Καπιοσ μηχανικοσ στο φορουμ??εχω αυτη τη φρεζα,,,,κ μου πεταει τα λαδια εδω,,,,δεν ξερω αν εχει τυχει κανενοσ τετιο προβλημα αλαξα κ ,, ,,μα τιποτα ,…..
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΦΡΕΖΑ ,..
Πάρε πατατόχαρτο πιο χοντρό και κάνε μόνος σου τη φλάντζα να μπορέσει να πάρει και ψιλοστράβωμα του καπακιού. Ρίξε και καμιά ματιά μήπως έχει ράγισμα από κάτω, στο σημείο που ξερνάει.
νε φιλε τετια δουλια εινε ,,τα δοκιμασα ολα δεν το πετυχα θα το πρεσαρο λιγο το καπακι αυτο το λεπτο , αμα δεν ,,θα παρω αλο ,,
βλεπω εισε γνωστησ του θεματοσ… -
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΦΡΕΖΑ ,..
πεδεσ φετοσ μασ ματιασαν ..ραγισμα σον κιλιντρο ,αλου ξερναγε κ ο αερασ το εδεινε αλου ....,,....αν καπιοσ μπωρει να βρει το κοματι αυτο να εινε τησ προκοπησ τη θελω για δουλια ,,να του στιλω τα λευτα κ να μου το στιλει με κουριερ μ δικα μου εξοδα ..
ΠΡΟΤΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΗ ΛΕΥΤΑ ΕΙΝΕ ,..ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ,….
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΦΡΕΖΑ ,..
Το ράγισμα πού ακριβώς εντοπίστηκε; βάλε μια φωτό με ένα βελάκι ή κύκλο κόκκινο να δούμε μήπως επισκευάζεται.
φιλοι μου σασ ευχαριστω για το ενδιαφερον .. οποσ το ειδα οταν τρεχαν τα λαδια εινε μεσα καπου στησ βολτεσ οπου σφυγγει το καπακι ..…θα παω να το πλυνω να δω μηπωσ κατι εμφανεσ κ τα λεμε .....
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΦΡΕΖΑ ,..
φιλοι μου σασ ευχαριστω για το ενδιαφερον .. οποσ το ειδα οταν τρεχαν τα λαδια εινε μεσα καπου στησ βολτεσ οπου σφυγγει το καπακι ..…θα παω να το πλυνω να δω μηπωσ κατι εμφανεσ κ τα λεμε .....
Εκει μέσα δυσκολα κολλάς. Αλλα κοιτα μην εχει καμια ταπα. Κινεζικο ειναι; μαρκα;
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΦΡΕΖΑ ,..
πεδεσ φετοσ μασ ματιασαν ..ραγισμα σον κιλιντρο ,αλου ξερναγε κ ο αερασ το εδεινε αλου ....,,....αν καπιοσ μπωρει να βρει το κοματι αυτο να εινε τησ προκοπησ τη θελω για δουλια ,,να του στιλω τα λευτα κ να μου το στιλει με κουριερ μ δικα μου εξοδα ..
ΠΡΟΤΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΗ ΛΕΥΤΑ ΕΙΝΕ ,..ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ,….Στειλε μου πμ το τηλ σου φιλε…
PS
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΦΡΕΖΑ ,..
οχι φιλε ΤΑΚΗ ,, STIL VIKING ,,BRIΓΣ Α ΣΤΡΑΤΙΟΝ … …η μηχανη εινε αμερικανικη ,, το μηχανημα το πειρα σε μαγαζι με χαρτια κ εγγυηση,....
μου έμοιασε για loncin κινέζικο και έχει τσάμπα ανταλακτικά για αυτά ένας στην γιανιτσων στην θεσσαλονίκη, άμα είναι από κείθε μεριά πουλάνε πανάκριβα, δεν κολλιέται λες;
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΦΡΕΖΑ ,..
μου έμοιασε για loncin κινέζικο και έχει τσάμπα ανταλακτικά για αυτά ένας στην γιανιτσων στην θεσσαλονίκη, άμα είναι από κείθε μεριά πουλάνε πανάκριβα, δεν κολλιέται λες;
Τησ ξερω φιλε μου τησ τιμεσ ,, εχει κ ευχεριεσ καλεσ ,αμα εινε για πανακριβα ασ κατσι εκει στο υπογιο ,,εχει κ δροσια ,…χαχαχ..
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΦΡΕΖΑ ,..
βρες ενα καλο μαστορα (αν ειναι αλουμινιο )να στο γεμισει,κι αν εχει σπειωμα μετα ανοιγει καινουργιο.
Νε φιλε μου το σκεφτικα κ αυτο ,,ιδει το εχω παει στο μαστορα ,,να το κανει μια <<αχτινογραφια >> λεει ,να το καψει με φλογιστρο μηπωσ δει το ριγμα ,,εινε δυσκολοι οι κεροι ,,θα το παλεψουμε . Σε ευχαριστω φιλε ,να εισε καλα …
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΦΡΕΖΑ ,..
το ραγισμα ειναι στο χιτωνιο φιλε jony κ ξερναει απο κει στο μπουλονι?γιατι κ το χιτωνιο φαινεται
κακο..Φιλε Γιανη επαθα ζημια,, δεν θελω να κανω διαφημισοισ ,,πειγα στην αντιπροσοπια στα Γιανενα κ οι ….......μου δωσαν μπηελα αλο νουμερο τουσ πειρα τηλ δεν ... ,,οχι λενε αυτη εινε ,,ειχε καπια κενα γιαυτο εινε οποσ τη βλεπεισ ..Γιαυτο υποφερω σημερα ...γεινετε αυτο δεν εχει ζημια μεγαλη,....