Καπιοσ γνοστισ περι σημβαντοσ ..στη φοτο αφτη οποσ ειπε κε ο φιλοσ μου ο ,,Ριππερ η φοτογραφικη μου επιασε αφτο το σημα ,μπωρει καπιοσ που ξερει να μασ πει κατι εγω δεν το γνωρειζα,…....
-
Aυρα η κατι αλλο
Καπιοσ γνοστισ περι σημβαντοσ ..στη φοτο αφτη οποσ ειπε κε ο φιλοσ μου ο ,,Ριππερ η φοτογραφικη μου επιασε αφτο το σημα ,μπωρει καπιοσ που ξερει να μασ πει κατι εγω δεν το γνωρειζα,…....
πολη ενδιαφερον. μαλον αυτο αυρα. Αλλα καλητερα να το πουνε οι ειδικοι.
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
Aυρα η κατι αλλο
Πολλες φορες , αναλογα με την φωτογραφικη μηχανη, τον καιρο , την γωνια ληψης , μπορουμε να δουμε καποιου ειδος αυρας στην φωτο
Μια παραπλησια περιπτωση σημβαινει καλοκαρι , πολυ ζεστα , βαθια στον οριζοντα , βλεπουμε καποια κυματα αερος επανω απο την ασφαλτο ( θερμικα πεδια - Near Infrared )
Βεβαια ,αυτη η αυρα δεν σημαινει οτι ειναι και χρυσος
Ειναι μια απλη απεικονιση του NIR , που μπορει κατω απο καποιες συνθηκες να αποτυπωθει επανω στην φωτοευχαριστω
-
Aυρα η κατι αλλο
Στο σηγγεκριμενο μεροσ που βλεπεισ οταν πειγα την προτη φορα πρην 2 μηνεσ εβγαλα καπιεσ φωτο ,,ερθα κε η μια απο αυτεσ ειταν ενμεροι σκεπασμενει προχθεσ ειταν η δευτερη φορα ,..αυτο που μου εκανε εντιποση ,ενασ φιλοσ εβαλε μια κοκιδα κιτρινη την αλη μερα το προι την αναυλεισε λεσ και εγω θα το αφεινα ασκαφτω το μεροσ ,….
-
Aυρα η κατι αλλο
βεβαια οταν "πιασουμε " το φαινομενο δν σημαινει ο ειναι απαραιτητα χρυσος στο σημειο, εννοειτε οτι μπορει να ειναι οποιοδηποτε αλλο μεταλο ακομη κ σημειο με μεγαλλη περιεκτικοτητα σε μεταλλευμα για καλυτερα αποτελεσματα οι φωτογραφιες πρεπει να βγαινουν στο απολυτο σκοταδι με φλας κ παλι δν σημαινει οτι θα το "πιασουμε" με την πρωτη
-
Aυρα η κατι αλλο
καλημερα φιλε μου!αν καταφερω να βρω μερικες που ειχα αποθηκευμενες στο pc θα τις βαλω να δειτε @PAPI:
τσωστος…...........