Ερωτηση πρως τα παλικαρια που ξερουν….υπαρχει ενας χωρος που δεν φυτρωνει χορταρι μαλλον δεν ψηλωνει το χορταρι ειναι διαστασεις απο αμπρι περνω κενο κ χαλκο μαλλον σφαιρες η ερωτηση ειναι η εξης.....οταν υπαρχει πολυ χαλκος στο εδαφος αυτο ειναι που δεν αφηνει το χορταρι να ψηλωσει;;;τοχετε συναντηση ποτε;;;εχετε δει κατι παρομοιο;;;τοχω ακουσει απο καποιους κ ψαχνω να δω αν εχει τυχη κ σε αλλους.
-
Χαλκος…..
@VAN:
γιατι υπαρχει χορταρι που να εχει υψος πανω απο 30 εκατοστα???????εσυ ομως εννοεις βλαστηση που ειναι αλλο καπελο. αυτα που γραφω ειναι αυτα που χτυπησα με τον δισκο και οχι με βεργες 'η αποστατικο.
Την ανοιξη ολος ο χωρος γυρω απο αυτο το χορταρι φτανει μισο μετρο….μεχρι ναρθουν τα τετραποδα...προβατακια...σαυτο το σημειο με το ζορι πεντε εκατοστα κ ξερενετε γρηγορα......κανει μπαμ απο μακρια αυτη η συμπεριφορα.....κ δεν εχει βραχο απο κατω.....
-
Χαλκος…..
Aδελφε πας κατι να πιασεις αλα στην πορεια το χανεις ακου με κ καλο ειναι να μαθευτει γιατι ειναι τροπος χωρις μηχανηματα να καταλαβενουμε τα κενα κ τα ποθουμενα χωρις μηχανηματα απο γνωση παπου κ θα παρακαλουσα να μην υπαρξουν σχολια απο ασχετους στην γνωση'' καταρχην με το χιονη απο οπου λιωνει πιο γρηγορα σ μερη που δεν ειναι βορινα πρεπει να μας βαλει σ σκεψεις εαν κ εφοσον κοντα εχουμε πληροφορια παντα στο περιπου με το γυρω γυρω του συγκριτικα , τωρα για τα κενα οσο πιο μεγαλο κ βαθη ειναι τοσο κραταει την υγρασια περισοτερο κ μεγαλωνει το χορταρι απο πανω του περισοτερο απο τα αλλα γυρο του στην ευθεια κ το αντιθετο στο μικρο κενο πυστεβω να εγινα κατανοητος καλη σου επυτυχια
-
Χαλκος…..
Aδελφε πας κατι να πιασεις αλα στην πορεια το χανεις ακου με κ καλο ειναι να μαθευτει γιατι ειναι τροπος χωρις μηχανηματα να καταλαβενουμε τα κενα κ τα ποθουμενα χωρις μηχανηματα απο γνωση παπου κ θα παρακαλουσα να μην υπαρξουν σχολια απο ασχετους στην γνωση'' καταρχην με το χιονη απο οπου λιωνει πιο γρηγορα σ μερη που δεν ειναι βορινα πρεπει να μας βαλει σ σκεψεις εαν κ εφοσον κοντα εχουμε πληροφορια παντα στο περιπου με το γυρω γυρω του συγκριτικα , τωρα για τα κενα οσο πιο μεγαλο κ βαθη ειναι τοσο κραταει την υγρασια περισοτερο κ μεγαλωνει το χορταρι απο πανω του περισοτερο απο τα αλλα γυρο του στην ευθεια κ το αντιθετο στο μικρο κενο πυστεβω να εγινα κατανοητος καλη σου επυτυχια
Φιλε πολυ καλα εχω ακουσει κ εγω για τοχιονι αλλα για το κενο λιγο μου τα μπερδευεις.δηλαδη στα μικρα κενα δεν φυτρωνει κ στα μεγαλα φυτρωνει;;;το 3χ3 το θεωρεις μεγαλο η μικρο;;;οι 40 ποντοι απο πανω ειναι πολυ ή λιγοι;;;
-
Χαλκος…..
Εινε λογικο ρε πεδεσ δεν εχει αρκετη τροφη , για το χορτο να μεγαλοσει ,,το μπαζομα εινε << φτοχο>> κε λιγο .Ανιξετω να μαθενωμε,…..
Μωρε αυτο λεω κ εγω να το ανοιξω απλα απο εμπειριες συναδελφων που ανοιξανε αμπρι παρομιο μηπως τυχαινε κατι τετοιο;;;;νομιζω οτιθα ηταν ενα καλο μαθημα για ολουσμας….
-
Χαλκος…..
πριν λιγα χρονια 2 παληκαρια πηγαν να ανοιξουν ενα αμπρι στην πλακα πορτα μολις καναν να την μετακινησουν ειχε παγιδευση με χειροβομβιδα
το αποτελεσμα ο μπροστινος ακαριαια ο δευτερος εφαγε θραυσμα στην αρτηρια του ποδιου και καταφερε να κινηθει 2 μετρα.
θεος σχωρεστους.Βασιλη μας εκανες την καρδια περιβολι…..ο θεος να συχωρεσει τα παιδια..θελει πολυ προσοχη......