Κατα καιρους ακουω διαφορα οτι με αποστατικα δεν μπορείς να βγαλεις κατι, το ιδιο υποστηριζα κ εγω μεχρθ εχθες…ωσπου βρεθηκα ενα σπαθι με το gold gun,τυχαιο ηταν? Μηπως δουλευει αυτο το ατιμο μαραφέτι? Κατά την ταπεινή μου γνωμη ναι δουλευει αλλα υπο ορους...ακουω γνωμες
-
Ανατροπή δεδομενων
Κατα καιρους ακουω διαφορα οτι με αποστατικα δεν μπορείς να βγαλεις κατι, το ιδιο υποστηριζα κ εγω μεχρθ προχθες, ωσπου βρεθηκα ενα σπαθι με το gold gun,τυχαιο ηταν? Μηπως δουλευει αυτο το ατιμο μαραφέτι? Κατά την ταπεινή μου γνωμη ναι δουλευει αλλα υπο ορους…ακουω γνωμες
εσυ βρηκες σπαθι η το μηχανημα ειναι ?
-
Ανατροπή δεδομενων
Μητσο χαχαχα!!! Όχι ρε παιδες πηγα σ ενα μερος για πλακα κ μονο πλακα δεν ηταν χαχα….εφαρμοσα τις οδηγιες του γκαν κ εκει που ειχα μικρότερη ενδειξη βρεθηκε αυτο που βρεθηκε επιφανειακα...να πω οτι το δουλευω με τον γερμανικο σταθμο κ εναν γαλλικό. ..δςν ξερω ρε μαγκες αλλες φορες μενω αφωνος αλλες παλι θελω να το πεταξω
-
Ανατροπή δεδομενων
Ευτυχώς δεν ασχολειται κανενας με το γκαν χαχαχα, θα τα σηκωσω μονος ολα
Καλά είναι όλα αυτά που λες αλά …..........
Αν καταφέρεις και εντοπίσεις και δεύτερο και τρίτο σιδερένιο αντικείμενο με το συγκεκριμένο μηχάνημα,τότε μπορείς να πεις ότι όντως λειτουργεί στα χέρια σου.
Τώρα αν καταφέρεις στη συνέχεια και εντοπίσεις μεταλλικό αντικείμενο πέραν του σιδήρου,τότε θα μπορείς να μιλάς ότι κάτι κάνεις με αυτό το μηχάνημα και δεν σπαταλάς άσκοπα τον χρόνο σου.
-
Ανατροπή δεδομενων
Το μηχάνημα όταν υπάρχουν εκπομπές δουλεύει.
Έχω βρει χαλκό σε τρεις περιπτώσεις και σε άλλη μια έπεσα σε κιουπι με σίδερα σκουριασμένα.εδω όμως δεν είχα πτώση σήματος αλλά ανέβασμα με σκληρό ήχο που άλλαζε συνεχώς στη χροιά τουπεστα φιλε γιατι μερικοι νομιζουν οτι κανουμε πλακα,οσο για τον ηχο θελει δουλεια για να το μαθεις
-
Ανατροπή δεδομενων
αν ηθελα να εντοπισω σιδηρο το εκανα κ με μια βεργα φιλε,πιστευω οτι ειναι καλο
Οι περισσότεροι ραβδοσκόποι που έχω γνωρίσει υπερηφανευόταν,πέραν ότι μπορούσαν να βρουν χρυσό,ότι τα σιδερένια αντικείμενα ήταν πανεύκολα να τα βρουν .
Μετά από μια βόλτα που έκαναν στο δοκιμαστήριο μου(εννοείται ότι πέρασε ο καθένας μόνος και σε διαφορετική χρονική στιγμή) το μόνο που έπιαναν ήταν πετρώματα και τους το απέδειξα σκάβοντας το σημείο που τους πήγαινε η βέργα τους.
Κρατώντας πλέον το πέτρωμα στα χέρια μου και περπατώντας δεξιά-αριστερά,με ακολουθούσαν με την βέργα τους να δείχνει μόνιμα εμένα μιας και αυτός ήταν ο στόχος που έπιαναν.
Το τι παλαβές δικαιολογίες άκουσα μετά,από τον καθένα,σχετικά με το τι τους έφταιξε …..............
Στο δοκιμαστήριο μου υπάρχουν δεκάδες παλιά σκουριασμένα αντικείμενα διάφορων μεγεθών,πέραν των ευγενών μετάλλων,και δεν έπιασαν ΚΑΝΕΝΑ.
-
Ανατροπή δεδομενων
@wolf:
Οι περισσότεροι ραβδοσκόποι που έχω γνωρίσει υπερηφανευόταν,πέραν ότι μπορούσαν να βρουν χρυσό,ότι τα σιδερένια αντικείμενα ήταν πανεύκολα να τα βρουν .
Μετά από μια βόλτα που έκαναν στο δοκιμαστήριο μου(εννοείται ότι πέρασε ο καθένας μόνος και σε διαφορετική χρονική στιγμή) το μόνο που έπιαναν ήταν πετρώματα και τους το απέδειξα σκάβοντας το σημείο που τους πήγαινε η βέργα τους.
Κρατώντας πλέον το πέτρωμα στα χέρια μου και περπατώντας δεξιά-αριστερά,με ακολουθούσαν με την βέργα τους να δείχνει μόνιμα εμένα μιας και αυτός ήταν ο στόχος που έπιαναν.
Το τι παλαβές δικαιολογίες άκουσα μετά,από τον καθένα,σχετικά με το τι τους έφταιξε …..............
Στο δοκιμαστήριο μου υπάρχουν δεκάδες παλιά σκουριασμένα αντικείμενα διάφορων μεγεθών,πέραν των ευγενών μετάλλων,και δεν έπιασαν ΚΑΝΕΝΑ.
Aυτοι που εχουν αγνοια και λογω του ότι εχουν αγνοια με το θεμα νομιζουν ότι αυτοι που ονομασαν τον εαυτο τους ραβδοσκοπο κατεχουν και την τεχνη ενώ στην πραγματικοτητα κατεχουν μοναχα την τεχνη του να μπορουν να κρατανε μια βεργα ή βεργες στα χερια τους πραγμα το οποιο μπορει να κανει και ο καθενας.
Αυτους τους ανθρώπους λοιπον ερχονται οι εχοντες δοκιμαστήρια και τους κριτικαρουν βαζοντας και τους υπολοιπους στο ιδιο καζανι.
Να αναφερω και μια περιπτωση οπου καποιος σε ένα ιδιοκτητο κτημα εκρυβε 30 λιρες για καμια 15αρια χρονια και εφερνε κατά καιρους ραβδοσκόπους να δοκιμασουν την τυχη τους.Δεν ειχε πει όμως σε κανεναν ποτε ότι κάθε δυο τρια χρονια μετεφερε τις λιρες σε διαφορετικο μερος ειτε γιατι τις εβγαζε για επιβεβαιωση ειτε γιατι για τον α ή β λογο φοβοτανε μη του τις παρουν.
Και ρωταω λοιπον τωρα: Eίναι δυνατο να θεωρείται αυτό τεστ; Ποιος ξερει τι συμβαινει σε μια τετοια περιπτωση και ποιος ξερει μια σωστη διαδικασια που πρεπει να ακολουθηθεί για να βρεθουν αυτές οι λιρες ραβδοσκοπικα που εχουν αποκτησει γυρω τους τοσα φαντάσματα;
Για να προσομιώσει καποιος σωστα δοκιμαστηριο πρεπει να εχει γνωση από πολλα πραγματα την οποια όμως τελικα είναι ολοφανερο ότι η μεγαλη πλοιοψηφια τη στερείται.
Αυτό δεν ειναι όμως το προβλημα γιατι οσο ζεις θα μαθαίνεις. Το πραγματικο πρόβλημα ειναι να βγαζεις συμπερασματα για πραγματα για τα οποια τα εχεις χαμενα, σου ειναι αγνωστα και γενικοτερα περι αυτου δεν ξερεις τι σου γινεται.
Αυτό δυστηχως εχει επιπτωσεις για σενα που προς το παρον δε τις βλέπεις λογω του ότι εισαι <αομματος> και λογω του ότι γενικοτερα δεν ξερεις να <ακους>.
Ποια μπορει να ειναι τα αποτελέσματα από αυτο;
Aπλα εκεινοι που ξερουν σε ακουνε και γελανε και σε αφηνουν στον υπνο σου γιατι δε δικαιούσαι ακομη το παραπερα. -
Ανατροπή δεδομενων
@wolf:
Aυτοι που εχουν αγνοια και λογω του ότι εχουν αγνοια με το θεμα νομιζουν ότι αυτοι που ονομασαν τον εαυτο τους ραβδοσκοπο κατεχουν και την τεχνη ενώ στην πραγματικοτητα κατεχουν μοναχα την τεχνη του να μπορουν να κρατανε μια βεργα ή βεργες στα χερια τους πραγμα το οποιο μπορει να κανει και ο καθενας.
Αυτους τους ανθρώπους λοιπον ερχονται οι εχοντες δοκιμαστήρια και τους κριτικαρουν βαζοντας και τους υπολοιπους στο ιδιο καζανι.
Να αναφερω και μια περιπτωση οπου καποιος σε ένα ιδιοκτητο κτημα εκρυβε 30 λιρες για καμια 15αρια χρονια και εφερνε κατά καιρους ραβδοσκόπους να δοκιμασουν την τυχη τους.Δεν ειχε πει όμως σε κανεναν ποτε ότι κάθε δυο τρια χρονια μετεφερε τις λιρες σε διαφορετικο μερος ειτε γιατι τις εβγαζε για επιβεβαιωση ειτε γιατι για τον α ή β λογο φοβοτανε μη του τις παρουν.
Και ρωταω λοιπον τωρα: Eίναι δυνατο να θεωρείται αυτό τεστ; Ποιος ξερει τι συμβαινει σε μια τετοια περιπτωση και ποιος ξερει μια σωστη διαδικασια που πρεπει να ακολουθηθεί για να βρεθουν αυτές οι λιρες ραβδοσκοπικα που εχουν αποκτησει γυρω τους τοσα φαντάσματα;
Για να προσομιώσει καποιος σωστα δοκιμαστηριο πρεπει να εχει γνωση από πολλα πραγματα την οποια όμως τελικα είναι ολοφανερο ότι η μεγαλη πλοιοψηφια τη στερείται.
Αυτό δεν ειναι όμως το προβλημα γιατι οσο ζεις θα μαθαίνεις. Το πραγματικο πρόβλημα ειναι να βγαζεις συμπερασματα για πραγματα για τα οποια τα εχεις χαμενα, σου ειναι αγνωστα και γενικοτερα περι αυτου δεν ξερεις τι σου γινεται.
Αυτό δυστηχως εχει επιπτωσεις για σενα που προς το παρον δε τις βλέπεις λογω του ότι εισαι <αομματος> και λογω του ότι γενικοτερα δεν ξερεις να <ακους>.
Εκεινοι που ξερουν σε ακουνε και γελανε και σε αφηνουν στον υπνο σου γιατι απλούστατα δε δικαιούσαι ακομη το παραπερα. -
Ανατροπή δεδομενων
Εκεινοι που ξερουν σε ακουνε και γελανε και σε αφηνουν στον υπνο σου γιατι απλούστατα δε δικαιούσαι ακομη το παραπερα.Έκατσες και έγραψες τόσες παπαριές για φαντάσματα που μόνο εσύ τα βλέπεις.
Είδες πουθενά να λέω ότι μεταφέρω κάτι στο δοκιμαστήριο μου ;;;;;;;;;;
Το ποιός τα έχει χαμένα,τράβα σε ένα καθρέφτη να δεις την ηλίθια φάτσα σου.
Τις λοιπές παπαριές,περί αόμματου και των δήθεν γέλιων που προκαλώ με τα λεγόμενα μου,μόνο εσύ τις λες και κανένας άλλος.
Επειδή την τελευταία φορά,πριν από αρκετό καιρό, που έγραψες με αντιπαράθεση στα γραφόμενα μου στο νήμα <<μάρτυρας μπερδεύτηκα>> και με αποκάλεσες τρελό κτλ αν θυμάμαι καλά δεν σου απάντησα λόγο παιδείας μου.
Επειδή όμως βλέπω να το συνεχίζεις,θα σου απαντήσω όπως σου αξίζει :
"Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του.
Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος.
Και όσο ο παρανομαστής διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν."