγα απο την πισω βεραντα
στην εμπρος , για να μην μας πιανει ο ηλιος .
Xαχαχα….Αυτά Παναγιώτη ήταν προ κρίσεως....Τώρα, διακοπές στο χωριό κι' αυτές με το ζόρι....
Καμμια εξηγηση κανεις???
χαχαχαχχααα…..Τακη , πηγαμε 3 φορες Βενετια, αλλα ακομη βολτα με γονδολα δεν πηγαμε.....χαχαχαα
Οχι ρε εσυ,απλα ειναι οντως περιεργο αυτο στην φωτο....και εχω και αλλα ωραια ....απο εκει να δειτε....
έχεις και φώτο με ξανθιές??? :36_1_8:
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη.